Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Neco

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi scoreboardlar nereye koyulacak belli oldu mu. sahanın ortasında olsa daha iyi olmaz mı ?
daha iyi olur ama şu için makette görüldüğü yerde...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı kadir137

@bjk_mabet abi bize koltuk tasarımını sızdıramaz mısın acaba  :lol: ve şahsi olarak seni tatmin etti mi koltuk tasarımı :)
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı bjk_mabet

tribünlerdeki girişlere boya yada kaplama yapılacakmı?
işaretlemeler yerde olucak..

Çevrimdışı Ensar

yeni eskisi olmaz siyah beyaz aşk varsa yüreğinde biz doğduğumuzdan beri dostuz..
jackler catı ringine takılacak yerde hazırlanıyordu o zaman o yüzden takılmadı.
%60-65 ince iş bitmiştir.
kameranın açılması biraz zor şu an için fiber hat cekmek lazım ama heryerde çalışma var ...fiber kabloları koruyamıyoruz...
Teşekkürler abi , en merak ettiğim çatı kalktıktan sonra üzerinde ki işlemler , sakıncası yoksa o konuda da bilgilendirir misin bizleri :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

merhaba bjk_mabet. kirişlerin alt kısımları boya mı olacak yoksa küfeki mi kaplı olacak.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet abi bize koltuk tasarımını sızdıramaz mısın acaba  :lol: ve şahsi olarak seni tatmin etti mi koltuk tasarımı :)
maketin aynısı olacak işte pikselli geçiş pikselli geçisin bizim için artısı var altta bulunan loca koltukları siyah o yüzden sırıtmayacak lar seyirci koltukları düz beyaz olsaydı onlar direk siyah olacak ve güzel bi görüntü olmayacaktı alt tarafta belki loca koltuklarıda pikselden nasibini alır alt tarafta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

merhaba bjk_mabet. kirişlerin alt kısımları boya mı olacak yoksa küfeki mi kaplı olacak.
fotoda gösterdim biraz önce boyandı gri ve krem rengi gibi bi renge daha bişey yapılmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı dropoon

@bjk_mabet eski tarihi kuleler çok pis görünüyor onlarada bi şekil yaparlarmı

Çevrimdışı Efe

makete tekrar baktım şimdi loca koltuklarıda pikselli heralde onlarda pikselli geçişe ayak uyduracaklar güzel olacak çok fazla göz yormuyor alttaraf byaz olduğu için üsttede öyle çok yok zaten :)

koltuk dizilimi bundan farklı olmaz aynısı olur
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 22:50:43 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

makete tekrar baktım şimdi loca koltuklarıda pikselli heralde onlarda pikselli geçişe ayak uyduracaklar güzel olacak çok fazla göz yormuyor alttaraf byaz olduğu için üsttede öyle çok yok zaten :)

koltuk dizilimi bundan farklı olmaz aynısı olur
Koltuklar böyle olacaksa ben begenmedim , piksel geçişi belli olmuyor ki arada bi kaç tane eksikmis gibi duruyor , ışıklandırma da aynen böyle mi olacak abi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Engin

Bir soru da benden gelsin
Işıklandırma hangi firma tarafından yapılacak hangi marka olacak bu konuda bir bilgi varmı
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Ozan E.

konu dışı:
yıllık ücretlerdeki son durum http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/
euronun artması etkilemiş gibi duruyor cenk gönen ve ömer şişmanoğlu gitmesine rağmen

Çevrimdışı uvb007

@bjk_mabet 1-Çatı periyodik olarak havaya kalkıcak bunu biliyoruz peki çim'e ve koltuklara başlamak için tamamen kalkmış olması mı gerekiyor?
                 2-Bizim yapıcağımız pdf çatı galiba akustik anlamında  çelik konstrüksiyonlu çatının gerisinde diyebilir miyiz?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet eski tarihi kuleler çok pis görünüyor onlarada bi şekil yaparlarmı
taşları temizlenecek...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Ferhat Türk

@bjk_mabet seni tekrar görmek güzel abi özlemiştik :) benim sorum çatının üstüne iki taraflı vodafone mu yazacak yoksa daha farklı bir şeyler de olabilir mi? (beşiktaş yazısı-kartal simgesi vs) bir de stat kendi elektriğini üretecekti o projede bir değişiklik var mı olacak yani değil mi?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Berk

@bjk_mabet işçi sayısı artacak mı?
Çatının kaplama projesi değişti gibi bi haber çıktı doğru mudur?
Bayramda çalışma duracak mı?
Alt ve Üst tribün arasında elektronik reklam tabelası olacak mı(ttarena daki gibi)
Teşekkürler
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 23:45:32 Berk ]

Çevrimdışı BRK

tarih duvarin neden sadece yarisi yenileniyor? :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet seni tekrar görmek güzel abi özlemiştik :) benim sorum çatının üstüne iki taraflı vodafone mu yazacak yoksa daha farklı bir şeyler de olabilir mi? (beşiktaş yazısı-kartal simgesi vs) bir de stat kendi elektriğini üretecekti o projede bir değişiklik var mı olacak yani değil mi?
bi tarafta vodafone bi tarafta BEŞİKTAŞ  yazıcak...

Çevrimdışı bjk_mabet

Bir soru da benden gelsin
Işıklandırma hangi firma tarafından yapılacak hangi marka olacak bu konuda bir bilgi varmı
aydınlatma konusunda daha önce paylaşımda bulunmuştum...bi cevapta ben vereyim... :)

Çevrimdışı ALI RIZA

çok çok daha fena bu  :upto:
@Necmi abi nerelerdesin lazım oldugunda yoksun :) Tehdit var @bjk_mabet tarafında  :duman: :duman:
Hatırlamadığım şeyler var  :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi abi nerelerdesin lazım oldugunda yoksun :) Tehdit var @bjk_mabet tarafında  :duman: :duman:
Hatırlamadığım şeyler var  :nargile: :nargile: :nargile:
hatırlatırım   :photo: