Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008608 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezer94

bayramdan sonra kamerayi kursunlar catinin kalkisini izlemek istiyoruz  :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:59:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bayramdan sonra kamerayi kursunlar catinin kalkisini izlemek istiyoruz  :iblush:
sen merak etme çatının kalkışı ulusal kanallardan canlı yayında olur izleriz inşaallah...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

13 dikey boruyu bayramdan sonraki  hafta takacaklarını düşünüyorum 1-10 ekim aralığında tüm işlerin biteceğini düşünüyorum sonra kaldırma işlemi artık bide enerji sistemi bağlanacak bu starnd jacklere onu unuttuk o kaç gün alır acaba :alala:
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 16:02:27 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

13 dikey boruyu bayramdan sonraki  hafta takacaklarını düşünüyorum 1-10 ekim aralığında tüm işlerin biteceğini düşünüyorum sonra kaldırma işlemi artık bide enerji sistemi bağlanacak bu starnd jacklere onu unuttuk o kaç gün alır acaba :alala:
@Efe  bence bayramdan önce bitecek onlar dün başladılar o işe
önce pabuçların ayarını yapıyorlar dün pabuçlarla uğraştılar

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

17 martta uefa çeyrek final maçı var 19.03 diye takılmasak da bu maçı vodafone arena da mı oynasak acaba  :biggrinking:
Bundan daha kolay birşey olamaz al sana çözüm.  17.032016    da stadımızda çeyrek final maçımızı oynar  19*03*2016   da da  stadımızın resmi açılışını yaparız.Bitti  gitti. :lol:

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Ne yayın var ne resim bu nasıl bir özlemdir bu ne hasretliktir..... Yetkililere sesleniyorum daha fazla acı cektirmeyin bize :uyucam: :bawling:

Çevrimdışı Mehmet92

Burda fransa'da yaşayan gs'li bi arkadaşımız vardı,imzasında biten şeylerin tarihine tik atıyodu.Çocukcağız çatıyı sadece kolon,kiriş ve membran olarak ayırmıştı o geldi aklıma :D Eksiğim varsa düzeltin şu ana kadar çatı işleri;

-kolon
-kiriş
-iskele
-v halat
-onu bağlayan uzun halat
-çember halat
-kelepçe
-dik borular
-strand jack iskele
-srtrand jack yerleştirme
-dik boruların iç tarafı

başlanan/biten kısımlar.Geriye kalanlar da;

-semerlerin takılıcağı borular
-semerler
-kedi yolları
-membran

O arkadaş burdaysa imzasını bunlara göre güncellesin :D
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 16:34:16 Mehmet92 ]

Çevrimdışı Erçin

telefondaki bir resmi direkt olarak buraya atabiliyormuyuz?

edit: buldum :)
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 16:42:48 ssecrett ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

daha gelmez o hiç heveslenmeyelim o iş bitti kazaya kadar herşeyi takip ettik az çok bunu yapanlarada teşekkür edelim rubi tobin hemen hemen her istediğimiz yaptı kamerayla ilgili vodafoneda tesisatı döşedi zaten iş bitti artık gerekte kalmadı çim ve koltuk işlerini fotolardan takip ederiz mabet ve kerem içeride zaten onlar foto paylaşırlar :)

Valla hayal kuruyoduk çatının altında o koltukların dizilişini çimin gelişimini izliycektik be :bandit:

Sağlık olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erçin

Çevrimdışı Ensar

taze fotolar
via RitZ kartalı
Teşekkürler abi , dikey borular takılmaya başlanmış mi ben mi yanlış görüyorum acaba ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Teşekkürler abi , dikey borular takılmaya başlanmış mi ben mi yanlış görüyorum acaba ?
Evet takılmaya başlanmış

Çevrimiçi Necmi

ya biz boşamı konuşuyoruz :bandit:
anlamadımki  :alala:
çarşamba başlanacak diye bir haftadır söylüyorum biraz öncede efeye dün başlandı dedim
ve dün bağlantı pabuçlarının ayarlarını yaptılar kendimi bazen burda görünmez hissediyorum :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

dikey borulardan kasıt nedir?
Kazadan sonra takilamayan eksik üçgen borular abi şeffaf kısım 13 tane

Çevrimdışı Ensar

ya biz boşamı konuşuyoruz :bandit:
anlamadımki  :alala:
çarşamba başlanacak diye bir haftadır söylüyorum biraz öncede efeye dün başlandı dedim
ve dün bağlantı pabuçlarının ayarlarını yaptılar kendimi bazen burda görünmez hissediyorum :D
Hahaha :D yok abi gördüm söylediklerini de bizim stada belli olmuyor ki işler çok değişken :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Kazadan sonra takilamayan eksik üçgen borular abi şeffaf kısım 13 tane
süper  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ensar

Yalnız kaza psikolojik olarak o kadar etkilemiş ki su fotoğrafları görünce sanki kazadan sonra stadda ilk defa iş yapılıyormuş gibi bir his kapladı içimi :D

Çevrimdışı alfaoz

Bundan daha kolay birşey olamaz al sana çözüm.  17.032016    da stadımızda çeyrek final maçımızı oynar  19*03*2016   da da  stadımızın resmi açılışını yaparız.Bitti  gitti. :lol:
belki şöyle de olur. 2016-2017 sezonunun başında ilk maçımızı oynar 19*03*2017 de de  stadımızın resmi açılışını yaparız.Bitti  gitti.  :ishock:

Çevrimdışı FARUK

Fotoğraflara göre 1 tane takılmış ve 2.nin montajı devam ediyor

Çevrimdışı alfaoz

bu çelik imalatın tüm malzemesi sahada mı sizce ya da bilgisi olan var mı bu konuda?