Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Yok hayır abi ben de zaten belirttim çatıda çalışmalar çok aksamaz ama diğer taraflarda içeride mesela bence çalışmalar büyük oranda durur.
onlar dursun muhim degil zaten cok iyi durumda icerisi ama carsamba oglene kadar cati calismalari sursun ki surecektir baslica is o suan ben carsamba oglene kadar calisiyorsam onlarda calisacak zaten mesaide alacaklar tatilse tatil carsambadan itibaren tatillerinu yapsinlar ama pazartesi sali ve carsamba oglene kadar calismazlarsa burda sıkıntı gorurum ben
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Resmi tatil özel sektörü bağlamaz. Çalışma konusunda bazı yasaklar vardır mesela; yaz aylarında turistik yerlerdeki inşaatlara çalışma yasağı, pazar günleri bazı sektörlere çalışma yasağı ya da belli bir saatten sonra çalışma yasağı gibi. Bir otelde nasıl ki elemanlar bayram günlerinde çalışıyorlarsa statta da çalışma devam edebilir. Dönüşümlü olarak birer gün aile içi bayramlaşma izni verilir olur biter. 2 ay sonra gitsin 20 gün tatil yapsın emekçilerimiz. Bu stadın aylık getirisi 3 milyon lira , bunu unutmayalım  :ok:

iş kanununa göre bağlar. bir çalışanı çalıştırma koşulları bellidir. böyle tatillerde çalıştırmak için 1 günlük ekstra ücret ödenir. orada da insiyatif işçidedir işçi eğer sözleşmesinde onay vermemişse resmi tatillerde çalışmayabilir.
şimdiye kadar bankalar uzatılan tatillerde de çalıştılar çünkü bu tatiller hep idari tatildi. resmi tatil ilan edilirse o zaman bankalar da çalışmaz ki emekli maaşlarının erken ödenmesi vs. çalışmaları resmi tatil hazırlığı da olabilir.

hele bi 9 gün olsun da tatil aldıkları karara göre anlarız:) ama finans sektöründe çalışan biri olarak resmi tatil olması işime gelir. 9 gün tatil yaparım ben de.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2015, 13:06:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Chelsea ve Tottenham aynı anda Wembley'i kullanacaklar. Bu da 3 günde 1 bazen 2 günde 1 maç demek bu stadyumda.

Başakşehir ise haftada 1 maç zemin kaldırmaz diye stadını 4 maçlık veriyor. Hem de devletin stadını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

iş kanununa göre bağlar. bir çalışanı çalıştırma koşulları bellidir. böyle tatillerde çalıştırmak için 1 günlük ekstra ücret ödenir. orada da insiyatif işçidedir işçi eğer sözleşmesinde onay vermemişse resmi tatillerde çalışmayabilir.
şimdiye kadar bankalar uzatılan tatillerde de çalıştılar çünkü bu tatiller hep idari tatildi. resmi tatil ilan edilirse o zaman bankalar da çalışmaz ki emekli maaşlarının erken ödenmesi vs. çalışmaları resmi tatil hazırlığı da olabilir.

hele bi 9 gün olsun da tatil aldıkları karara göre anlarız:) ama finans sektöründe çalışan biri olarak resmi tatil olması işime gelir. 9 gün tatil yaparım ben de.
Bu memlekette okunup imzalanan sözleşme sayısını biliyor musun?  En fazla 1 bilemedin 2 dir. Millet havale formunu bile dolduramıyor. Birde düşün sözleşme uzattın işçi okudu bu maddeye itiraz etti. Sen git sıradaki gelsin.

Çevrimdışı yldrmaydn

Bu memlekette okunup imzalanan sözleşme sayısını biliyor musun?  En fazla 1 bilemedin 2 dir. Millet havale formunu bile dolduramıyor. Birde düşün sözleşme uzattın işçi okudu bu maddeye itiraz etti. Sen git sıradaki gelsin.

ben okumuştum:) elbette okumadan imzalıyorlardır ama sonuçta çalışırsa da ekstra para alıyorlar sonuçta o da birşeydir. orada asıl konu resmi tatilin herkesi bağlıyor oluşu. mesela resmi tatil olursa pazartesi salı çarşamba 2.5 gün çalışanlar 5 gün parası alırlar idari tatil olursa 2.5 gün parası alırlar. şimdiye kadarki bayramları tatilleri dikkate alırsak statta da çarşamba falan iş bırakılır pazartesi işbaşı olur gibi duruyor. belki bir ihtimal iz inşaat kaza sonucu kaybedilen zamanı da düşünerek ekstra maliyeti göze alıp çalışmalara devam edebilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Chelsea ve Tottenham aynı anda Wembley'i kullanacaklar. Bu da 3 günde 1 bazen 2 günde 1 maç demek bu stadyumda.

Başakşehir ise haftada 1 maç zemin kaldırmaz diye stadını 4 maçlık veriyor. Hem de devletin stadını.
wembley hibrit ama  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yedic

Nevzat demir tesislerindeki yeni cim de stad acilana kadar takim antrenman yapmayacak sanirim?

Çevrimdışı quentine83

düşündümde sürekli ekstra işler çıkıyor ve bu bir türlü tarih hedefimizi yakalamamıza izin vermiyor.ama herşeyi bol bol üzerine koyarak hesapladıgımızda 19.03.2016 çok ama çok ideal bir tarih olacak gibi görünüyor.zaten ocağı bekleyen martıda bekler.
kasım sonu çatı hava da olsa aralık sonu sahayı boşaltsalar.ocak başı zemine girişseler al sana mart başı. ıvır dı zıvır dı derken 19 .03.2015 ideal  görünüyor.ondan öncesi hem çok iyi olur hemde süpriz olur.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2015, 14:55:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şunu söylemek istiyorum, ilgili birimlerce yasak edilmeyen ( turistik bölgelerde yaz aylarında çalışma yasağı ) işler haricinde her zaman çalışma olabilir. İşçiye prim verirsin çalışır vs vs ...... Ben çalışma mümkün diyorum sadece
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vembley Hibrit Çim oldugu icin olmasin :bandit:
Hibrit Cimde sikinti yok istersen hergun mac yap ama normal cimde kaldirmaz bu bir gercek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bursa'da bizim gibi çatıyı kaldırmadı mı? Aynı zamanda biz bazı işleri zeminde yapıp kaldıracağız,ek tonlarca ağırlık yani. Bursa hafızam yanıltmıyor ise  3. kerede başarı ile kaldırmıştı diye hatırlıyorum o yüzden herkes 1m 1m 28 gün sonra çatı havada diye düşünmesin.(Allah korusun) önemli bir sıkıntı aylarca daha ileriye atabilir çatıyı ki; -ben ağustos'tan önce açılacağına da ihtimal vermiyorum zaten-
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı tguesbb

yemyeşil zemin,suluyolar sabah akşam.1 saat önce gördüm :D
Foto çekseydin yaa çok meraktayım

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2015, 15:45:50 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Nevzat demir tesislerindeki yeni cim de stad acilana kadar takim antrenman yapmayacak sanirim?
kışın yaparlar bence

Çevrimdışı yldrmaydn

çatının kalkışında 27-28 metre üstünden hesap yapmamak lazım. çatı şu an zeminde durmuyor zaten yüksekte duruyor. günde 1 metre bile yükselse 15-18 günde falan biter herhalde.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Çevrimdışı Necmi

senin ki daha gerçekçi ama ben yine de ... :)  Gerçi @Necmi abi Mart 2016 öncesinde ısrarlı  :D
 http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20160319T1903&p0=107&msg=VODAFONE+ARENA+A%C3%87ILI%C5%9E+KALAN+ZAMAN&font=hand
tövbe ısrarım yok ne zaman bir plan yapsam bir b.kluk oldu :D
makul planla şubat ayında biter ama nesi makulki bu stadın. :bandit:  @ahmetx

Çevrimdışı Necmi

o iş öyle değil @Çağrı bende tepki gösteriyordum ama işin aslı böyle değilmiş mesela toki gerçekten
haftada bir maçı bile kaldıramazmış hiç bir koşulda gs stadı sezon boyu koruyamaz diyordu sis birde bakımını
kendi yapıyor buna ramen mümkün değil diyor mesela kasımpaşa stadı için her gün maç oynanır diyor hatta antrenmanları
bile yaparlar sahaya hiç bir şey olmaz diyor fener stadı haftada iki maçı çok yoğun olmamak koşuluyla karşılarmış
büyük ihtimal başakşehirde öyledir. yani işin gerçeği haklılık payları var mesela bizim stad haftada 3 maçı kaldırabilecek.