Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018302 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

eyvallah kardeşim bekleyip göreceğiz...
Aynen abi biraz daha sabredelim çok az kaldı inşallah
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

suan vincler strand jack uzun halat ve strand jack standlarini takiyor ondan olabilirmi acaba  :icool:

o çemberin tamamiyle dairesel şekle bürünmediğini gördükçe sanki statta hiç iş olmuyormuş gibi geliyor bazen. Ama tabiki de bir çok koldan işler devam ediyor bu da bir gerçek.. Tamamiyle borulara kendi mi şartlandırdığımdan bazen üzülüyorum açıkcası.

Sabırrrr...
Physical Education Teacher

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

sözün bana değil ama söyleyen bendim zaten söylediğim günün geceside geldi malzeme
yani kimseyi uyuttuğum falan yok yolda diye bilgi aldım gecede şantiyeye girdi malzeme tamamı
geldimi bilmiyorum neden takılmıyor bilmiyorum ama bir hafta içinde takılacakta demedim takılmaya
başlanırsa 3 günde takılır takılmamasıyla işmi yavaşlıyor sanmıyorum sonuçta mevcutta yapılanlarda
bir iş sadece sırası değişmiş olur sonuçta takılmayan yerlerede halatlar bağlanmış engel olmuyor
devamını yapmaya. Yönetim gelecek malzeme açıklaması yapmaz yapmadıda bu forumda bilgi çıkışı
50 yerden olmuyorki iki bilemedin üç kaynaktan olur onlarında ana kaynağını zaten bildiğimiz için
gelen diğer haberlere şüpheli yaklaşırız haberi verenden mutlaka özelden kaynağını sorarız o sebeple
burda kesinlikle yalan uydurma haber olmaz ama malzeme çıkacak diye haber gelir son anda sorun çıkar
göndermezler ama o bile öndeki bir iki gün içersinde gelir. bu forum önüne gelenin bir şey uydurduğu bir
platform değil yüzde yüz hiç bir bilginin garantisi olmuyor bazen kesin olan haberler bile olmuyor

Necmi abi senin verdiğin o bilgi paylaşımını inan ki okumamıştım sanırım gözümden kaçtı. Lütfen üstüne alınma abicim.
Yaptığınız haberler ve bizlere verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür etmek istiyorum.. Başka bir arkadaşın paylaşımıydı zannedersem forumda okuduğum. Bazı bilgilerin teyidini almadan burada bizlerle paylaşmadığından eminim zaten.
İlgin ve cevabın için teşekkürler abi. Bu bekleyiş bizleri biraz yıprattı sanırım.
Physical Education Teacher

Çevrimiçi Necmi

Şu anda dış cephede yapılan kaplama son işlem mi oluyor yoksa bütün işler bittikten sonra tekrar bir ince boya falan atılacak mı @Necmi ağabey
hiç bilgim yok ama bazı yerlere beyaz bir şey sürüyorlar yani boya yapılma ihtimali yüksek

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi senin verdiğin o bilgi paylaşımını inan ki okumamıştım sanırım gözümden kaçtı. Lütfen üstüne alınma abicim.
Yaptığınız haberler ve bizlere verdiğin bilgiler için tekrar teşekkür etmek istiyorum.. Başka bir arkadaşın paylaşımıydı zannedersem forumda okuduğum. Bazı bilgilerin teyidini almadan burada bizlerle paylaşmadığından eminim zaten.
İlgin ve cevabın için teşekkürler abi. Bu bekleyiş bizleri biraz yıprattı sanırım.
yok kardeşim alınganlık göstermiyorum bilgi kirliliği olmasın diye üstünden tekrar geçtim
zaten duyduğumuzu söylüyoruz sadece emin olmadığımız konularda bunun kesin olmadığını belirtiyoruz.
zaten yakın zamanda çatıyla ilgili soru işareti kalmayacak şekilde bilgi paylaşımı yapacağız büyük ihtimalle az sabır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hiç bilgim yok ama bazı yerlere beyaz bir şey sürüyorlar yani boya yapılma ihtimali yüksek

@Necmi küfeki taşı boyanırsa özelliğini kaybeder, o yüzden boyanmaması lazım

Altta bilgisi var ;

Ocaktan çıkmadan önce yumuşaktır. Bu yüzden işlenmesi çok kolaydır. Daha sonra havadaki karbondioksit gazını alarak sertleşir. Bu sertleşme uzun bir süre devam eder. Yıllar geçtikçe betona nispetle mukavemeti daha da artar. (Bu konuda yapılan araştırma: Bu konuda yapılan araştırma: http://www.ym.com.tr/formdata/PDF/kufeki1.pdf).
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi küfeki taşı boyanırsa özelliğini kaybeder, o yüzden boyanmaması lazım

Altta bilgisi var ;

Ocaktan çıkmadan önce yumuşaktır. Bu yüzden işlenmesi çok kolaydır. Daha sonra havadaki karbondioksit gazını alarak sertleşir. Bu sertleşme uzun bir süre devam eder. Yıllar geçtikçe betona nispetle mukavemeti daha da artar. (Bu konuda yapılan araştırma: Bu konuda yapılan araştırma: http://www.ym.com.tr/formdata/PDF/kufeki1.pdf).
@Hasan Tahsin  benim orda bahsettiğim prekast altlarıydı. sıva yapılıyor arkadaş üstüne boya sürülecekmi diye sordu sanırım yada ben soruyu yanlış anladım
küfeki taşınıda çok iyi tanıyorum 30 yıl önce tanıştım onunla :D
doğal taşların renklendirildiğide oluyor özellikle oniks de uygulama yapıyorlar.
çin granitleride özellikle siyah olanlar genelde boyalıdır. kalitesi düşük boz taşları alıp siyah renklendirilmiş epoksi uygularlar.
insanlarda siyah diye alır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin  benim orda bahsettiğim prekast altlarıydı. sıva yapılıyor arkadaş üstüne boya sürülecekmi diye sordu sanırım yada ben soruyu yanlış anladım
küfeki taşınıda çok iyi tanıyorum 30 yıl önce tanıştım onunla :D
doğal taşların renklendirildiğide oluyor özellikle oniks de uygulama yapıyorlar.
çin granitleride özellikle siyah olanlar genelde boyalıdır. kalitesi düşük boz taşları alıp siyah renklendirilmiş epoksi uygularlar.
insanlarda siyah diye alır.
:)

Dış cephede yapılan kaplama diye sorunca aklıma hemen küfekiler geldi. Bildiğim kadarı ile başka kaplama yok ama belki de ben yanıldım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

:)

Dış cephede yapılan kaplama diye sorunca aklıma hemen küfekiler geldi. Bildiğim kadarı ile başka kaplama yok ama belki de ben yanıldım  :)
yok işlem yapılacakmı diye sorunca benim aklımada direk testere kirişler ve prekast altları geldi düşünmeden cevapladım
belkide senin dediğin gibidir şimdi tekrar okudum ucu açık bir soru :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok işlem yapılacakmı diye sorunca benim aklımada direk testere kirişler ve prekast altları geldi düşünmeden cevapladım

Yeni nesil soru sormayı bile beceremiyor desem forum canlanır mı acaba  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimdışı Easthanbool

Aynen abi soruyu yanlış sormuşum biraz ucu açık şaşırtmacalı olmuş  :evillol:
Prekast altları ve testere kirişleri merak ettim.Malum çalışmalar devam ediyor olur da zarar görürse en son bir tur daha boyanır mı demem gerekirdi  :biggrinking:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Bugun ozel islerimden dolayi stada gidemedim :) :iblush:
:alala: ne özel işiymiş bu stad bitene kadar özel iş falan olmasın :D
öyle sağa sola bakma kafanı önüne eğip stada yürü sonra başımıza özel iş falan çıkartırsın olmaz :bandit:
@keremfrat1  stad bitene kadar yasak özel işler @Altuğ  ve @bjk_mabet  den zaten bu özel işler yüzünden
bayağı darbe yedik birde başımıza sen çıkma :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

:alala: ne özel işiymiş bu stad bitene kadar özel iş falan olmasın :D
öyle sağa sola bakma kafanı önüne eğip stada yürü sonra başımıza özel iş falan çıkartırsın olmaz :bandit:
@keremfrat1  stad bitene kadar yasak özel işler @Altuğ  ve @bjk_mabet  den zaten bu özel işler yüzünden
bayağı darbe yedik birde başımıza sen çıkma :bandit:
@keremfrat1 stad bitene kadar baska islerle ugrasmaz zaten, onun aski stadtaki halatlar..bakalim kedi yollari icin ne dusunecek  :halay:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Çevrimiçi Necmi

Ben bu stadı yiiierrriimmm yierrriiimm yiierriiim :D
önce bir maç yapaydık :bandit:
biri yer biri aşk yaşar :alala: sonra staddan hayır bekle :D

Çevrimdışı Doğuhan

canlı yayında bir gelişme var mı ? daha önce bilgilendirilmişse affola...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer94

arkadaslar hasar goren borular bu hafta gelecekti ne oldu ? tamamlansin artik su cember 1.5 aydir boyle gormek sinirlendirmeye basladi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı COB

Kediyolu diye kelime mi olur, yok mu Türk Dil Kurumundan bunun yerini tutacak kelime?

Birde drenaj ve cim işi yapilirken kar yagmasi cimin gelismesine engel mi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Resimlerden gördüğümüz  kadarı  ile S.Jack standlarında iki göz var ; bu durumda bir alt bir üst olmak üzere 42 X 2 = 84 strand jack mi kullanılacak  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş