Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016399 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Ben kaldırma işleminin kasimdan önce başlamayacagini düşünüyorum.

Strand jacklerin iskelelerinin kurulma amaci da asagi yukari belli gibi.germe islemi sirasinda bazi ayarlamalar icin strand jacklere el ile mudahale etmek gerekiyor.her sey otomasyon ile calismiyor.o iskeleler o ayarlamalari yapacak isciler icin kurulmus olmali.

Cok zahmetli bir is olacak.o talihsiz kazayi yasamasaydik simdiye catiyi kaldirmaya başlamıştık.her şerde bir hayir vardir demisler bu sekilde daha dikkatli davranacaz ,insallah sag salim catiyi kaldiririz.
:alala: iki ay sonra kaldıracağız diyorsun
sonra kaza olmasaydı kaldırma işlemine başlamıştık diyorsun
kaza bir aylık bir gecikmeye neden oldu aslında öyle bile denmez bu arada
halat serimleri vs yapıldı peki nasıl oluyorda bir aylık gecikme senin tarihini iki ay atıyor :D
her yerden gelen bilgi bayram sonrasında kaldırma işleminin başlayacağı yönünde hemen sonrasında başlarlarsa
tahminim ay ortası kaldırma işi biter benim de kafama takılan soru her gün bir metre yerden yukarımı kalkacak yoksa bir metre çekilecekmi
çünkü göründüğü kadarıyla çekilecek kısım kısa olsa olsa 15 metre gibi duruyor her gün kablo bir metre çekilebiliyorsa bu işi kısaltır.
bence kasım ayında biz semerlerin montajını bile bitirmiş olacağız kasım sonuna doğru membran kaplama başlarsa şaşırmam sonuçta
bunun için semerlerin bitmesi beklenmiyor biten kısımlardan başlanır bir taraftan semer montajı yapılırken diğer taraftan membran kaplamasıda
başlar büyük ihtimal kasım sonu çim işide başlar herkes çimde ekim olarak odaklanıyor ama esasında drenaj işi var ve saha dışındada işler var
kontrol odası pompaların motorlarının montajı ısı ünitelerinin montajı birde büyük ihtimal semer montajıda öncelikli numaralı tarafından yapılır
diğer kısımların semer montajı yapılırken numaralının membran kaplaması bitirilir numaralıda dışardan vinç kullanma ihtimali yok o nedenle sahada
vinçler varken numaralı membranını bitirmek mantıklı olur @Deniz
bu fikstür Beşiktaşın aleyhine ne kadar kötü yapılabilir dense kesinlikle bundan daha kötü bir fikstür yapılamazdı bütün derbiler ilk yarı içerde olacak şekilde ayarlanmış
birde ikinci yarı ilk maç gene içerde deplasman olsa 15 gün daha kazanacağız geçen senede bu böyledi ben bunun rastlantı olabileceğine zerre kadar inanmıyorum
bu rastlantılar hep bizim aleyhimizemi işler. eminim gs maçına yetiştirebilecek olsaydık bile ruhsat vermez geciktirirler ve o maçın stadda oynanmasına engel olurlardı.
gs maçınada fb maçınada 70000 kişi gidip dezavantajı avantaja çevirmek lazım ama bunu yapacak taraftar nerde

Çevrimdışı tguesbb

Nevzat Demirde son durum nedir foto,bilgi ?

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

halat serimleri vs yapıldı peki nasıl oluyorda bir aylık gecikme senin tarihini iki ay atıyor :D
her yerden gelen bilgi bayram sonrasında kaldırma işleminin başlayacağı yönünde hemen sonrasında başlarlarsa
tahminim ay ortası kaldırma işi biter benim de kafama takılan soru her gün bir metre yerden yukarımı kalkacak yoksa bir metre çekilecekmi
çünkü göründüğü kadarıyla çekilecek kısım kısa olsa olsa 15 metre gibi duruyor her gün kablo bir metre çekilebiliyorsa bu işi kısaltır.
bence kasım ayında biz semerlerin montajını bile bitirmiş olacağız kasım sonuna doğru membran kaplama başlarsa şaşırmam sonuçta
bunun için semerlerin bitmesi beklenmiyor biten kısımlardan başlanır bir taraftan semer montajı yapılırken diğer taraftan membran kaplamasıda
başlar büyük ihtimal kasım sonu çim işide başlar herkes çimde ekim olarak odaklanıyor ama esasında drenaj işi var ve saha dışındada işler var
kontrol odası pompaların motorlarının montajı ısı ünitelerinin montajı birde büyük ihtimal semer montajıda öncelikli numaralı tarafından yapılır
diğer kısımların semer montajı yapılırken numaralının membran kaplaması bitirilir numaralıda dışardan vinç kullanma ihtimali yok o nedenle sahada
bu fikstür Beşiktaşın aleyhine ne kadar kötü yapılabilir dense kesinlikle bundan daha kötü bir fikstür yapılamazdı bütün derbiler ilk yarı içerde olacak şekilde ayarlanmış
birde ikinci yarı ilk maç gene içerde deplasman olsa 15 gün daha kazanacağız geçen senede bu böyledi ben bunun rastlantı olabileceğine zerre kadar inanmıyorum
bu rastlantılar hep bizim aleyhimizemi işler. eminim gs maçına yetiştirebilecek olsaydık bile ruhsat vermez geciktirirler ve o maçın stadda oynanmasına engel olurlardı.
gs maçınada fb maçınada 70000 kişi gidip dezavantajı avantaja çevirmek lazım ama bunu yapacak taraftar nerde

Vallahi beni tek düşündüren şey zamanı değil. daha önce izlediğim bazı stadların çatı kaldırma esnasında standart jack ler sadece halatları veya boruların belli bir kısmını kaldırıyorlar. bizim gibi komple hersey ustune yukelnıp kaldırıcak olan bir vıdeo göremedim ben.inşallah kaldırma esnasında ağırlık sıkıntısı yaşanmaz.ona göre hesaplarını yapmışlardır. yoksa  herşeyi sök bidaha tak olur ki ozaman  stad bitmez işte..

Çevrimdışı Mehmet92

Nevzat Demirde son durum nedir foto,bilgi ?

yemyeşil zemin,suluyolar sabah akşam.1 saat önce gördüm :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Vallahi beni tek düşündüren şey zamanı değil. daha önce izlediğim bazı stadların çatı kaldırma esnasında standart jack ler sadece halatları veya boruların belli bir kısmını kaldırıyorlar. bizim gibi komple hersey ustune yukelnıp kaldırıcak olan bir vıdeo göremedim ben.inşallah kaldırma esnasında ağırlık sıkıntısı yaşanmaz.ona göre hesaplarını yapmışlardır. yoksa  herşeyi sök bidaha tak olur ki ozaman  stad bitmez işte..

Bunlar mühendisler için çok sıradan hesaplar ve yaşanan kazadan sonra daha fazla risk almayacaklardır.. yani öyle bir risk olsa kaldırır öyle takarlar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Kurban bayrami tatilini 9 gune uzattilar. Cok fazla aksar mi acaba calismalar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yldrmaydn

uzun boruları çatı kalkmadan takabilirler bence. strand jackler çalışıp belli gerginliğe ulaştıktan sonra uzun boruların yerleşeceği halatlar gerilmiş olur parçalar takılıp kaldırılır. şu anki halatlara bakınca o çubuklar halat üstlerine yerleşecek gibi gözüküyor.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Herkese iyi günşer,

Stad çalışması neden gece devam etmiyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Kaza 1 bucuk ay once oldu abi :)

Hala kazadan önceki seviyeye tam olarak gelemedik.kaza ayni zamanda yavas gitmemize de neden oldu auni zamanda araya bayram girecek ,bayram bizi hep yavaslatti bu yuzden 2 ay atacağını dusunuyorum.

Ben kasim olarak düşünuyorum daha erken olursa benim icin sürpriz olur bekleyip gorelim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Herkese iyi günşer,

Stad çalışması neden gece devam etmiyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bu kadar sıkıntı cıkan bi insaatta gece calismaya izin verirler mi sence bide aksam bisey devrilir dahada stadı acamayiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kurban bayrami tatilini 9 gune uzattilar. Cok fazla aksar mi acaba calismalar...
bence arefe gunu isler durur pazartesiye kadar diger gunler calisirlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence arefe gunu isler durur pazartesiye kadar diger gunler calisirlar
Bir miktar çatıcı çalışır onun haricinde işler 1 hafta durur diye düşünüyorum. Herhangi bir bayramda çalışma olduğunu görmedim statta..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Bir miktar çatıcı çalışır onun haricinde işler 1 hafta durur diye düşünüyorum. Herhangi bir bayramda çalışma olduğunu görmedim statta..
tamam zaten pazartesi sali normal calisma gunu carsambadan itibaren calismalar durur gecen bayram arefe gunu ogleye kadar calistilar sonra isi biraktilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tamam zaten pazartesi sali normal calisma gunu carsambadan itibaren calismalar durur gecen bayram arefe gunu ogleye kadar calistilar sonra isi biraktilar
Ama geçen sefer resmi tatil değildi. Bu sefer resmi tatil olma durumu var, resmi tatil olursa 9 gün çalışmayı unutalım pek çok bölümde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

Ama geçen sefer resmi tatil değildi. Bu sefer resmi tatil olma durumu var, resmi tatil olursa 9 gün çalışmayı unutalım pek çok bölümde..
resmi tatil kamuyu kapsar, özel sektörü kapsamaz. hangi banka 9 gun tatil yapmnis ki. Cogu banka arefe gunu bile calisiyor. Benim arkadaslarim resmi tatil gunlerinde bile ofiste eleman birakiyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

resmi tatil kamuyu kapsar, özel sektörü kapsamaz. hangi banka 9 gun tatil yapmnis ki. Cogu banka arefe gunu bile calisiyor. Benim arkadaslarim resmi tatil gunlerinde bile ofiste eleman birakiyorlar.
Zeki abi yapmayın lütfen, 3 gün bayramda bile tüm hafta tatil yapıldığı zamanlar oldu inşaatta. Bunları yaşamamış gibi şimdi farklı şeyler konuşuyorsunuz. Şurada bir hafta kaldı hep beraber göreceğiz çalışma olup olmayacağını.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yldrmaydn

resmi tatil özel sektörü de kapsar. idari tatil kapsamaz. bugüne kadar yarım günleri tam yaptıkları vs. diğer zamanlarda idari tatil ilan edildi bankalar vs. çalıştı. bu sefer de idari olur diye düşünüyorum ama resmi olursa her yer kapanır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi yapmayın lütfen, 3 gün bayramda bile tüm hafta tatil yapıldığı zamanlar oldu inşaatta. Bunları yaşamamış gibi şimdi farklı şeyler konuşuyorsunuz. Şurada bir hafta kaldı hep beraber göreceğiz çalışma olup olmayacağını.
Serhat ben calisma olur olmaz ona bir sey demiyorum ama sen sanki 9 gun olunca butun Turkiyede isler durmus gibi yazdin ona istinaden soyledim. Bnce sali gunune kadar calisma olur. Zaten bayramdan once catinin kaldirilmaya baslanmasi buyuk sıkıntı. Gerdirmeye baslayacaklar sonra hadi tatile cikalim. Cati oyle yari havadami kalacak 5-6 gun. İş güvenligi icin buyuk sikintilar dogurur. Bayram tatili bitsin ondan sonraki hafta gerdirilmeye baslansin en mantiklisida o

Çevrimdışı Serkan Çağıl

bu kadar sıkıntı cıkan bi insaatta gece calismaya izin verirler mi sence bide aksam bisey devrilir dahada stadı acamayiz

Çatı olmasa bile stad içi dışı yapılamaz mı? Onlar erken bitse geri kalan işlere işçi abilerimizi yönlendirsek hızlanmaz mı? Neyse İkinci yarıya yetişsin de artık napalım.Valla şaşırdık napacağımızı :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat ben calisma olur olmaz ona bir sey demiyorum ama sen sanki 9 gun olunca butun Turkiyede isler durmus gibi yazdin ona istinaden soyledim. Bnce sali gunune kadar calisma olur. Zaten bayramdan once catinin kaldirilmaya baslanmasi buyuk sıkıntı. Gerdirmeye baslayacaklar sonra hadi tatile cikalim. Cati oyle yari havadami kalacak 5-6 gun. İş güvenligi icin buyuk sikintilar dogurur. Bayram tatili bitsin ondan sonraki hafta gerdirilmeye baslansin en mantiklisida o
Yok hayır abi ben de zaten belirttim çatıda çalışmalar çok aksamaz ama diğer taraflarda içeride mesela bence çalışmalar büyük oranda durur.
Korku akıl katilidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Senedinin var çekiniz var kredi taksitiniz var bayrama kredi alacak olanınız var emeklisi var maaşı alacak işçisi var memuru var maaş alan. Bankacı nasıl yapsın izin. Arefe günü saat 13 e kadar devam. Yani iş varsa çalışılır

Çevrimdışı Ensar

Abi zaten o çatı bayramdan önce kalkacak hale gelmeyecek gibi duruyor olmaz öyle birşey
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

resmi tatil özel sektörü de kapsar. idari tatil kapsamaz. bugüne kadar yarım günleri tam yaptıkları vs. diğer zamanlarda idari tatil ilan edildi bankalar vs. çalıştı. bu sefer de idari olur diye düşünüyorum ama resmi olursa her yer kapanır.

Resmi tatil özel sektörü bağlamaz. Çalışma konusunda bazı yasaklar vardır mesela; yaz aylarında turistik yerlerdeki inşaatlara çalışma yasağı, pazar günleri bazı sektörlere çalışma yasağı ya da belli bir saatten sonra çalışma yasağı gibi. Bir otelde nasıl ki elemanlar bayram günlerinde çalışıyorlarsa statta da çalışma devam edebilir. Dönüşümlü olarak birer gün aile içi bayramlaşma izni verilir olur biter. 2 ay sonra gitsin 20 gün tatil yapsın emekçilerimiz. Bu stadın aylık getirisi 3 milyon lira , bunu unutmayalım  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş