Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

kedi yolu icin benim nacizane onerim patika
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Hala onay alamamış bursa stadı. Devre arasında stat bitse bile UEFA onay verecek mi acaba?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Çok ilginç bi konu. Bizim stada da ışık tutacak bi süreç ama kimse bu konuda yazmamış. O stad hk. bilgisi olan yok mu? Sebebi neymiş, kriterler neymiş, stadın kendisi mi sorun yoksa çevre düzenlemesi mi,  gibi..

Biz çatı bitecek çim bitecek oynamaya başlıycaz diye düşünüyoruz ama bence hem UEFA hem de burdaki ruhsat veren kuruluşlarla benzer süreçler yaşayacaz...
stadin ici bitmedi o yuzden almiyorlar seyirci disida bitmedi savas alani gibi cok eksik var buz icini once bitiriyoruz yine disinida sadece saha kaliyor onlar sahayi bitirip ici ve disi bitiremediler tam bir fiyasko :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hayırlısıyla çatının bayram sonunda kalktığını bir görseydik  :sevinc :sevinc :halay: :ishock: ozaman marta yetişeceğine daha çok inanmak istiyorum sabredemiyorum artık.
ekim sonuna kalkar cati yine bilmedigimiz bi kac is cikti uzun boru montaji gibi nasil yapilacak hala cozemedim ama su var bu cati kalktiginda baya baya bitmis halde olacak o kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serdar

@keremfrat1  kardeşime resimlerden ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim. @Necmi  abinin de sürekli bahsettiği üzere içerideki işlerin kabası hemen hemen bitmiş görünüyor ve montaj işleri hızlanmaya başlamış. Çoğu yerde tavan karkasları bile yapılmış ve kapanmaya hazır hale gelmiş. bu tip işlerde genelde en son tavanları kapatırlar ve onlar bile kapanmaya yaklaşmış ise içerisi fena gitmiyor demektir. Tabiki tüm işlerin %100 bitmesini kimse kısa sürede beklemesin, o kadar kolay olmuyor bu işler sonuçta ama çatı-çim-koltuk-membran işleri bitene kadar içerisi maç yapmaya engel olmayacak düzeye gelecektir. Kısacası çatıyı kaldıralım çatıyı  :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ben de stadın her şeyiyle hazır olması en erken Mayıs olur diye tahmin ediyorum. :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

en temizi biz kendimizi ŞAMPİYONLUK maçı için hazırlıyalım

bundan büyük açılış maçı olmaz herhalde  :)
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı can1903

Bu stad Şubat-Marttan önce açılmaz. Bence daha da uzuyacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

19.03.2016 saat 19:03 :ok:
Cumartesi Antalya maçı diyorsun yani nerden çıkartıyorsunuz böyle beklentileri arkadaş ya   :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ekrem

[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2015, 19:35:28 Ekrem ]

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla 8-9 civarında uzun halat kalmış 9 tane strand jack takılmış ama 2 tanesi daha kirişlere tuturulmamış sanki dün tutturulmuştu sökmüşler yeniden takacaklar heralde strand jack stadı takmayada devam ediyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralı eski açık dönüşte 6 yeni açık numaralı dönüşte 2 eski açık ortadaki uzun halat 1 toplamda 9 uzun halat kalmış tabi bu öğle çekilen fotolara göre akşama kadar belki bi kaçtane daha takılmıştır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 10 Eylül 2015 (18:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Ekrem   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı iyimserure

peki arkadaşlar bu proje fotoğrafında gördüğüm kadarıyla yeni takılacak dikey kirişlerin ön ucu iç halkada arka ucu ise bizim siyah kirişlerde, yerde monte edilirse arka uçları nasıl sabitlenecek? yoksa dış halka falan mı yapılacak halatlarla?  :alala: :alala:

Çevrimdışı idil

Nasıl Girdin?

sende İdil gibi stadın temeli atıldığı günden beri stadın orda olsan kesin girersin :D

Ahahahhaha valla haftiyat alınıyordu o zamanlar nerden nereye :)) stajyer arkadaşım yardımcı oldu ben de stajyer gibi girdim :)
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2015, 22:03:15 idil ]
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 ve @Ekrem fotograflar icin tesekkurler. Catinin kaldirilmaya baslamasi bayram sonraisna kalir bayramda baslasalar ya bayram tatilini yapmayacaklar ve bayram boyunca calisacaklar yada bayram sonrasina birakip butun isi bitirecekler. Baslayip hadi bayram izni verelim olmaz.

Çevrimdışı Efe

@keremfrat1 ve @Ekrem fotograflar icin tesekkurler. Catinin kaldirilmaya baslamasi bayram sonraisna kalir bayramda baslasalar ya bayram tatilini yapmayacaklar ve bayram boyunca calisacaklar yada bayram sonrasina birakip butun isi bitirecekler. Baslayip hadi bayram izni verelim olmaz.
ekim sonuna ancak kaldırma başlar abi yine iskele falan kuruyorlar uzun uzun ne yapacaklar merak konusu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Bilmiyorum daha önce bahsedildimi ama stand jackler turkuaz'la işaretlediğim yerden çekicek halatı yeterli seviyeye geldiğinde boşta olan halatlar kırmızıyla işaretlediğim kirişteki yerlerine vinç yardımıyla takılıcak sanırım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Bilmiyorum daha önce bahsedildimi ama stand jackler turkuaz'la işaretlediğim yerden çekicek halatı yeterli seviyeye geldiğinde boşta olan halatlar kırmızıyla işaretlediğim kirişteki yerlerine vinç yardımıyla takılıcak sanırım
evt öyle olacak yüksek ihtimal
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

evt öyle olacak yüksek ihtimal
Değilmi Çünkü düşünüyorum düşünüyorum başka ihtimal gelmiyor aklıma  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ZEKI

ekim sonuna ancak kaldırma başlar abi yine iskele falan kuruyorlar uzun uzun ne yapacaklar merak konusu
Bayram sonrasina baslar kaldirma islemi @Efe sen rahat ol

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rony

Timsah Arena'nın çatısı Ağustos 2014'te kalkmış Eylül 2015 oldu stad hala maç yapılacak düzeyde değil. Bizimkide böyle olursa diye korkmaya başladım. :bawling:

Çevrimdışı Necmi

@Efe o iskelelerin neden kurulduğu konusunda bir fikrim yok ama halat hizalarına denk gelmiyor iki halat arasında orta boşluğa konmuş
üç tane iskele

Çevrimdışı Deniz

Ben kaldırma işleminin kasimdan önce başlamayacagini düşünüyorum.

Strand jacklerin iskelelerinin kurulma amaci da asagi yukari belli gibi.germe islemi sirasinda bazi ayarlamalar icin strand jacklere el ile mudahale etmek gerekiyor.her sey otomasyon ile calismiyor.o iskeleler o ayarlamalari yapacak isciler icin kurulmus olmali.

Cok zahmetli bir is olacak.o talihsiz kazayi yasamasaydik simdiye catiyi kaldirmaya başlamıştık.her şerde bir hayir vardir demisler bu sekilde daha dikkatli davranacaz ,insallah sag salim catiyi kaldiririz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba