Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031867 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

merak ettiğim olayların başında şu çatının kalkışını izlemek vardı... nası bi sistemle nası kalkacak o çatı çok merak etmekteyim.. ne güzel izleycektik kaza olmasaydı... bunun daha kolay bi yolu yokmuydu acaba germe çatı zor gibi durmakta
statda yapılan çatıdan dünyada sadece 5 tane proje var ve bizim statda uygulanan 2. uygulanması bizlerde merak içersindeyiz...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet abi ince bi ayrıntı ama reklam panoları köşeli mi  olacak oval mi?  :biggrinking:
Şu gibi:

@bjk_mabet abi bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

chelsea'nin sezon sonu yapmayı planladığı stadyumu nasıl buldunuz :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

ne içiyorsun lütfen sadece adını söyle gerisine karışma  :bandit:
Damardan beyaz futbol.. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

@bjk_mabet nevzat demir'le ilgili bilgin var mi? Cimler yesermis dediler ama ne zaman tam olarak hazir olacak?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mellfred

sıkıcı seminer sabahından herkese günaydın

Çevrimdışı Efe

bugun yeni inönü bi foto patlatsa aksam su borularda gelsede takilsa artik orta yuvarlagi tam gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kartal Ç

chelsea'nin sezon sonu yapmayı planladığı stadyumu nasıl buldunuz :biggrinking:

içi güzel de bu dış cepheyi yapanı abramoviç döver  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SuperBJK

Herkese hayırlı günler.
@bjk_mabet Tribün koltuklarının yazılarıda maketteki gibi tek bölüme BJK şeklinde mi olacak ? Şöyle Koca Koca BEŞİKTAŞ yazsa kapalıya. Soruldu mu bilmiyorum ama.

birde #Sabret reklamında  " biz tirübünde rekor kırarken, orda binlerce ton kaya kıran " sen misin çok merak ettim :D

teşekkürler.

Çevrimdışı ahmet türken

stadi inceledimde sadece zemin icin bile gecilmez cok kotu bir zemini var olimpiyat vodafone arena acilana kadar emrimizde olacak artik kotulemeyelim en zor gunumuzde o actu kollarini gelebilen gelsin ben hazirim dedi :evillol:
aynen öyle @Efe . Kötü gün dostu. Olimpiyat candır. Hatta vodafone bittiğinde kiralayalım vodafonu. Biz olimpiyatta oynamaya devam edelim. Olimpiyat uzaktır diyen faiktir :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

aynen öyle @Efe . Kötü gün dostu. Olimpiyat candır. Hatta vodafone bittiğinde kiralayalım vodafonu. Biz olimpiyatta oynamaya devam edelim. Olimpiyat uzaktır diyen faiktir :evillol:
Bencede ahmet abi hep olimpiyatta oynayalim acilana kadar :) :)

Çevrimdışı ahmet türken

Bencede ahmet abi hep olimpiyatta oynayalim acilana kadar :) :)
tabii 5 dakkada halandasın  :D

Çevrimdışı Erdinç

@keremfrat1  kardeşim stada  gittim bugun @bjk_mabet sagolsun yarsimci oldu ordaki yapilan isi yakindan gorunce anladim heyecanini benim bile sarilasim geldi semerlere falan. Her noktada calisma var nereye baksan emekci dolu cok guzel olacak cok :) birkac resim cektim @Necmi  abiye attim haber sitesine koyar musait olunca. Nefesim kesildi resmen rakibe yazık ya :)

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı LeonarT

@bjk_mabet Sağolsun her soruya üşenmeden cevap vermiş, allah razı olsun.

Söylediklerinden sadece koltuk dizilim stiline takıldım, pikselli geçiş nedir ya inşallah gerçekleşmez bu söylediği  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet92

Transfer dönemi de bittiğine göre artık tekrardan stad inşaatını takip etmeye geri dönebiliriz :D

Çevrimdışı brkntcnr

Abilerim benim aklıma birşey takıldı da onu sormak istiyorum. Bu anfield road daki you'll never walk alone tipi bi yazıda bizim stadın koltukların yapılması düşünülüyor mu yoksa düz sade mi olacak?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabet rüzgarı esmiş .

anlaşılan maketin %99 aynısı olacak . Kapalıdaki kartal figürü ve çatıdaki beşiktaş yazısı hariç. Aslında çatının üzerinde hiç bir şey yazmasa daha iyi olurdu iç kısmın daha aydınlık olması için. Pikselliden kaçış olmadığı belliydi çünkü yeni stadların çoğunda bu uygulanıyor ama ben bu konuda İngilizlerin tarafındayım adamlar tek renkden vazgeçmiyorlar. İlla ki pikselli olacaksa en azından sadece alt katta olsa üst full siyah olsa. reklam panoları da oval çok yakışmış bursaya umarım biz de de öyle olur.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum