Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031850 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brkntcnr

@bjk_mabet rüzgarı esmiş .

anlaşılan maketin %99 aynısı olacak . Kapalıdaki kartal figürü ve çatıdaki beşiktaş yazısı hariç. Aslında çatının üzerinde hiç bir şey yazmasa daha iyi olurdu iç kısmın daha aydınlık olması için. Pikselliden kaçış olmadığı belliydi çünkü yeni stadların çoğunda bu uygulanıyor ama ben bu konuda İngilizlerin tarafındayım adamlar tek renkden vazgeçmiyorlar. İlla ki pikselli olacaksa en azından sadece alt katta olsa üst full siyah olsa. reklam panoları da oval çok yakışmış bursaya umarım biz de de öyle olur.
Abi maketin fotosu var mı?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

Ben anlayamıyorum neden piksel tercih edildiğini. Bu forumda o kadar mükemmel koltuk tasarımları var ki yapılabilicek. Her şeyi mükemmel olan her parçası her rengi her ayrıntısı özenle seçilen bu inşaatta neden böyle bir koltuk tasarımı seçilmiş akıl almıyor doğrusu. Diğer tasarımlar maliyetli olur diye ise, zaten tüm malzemeler en kalitelisinden en pahalısından. Diğer tasarımlar çok ayrıntılı uğraştırıcı olur diye ise, çatımız dünyanın en ayrıntılı çatılarından biri. Çok garip
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Easthanbool

Belki test için olabilir bilmiyorum ama strand jackleri yerleştirmeye başlamışlar az önce arkadaşım geçmiş oradan o söyledi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

Abi maketin fotosu var mı?

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

pikselli güzel bir karışım olur bencede

Çevrimdışı ahmetx

Standford bridge de 41 bin diye seviniyorduk onlarda 60 bine çıktılar ,üstelik vip +loca koltuğu 10 bin adet olacak. Daracık alana 60 bini iyi sığdırmışlar Türkiyede olsa müsaade etmezlerdi .Projeyi çok beğendim tribünler ve çatı ve dış kabuk çok orjinal olmuş .Herzog and de Meuron Bordo stadınının da mimarıydı.Yine tek renk koltukdan şaşmamışlar.İngilizler bu işi biliyorlar tebrikler. :claps:

[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 14:27:11 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

pikselli güzel bir karışım olur bencede
@Yusuf Tunaoğlu hayırlısı bakalım .Ben pek hazzetmiyorum şu pikselden.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 14:28:55 ahmetx ]

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı ahmetx

Teşekkür ederim

eyvallah.

Çevrimdışı Efe

Belki test için olabilir bilmiyorum ama strand jackleri yerleştirmeye başlamışlar az önce arkadaşım geçmiş oradan o söyledi
4 5 tane stand konmustu artik strand jacklerde takilmali imalati ay sonuna bitirmwleri gerekiyor ekim 1 de kaldirma islemi baslamali artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

uzun halatlar baya hızlı gidiyor
bazen 2 vinc takiyor onlari cok kisa surede bitirecekler onlari takimlari cok basit bundan sonra zaman alacak is starand jackler onlari bitirmeliler diger isler 15 gun icinde biter gibi gorunuyor ay sonuna bakacaguz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bazen 2 vinc takiyor onlari cok kisa surede bitirecekler onlari takimlari cok basit bundan sonra zaman alacak is starand jackler onlari bitirmeliler diger isler 15 gun icinde biter gibi gorunuyor ay sonuna bakacaguz artik

Neymiş  :alala: Başkan'ın bayramdan önce demesi gerçek olabilirmiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

abi sorun surda başkan bayramdan önce çatıyı kaldırmış olucaz insallah dedi , bunu duyan insan tamamen kalkmis olmasını anlar , he baskan jackler takılmış  ilk kaldirma yapılmış diye kastediyor ise bak o olabilir ki bu bile çok zor ayrıca insanlar bunu bilmez
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 15:43:06 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1  kardeşim stada  gittim bugun @bjk_mabet sagolsun yarsimci oldu ordaki yapilan isi yakindan gorunce anladim heyecanini benim bile sarilasim geldi semerlere falan. Her noktada calisma var nereye baksan emekci dolu cok guzel olacak cok :) birkac resim cektim @Necmi  abiye attim haber sitesine koyar musait olunca. Nefesim kesildi resmen rakibe yazık ya :)
Sevindim senin adina :) muthis dimi stad

Çevrimdışı Efe

yok kalkmaz abi ekim basi ancak isleme baslarlar bayram araya girecegi icin kaldirma islemi hazir olsada baslamaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

@keremfrat1  kardeşim müthiş kelimesi yetersiz kaliyor. Resimler gelmemiş benim tel donup duruyor.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi sorun surda başkan bayramdan önce çatıyı kaldırmış olucaz insallah dedi , bunu duyan insan tamamen kalkmis olmasını anlar , he baskan jackler takılmış  ilk kaldirma yapılmış diye kastediyor ise bak o olabilir ki bu bile çok zor ayrıca insanlar bunu bilmez

Ben öyle anlamamıştım  :) Ama haklısın takip etmeyen dediğin gibi anlar  :tabe:

yok kalkmaz abi ekim basi ancak isleme baslarlar bayram araya girecegi icin kaldirma islemi hazir olsada baslamaz

Mabet bayramda çalışma olacak demişti. Bir gün izin yaparlar sanırım. 1 hafta demek 3 milyona tekabül ediyor . Hatta bu bilet hesabı ile çıkan rakam. Bir de kombineye yüklenseler süper olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 01 Eylül 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için  @Erdinç   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

@Erdinç teşekkürler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Erdinç çok teşekkürler  fotoğraflar için.Özellikle içerideki çalışmalar için fikir verdi azçok.Sağolasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

teşekkürler resimler için :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdinç

Asıl tesekkurler @bjk_mabet  arkadasimiza zaman ayirip ilgilendigi icin ins bir daha gormek nasip olur.