Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008950 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende diyorum ki beşiktaşın ne kadar zor durumlarda olduğu ile ilgilenmeyip banane arkadaş ben kupa istiyorum diyen adam gitsin o malum takımları tutsun , bu skor taraftarlığı oluyor , sanki herşey güllük gülistanlıkta şampiyon olamıyoruz stad bitmedi diye ortalığı yangın yerine cevireceğiz , son yılların en başarılı beşiktaşı var sportif anlamda , 3 5 sene önce 4. felan olduğumuz unutuldu herhalde , sabretmek zorundayız , bu dönem de takıma maddi manevi destek olmalıyız , roma 1 günde inşaa edilmedi , kolay değil her şeyin bir anda olması , tabii ki gereken baskıyı yapalım gereken tepkiyi gösterelim ama sartların da farkında olmak lazım boş yere sallamak haksızlık olur
:claps: :claps: :ok: :ok:
Biz Besiktasliysak bu stadin herseyiyle ilgilenecegiz tabiki burasi bizim Evimiz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:25:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya arkdasim ne muhalefeti!?Beisktasta suanda bir muhalefetmi var???Keske olsa daha iyi olur..Muhalefet olsaydi zaten kulup bu durumda olmazdi!
Evet oyle soyledim cunku adam cikti ben Besiktas taraftarina YALAN soyledim dedim bunu soyleyen bir baskanda o stadi acmasin dedim!
Ben gordugum yanlislari yazdim iyiki de yazmisim cunku bende gordumki farkli gorusler farkli bakislar var..Stad daha planli yikilabilirdi,stadsiz taraftarsiz bir donemde takim farkli yapilanabilirdi dedim.Besiktas dusmani ilan edildik!
Burasi bir tartisma platformu bazilarimiz eksik bilgi sahibi olabilir yanlis biliyor olabilir yada dusuncesi sana zit olabilir ama sonucta ortak nokta Besiktas.
Saygili olalim,hosgorulu olalim..

Stat daha planlı ya da farklı şekilde yıkılamazdı.

Başkan geldiğinde Beşiktaş'ın gelirleri borç faizini ve kur farkını anca karşılıyordu. Eğer yıkmadan devam etseydik ya da mali yapılanmayı beklseydik 10 yıl daha yapamazdık. Politik sebepler de cabası olurdu.

Şuan kulübün gelirleri ciddi anlamda yükseldi, yükselmesinin sebebi de yapılan stat. Sponsorlukların çoğu stat ve yeni derli toplu  imajdan ötürü geliyor. Aksi olsa Yd döneminde de gelirdi.

Şuan takıma harcanan para ile Demirören döneminde harcanan para aynı hatta biraz fazlası. Futbola ayrılan bütçe geçti Demirören dönemini. Ancak fark, o zaman bu gider gelirin iki katıydı şimdi altında kalıyor.

Burada kızılacak şey demeçler, işlerde büyük hata yok demeçlerde çok ciddi sıkıntılar var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:26:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Stat daha planlı ya da farklı şekilde yıkılamazdı.

Başkan geldiğinde Beşiktaş'ın gelirleri borç faizini ve kur farkını anca karşılıyordu. Eğer yıkmadan devam etseydik ya da mali yapılanmayı beklseydik 10 yıl daha yapamazdık. Politik sebepler de cabası olurdu.

Şuan kulübün gelirleri ciddi anlamda yükseldi, yükselmesinin sebebi de yapılan stat. Sponsorlukların çoğu stat ve yeni derli toplu  imajdan ötürü geliyor. Aksi olsa Yd döneminde de gelirdi.

Şuan takıma harcanan para ile Demirören döneminde harcanan para aynı hatta biraz fazlası. Futbola ayrılan bütçe geçti Demirören dönemini. Ancak fark, o zaman bu gider gelirin iki katıydı şimdi altında kalıyor.

Burada kızılacak şey demeçler, işlerde büyük hata yok demeçlerde çok ciddi sıkıntılar var.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

Bende diyorum ki beşiktaşın ne kadar zor durumlarda olduğu ile ilgilenmeyip banane arkadaş ben kupa istiyorum diyen adam gitsin o malum takımları tutsun , bu skor taraftarlığı oluyor , sanki herşey güllük gülistanlıkta şampiyon olamıyoruz stad bitmedi diye ortalığı yangın yerine cevireceğiz , son yılların en başarılı beşiktaşı var sportif anlamda , 3 5 sene önce 4. felan olduğumuz unutuldu herhalde , sabretmek zorundayız , bu dönem de takıma maddi manevi destek olmalıyız , roma 1 günde inşaa edilmedi , kolay değil her şeyin bir anda olması , tabii ki gereken baskıyı yapalım gereken tepkiyi gösterelim ama sartların da farkında olmak lazım boş yere sallamak haksızlık olur
ama bir konuda haklılık payı var bu düşündüğün mantıkta pek doğru değil
elbette içinde bulunduğumuz durumu göreceğiz ama bu eleştirilmeyecek anlamı taşımamalı
durumumuz kötü vs gibi mazeretlerin arkasınada sığınıp sessiz kalmak biyat kültürünü doğururki emin olun
bunu hiç birimiz istemeyiz bunun sonu dikta rejimidir. Elbette koltukta oturan hiç kimse o koltukta rahat oturmamalı
ve rahat ettirmemek içinde gereken eleştiriler gerektiği zamanda sert şekilde yapılmalı
sadece yapılan eleştiri tutarlı olsun bir eleştiri yaptığında sana söylenecek tek şey haklısın olsun yada en azından eleştirindeki eksikler
yanlışlar konuşulsun yani eleştiri tartışılabilsin yada kabul edilebilsin buda ancak doğru temellere oturan
ve doğru şartlarda doğru şekilde yapılan eleştiride olur @Ensar
elbette Beşiktaş taraftarının hakkıdır şampiyonluk istemek kupalar almak bunu dile getirenede git başka takım tut denmez
buda çok yanlış bir kelime aslında

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:30:01
  • Beşiktaş / Bodrum
:akuma:
Soyleye soyleye Yedek biraktirdiniz sonunda Q7 yi :akuma: :steamed:

Korkma bugün onun günü olur 2 gol bekliyorum  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

ama bir konuda haklılık payı var bu düşündüğün mantıkta pek doğru değil
elbette içinde bulunduğumuz durumu göreceğiz ama bu eleştirilmeyecek anlamı taşımamalı
durumumuz kötü vs gibi mazeretlerin arkasınada sığınıp sessiz kalmak biyat kültürünü doğururki emin olun
bunu hiç birimiz istemeyiz bunun sonu dikta rejimidir. Elbette koltukta oturan hiç kimse o koltukta rahat oturmamalı
ve rahat ettirmemek içinde gereken eleştiriler gerektiği zamanda sert şekilde yapılmalı
sadece yapılan eleştiri tutarlı olsun bir eleştiri yaptığında sana söylenecek tek şey haklısın olsun yada en azından eleştirindeki eksikler
yanlışlar konuşulsun yani eleştiri tartışılabilsin yada kabul edilebilsin buda ancak doğru temellere oturan
ve doğru şartlarda doğru şekilde yapılan eleştiride olur @Ensar
elbette Beşiktaş taraftarının hakkıdır şampiyonluk istemek kupalar almak bunu dile getirenede git başka takım tut denmez
buda çok yanlış bir kelime aslında
Haklısın abi aynı fikirdeyim zaten özellikle belirtiyorum mesajlarımda " beşiktaşla ilgilenmeyip kupa isteyen " diyorum , adam hem ne olup bittiğini hiç bilmeyecek hemde kupa isteyecek , çıkacak borç 1 milyar oldu diye yaygara yapacak , eee kaçtı kaç oldu haberin var mi , bu para nereye gitti haberin var mi , yok , bu benim kanıma dokunan , yoksa ben tutarlı içi dolu eleştiri getirene öyle bir laf etmem :)
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2015, 15:34:08 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı alfaoz

17 martta uefa çeyrek final maçı var 19.03 diye takılmasak da bu maçı vodafone arena da mı oynasak acaba  :biggrinking:

Mac icin başlık acildimi bu arada :alala: @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı yapıyorsunuz demek :money: :money:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

stad basliginda girme bu konuya..  :steamed:
Tabiki baskanda elestirilir elestirilecek yonleri de var. Ama elestirilecek en son nokta stad. Demeclerde tarih vermese, "cati en kısa surede kalkacak" dese hic bir sey degismez. Ama ekimin ilk haftasini verdigi zaman kendisini de bagliyor.

Çevrimdışı ahmetx

@Efe sana bahsettiğim su kanalları bu işte bak orda boru kullanılmıyor
yalnız bu kadar yoğun çatı yapısını kazasız belasız kaldırırsak dünyada bir ilk olacak. ( Allah kazadan beladan korusun)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osman1903

demirler takıldıkça orta taraf toparlanıyor ya evim toparlanıyo gibi geliyo vallahi

Çevrimdışı Necmi

stad basliginda girme bu konuya..  :steamed:
Tabiki baskanda elestirilir elestirilecek yonleri de var. Ama elestirilecek en son nokta stad. Demeclerde tarih vermese, "cati en kısa surede kalkacak" dese hic bir sey degismez. Ama ekimin ilk haftasini verdigi zaman kendisini de bagliyor.
girsin girsin ne zamandır yakalayamıyorum ceza vermek için
hayatımda bir boşluk oluştu :bandit:

yalnız bu kadar yoğun çatı yapısını kazasız belasız kaldırırsak dünyada bir ilk olacak. ( Allah kazadan beladan korusun)
Evet abi gunlerce Asma germe cati sistemlerini izledim fikir sahini olmak icin bizimki kadar detaylisini , Karisik ve farkli olanini gormedim bizimki hepsinin karmasi oluyor galiba :D All Starr yani :bandit:

girsin girsin ne zamandır yakalayamıyorum ceza vermek için
hayatımda bir boşluk oluştu :bandit:
:olmaz :olmaz :o_o: :o_o: :o_o: :duman: :bawling:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe sana bahsettiğim su kanalları bu işte bak orda boru kullanılmıyor
aynen abi bu fotoda çok net görünüyor arkayada bu kanallı borulardan konulacak uzun kanallı boruların deva mı kanallı boru buda iyi tanımladı bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Eylül 2015, 15:54:47
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Şu canlı yayın gelseydi artık ya  :bawling:
daha gelmez o hiç heveslenmeyelim o iş bitti kazaya kadar herşeyi takip ettik az çok bunu yapanlarada teşekkür edelim rubi tobin hemen hemen her istediğimiz yaptı kamerayla ilgili vodafoneda tesisatı döşedi zaten iş bitti artık gerekte kalmadı çim ve koltuk işlerini fotolardan takip ederiz mabet ve kerem içeride zaten onlar foto paylaşırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK