Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016919 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan Çağıl

sende İdil gibi stadın temeli atıldığı günden beri stadın orda olsan kesin girersin :D

Abi antalyadayım ben yoksa emin ol olurdum :) Her maça geldiğimde gelmiştim belki alırlar :D

Çevrimdışı Necmi

Keremfrat abinin su mesajı üzerine yazdım abi , Tabiki ayarlamalar varmis bayramdan sonrada olabilir dediler bana ekimin 2.haftasida en gec ekimin son haftasi dediler

Ben bayrama kadar hazır olur bayramdan sonra bismillah diyip iki üç güne ise başlarlar diye bekliyordum çünkü gerek başkan gerek burda ki kaynaklar öyle diyordu , valla üzüldüm ya :(
valla burdaki kaynaklar ekim ortası diyordu :D
kerem iki ay önce söyledi bayram sonrası ekimin ortasını bulur diyorlar diye
iz ekim ortası diyor Başkan bunu bayrama çekiyor amaç izin üzerinde baskı oluşturmak
çekebilirsen öne çekmek çekemezsen bile en azından verdikleri süreyi tutmalarını sağlamak

Çevrimdışı Ensar

sende İdil gibi stadın temeli atıldığı günden beri stadın orda olsan kesin girersin :D
Ya oraya iki minder atalım yatarım bile ben be :D ben gelince o stada girmem gerek arkadaş kafaya koydum , tırmanırım gerekirse :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

valla burdaki kaynaklar ekim ortası diyordu :D
kerem iki ay önce söyledi bayram sonrası ekimin ortasını bulur diyorlar diye
iz ekim ortası diyor Başkan bunu bayrama çekiyor amaç izin üzerinde baskı oluşturmak
çekebilirsen öne çekmek çekemezsen bile en azından verdikleri süreyi tutmalarını sağlamak
Her mesajı tek tek okuyorum abi ama hiç görmedim ekim ortasi , demek ben kaçırdım onu

Çevrimdışı Erhan

Uzun parçalar ney? Hiç adı bile geçmemişti bugüne kadar,çatımız yerde kalma konusunda kararlı havaya kalkma niyeti yok.

Bir de şu turuncu brandaların arkasında ne iş dönüyor :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Abi antalyadayım ben yoksa emin ol olurdum :) Her maça geldiğimde gelmiştim belki alırlar :D
yok öyle maça geldiğinde maç zamanları mümkün değil o iş
sen maç günleri orda kaç kişi var biliyormusun bir taraftarın stada girdiğini görse herkes dalar içeri
zaten sürekli dolaşıp etrafta delik arıyorlar içeri sızmak için bu işi başarabilen bir tek @SDemirsoy  var :D

Çevrimdışı Necmi

bu arada @SDemirsoy  doğum günün kutlu olsun kardeşim
bol şampiyonluklu nice seneler dilerim kendim için istiyorsam namerdim :D

Çevrimdışı Ensar

Bunların adedi ne ki acep , çok fazla var proje fotoğrafında , bu iş çok uzun sürecek gibi duruyor

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cursedofdragon

Resimde x'le işaretlediğim yerler gözükecek mi ?

Çevrimdışı Serkan Çağıl

@keremfrat1 Fotograflar için tesekkurler.. Bu taraftar sana cok dua edıyor emın ol..

Çevrimdışı Necmi

Resimde x'le işaretlediğim yerler gözükecek mi ?
orası 1903 tribün bitince böyle olacak

Çevrimdışı Ensar

necmi abi stada gidip ,siz kimin stadina kimi almıyorsunuz arkadaş deme hakkımız yok mu :)

Çevrimdışı Erhan

@Efe dediğin iskeleler bunlar galiba

@keremfrat1 beyaz çatı kirişleri konacak diyor ama mantığım almadı ortalara kondu bunlar.Yarı havadayken filan mı takılacak acaba.Takılınca nasıl duracaklar muamma bi de :alala:

Çevrimdışı Haldun

stad çatısız çimsiz koltuksuz bile böyle gözüküyorsa bittiginde nasıl gözükecek Allah bilir

Çevrimdışı Necmi

necmi abi stada gidip ,siz kimin stadina kimi almıyorsunuz arkadaş deme hakkımız yok mu :)
var git söyle :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Bunların adedi ne ki acep , çok fazla var proje fotoğrafında , bu iş çok uzun sürecek gibi duruyor
42 tane olucak o foto ya göre cati değişti. 82 adetti ama 42 ye düştü

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2015, 15:56:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı pascal26

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni statta, tüm eksikler giderilene kadar maç oynanmamasına karar verildi.

Alınan bilgiye göre, UEFA heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle statta kapsamlı bir inceleme yaptı.

Çim boyu, koltuk arası mesafeleri, giriş kapıları, soyunma odaları ve diğer tüm alanları kontrol edip not tutan yetkililer, stadın henüz maç oynamaya uygun olmadığı yönünde görüş bildirdi. 

.......................

Çok ilginç bi konu. Bizim stada da ışık tutacak bi süreç ama kimse bu konuda yazmamış. O stad hk. bilgisi olan yok mu? Sebebi neymiş, kriterler neymiş, stadın kendisi mi sorun yoksa çevre düzenlemesi mi,  gibi..

Biz çatı bitecek çim bitecek oynamaya başlıycaz diye düşünüyoruz ama bence hem UEFA hem de burdaki ruhsat veren kuruluşlarla benzer süreçler yaşayacaz...

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

42 tane olucak o foto ya göre cati değişti. 82 adetti ama 42 ye düştü
sagolasin abi teşekkür ederim :)

Çevrimdışı guardian

hayırlısıyla çatının bayram sonunda kalktığını bir görseydik  :sevinc :sevinc :halay: :ishock: ozaman marta yetişeceğine daha çok inanmak istiyorum sabredemiyorum artık.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çok ilginç bi konu. Bizim stada da ışık tutacak bi süreç ama kimse bu konuda yazmamış. O stad hk. bilgisi olan yok mu? Sebebi neymiş, kriterler neymiş, stadın kendisi mi sorun yoksa çevre düzenlemesi mi,  gibi..

Biz çatı bitecek çim bitecek oynamaya başlıycaz diye düşünüyoruz ama bence hem UEFA hem de burdaki ruhsat veren kuruluşlarla benzer süreçler yaşayacaz...

Bursa stadının çevresi ve içindeki bir çok bölümün inşaat seviyesi neredeyse bizimle aynı.. şantiye halindeki stadı açmak istiyorlar ve tabi ki bu mümkün değil.. biz çimi bitirdiğimizde o durumda olmayacağız
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bursa stadının çevresi ve içindeki bir çok bölümün inşaat seviyesi neredeyse bizimle aynı.. şantiye halindeki stadı açmak istiyorlar ve tabi ki bu mümkün değil.. biz çimi bitirdiğimizde o durumda olmayacağız
Bursa stadının çevre düzenlemesi şu an felaket durumda sadece bir taraftan giriş var orası da hazır değil. Hal böyleyken 45.000 kişiyi oraya nasıl sokacaksın nasıl çıkartacaksın bu büyük dert. Hadi TFF izin verir ama Uefa asla izin vermez. Bizim bu tarz sıkıntılarımız pek olmayacak eski açık dışında. O da bu süreçte hazır hale gelecektir.
Korku akıl katilidir.