Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekrembaser

Günaydın beşiktaşarena ailesi. Necmi abi, Efe, Faruk bi sorum olacak. Bu eski açık kapanmayacak muhabbeti dönmeye başladı yine. Malum paranoyak olduk. Sadece geyik mi yapılıyo gerçeklik payı var mı?

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın beşiktaşarena ailesi. Necmi abi, Efe, Faruk bi sorum olacak. Bu eski açık kapanmayacak muhabbeti dönmeye başladı yine. Malum paranoyak olduk. Sadece geyik mi yapılıyo gerçeklik payı var mı?

Burada ki konuşmaları diyorsanız evet geyik yapılıyor başka yerlerde ki muhabbetleri bilemem ama  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

yaw olurmu oyle sey gecti gitti artik onlar cati komple havaya kalkacak ve kapanacak tum izinler alindi bi sorun yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

yaw olurmu oyle sey gecti gitti artik onlar cati komple havaya kalkacak ve kapanacak tum izinler alindi bi sorun yok  :)

Strand jackler niye takılmıyo eski açığa muhabbeti oldu dün fotolardan sonra ondan acaba bi sıkıntı mı var diye korktum. Yanıt için teşekkürler içimi rahatlattınız

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cursedofdragon

@bjk_mabet i olan var, olmayan var :icool:

https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/645157488069881857

ooooooooooOOOOOOOooooOOOOOooo ŞŞşşŞŞŞşşşşşşşŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞşşş 1-2-3 BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ  :halay:

Çevrimdışı ddc1979

Az önce Stadı'mızın içindeydim... Ölsemde gam yemem artık :) şansıma Fİkret Başkanımızda oradaydı . Kapalı Çatıda ve stad içinde gerçekten hummalı bir çalışma var. Ben ikna oldum :))
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Serjo

Az önce Stadı'mızın içindeydim... Ölsemde gam yemem artık :) şansıma Fİkret Başkanımızda oradaydı . Kapalı Çatıda ve stad içinde gerçekten hummalı bir çalışma var. Ben ikna oldum :))

biraz foto hiç fena olmaz  :icool:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı keremfrat1

Gelicek fotolar :)
Strand Jack motorlari geldi efe abi fotoda goruceksiniz :)

Çevrimdışı keremfrat1

Hatta çati kirislerinde ustunde mavi brandada :)

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Gelicek fotolar :)
Strand Jack motorlari geldi efe abi fotoda goruceksiniz :)
oo harika kerem fb macina gelcen mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

galiba 7 tane boru kalmis enine borularda da imalat suruyor bayrama kadar hepsi bitecekmi bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 19 Eylül 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Emeği geçen herkese teşekkürler  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

uzun borulu enine kirisli kalin halatli mebrani şeffaf asma germe ucan kacak çati imalati :ishock:
O nasil bir zincirleme cati tamlamasidir.. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

teşekkürler :)  @keremfrat1

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı CanEmre

@keremfrat1 ellerine sağlık
8 tane boru kalmış takılmayan
bir kaç güne şu çemberi tamalanmış halde göreceğiz sonunda  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı xenos

@keremfrat1 fotoğrfalar için teşekkürler. Semerlerin montajı çatı kaldırılmadan yapılabilir mi?.

Çevrimdışı beşiktaşk

Çevrimdışı Erhan

projede bi tam gerdirilmemis bide tam gerdirilmis hali var benim anladigim bu dikine borularin en uzununu on taraf hareket etmesin diye takacaklar o borular uzun ve hareeketli halatlarin boslugu alindiktan sonra onlar takilacaktir zaten en fazla 2 gunlerini alr onlari takmak sonrada cati havalanir gibi gorunuyor tabi sadece benim tahminim belki hic bisey takmayacaklar

Gerdirilmiş gibi gözükün eski açık-yeni açık ta olan direk bağlanacak halatın @Efe

Diğeri ise kalan 40 adet aparatlı v halat olan

Çevrimdışı martin40

Fotograflar için tesekurler  :ok:

Bu "boya" neyin nesi acaba ?