Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@bjk_mabet Alt katlarda bulunan kablolama kanalları görülmemesi için döşeme yapılacakmı?

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba @bjk_mabet nasilsin. Yagmurlu ve ruzgarli havalarda catinin yapilmasi kaldirilmasi membranin serilmesi ne kadar etkilenir. Is guvenligi acisindan durudurulmasi gibi durumlar hangi hava sartlarinda durudurulabilir.

50 km/saat gectiğinde ruzgar tüm çalışmalar şantiyede durur geri kalan yağışsız her havada çalışma devam eder...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

siparişleri verildi bir kısmı yolda geliyor :)
iyi bare gelsinde biran önce taakılsın orta yuvarlak tamamlansın uzun halatlarda iyi gidiyor gibi tek starnd jackler kaldı başlamadık onlarda başladımı harika :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

Tüm dostlara selamlar uzundur bir şeyler yazmamışım saat 22:00 kadar tüm sorularınızı yazın  23:00 dan sonra hepsine tek tek cevap vermeye çalışacağım.
Sizlerden tek isteğim lütfen zaman soruları( çatı ne zaman kalkar, stat ne zaman açılır vb...) hariç, aklınıza gelen ve cevabını verebileceğim tüm sorulara cevap vereceğim...

Saygılarımla...
biraz fazla olacak ama kusura bakma abi
1-kapasitede bir değişiklik olabilir mi 41903 artar mı?,
2-çatı saydam mı olacak ve çatı üstü dizayn belli mi?
3-tarihi duvarda çalışmalar durdu gibi bunun sebebi nedir?
4-çatının demir kolonları boyanacak mı?
5-kolonlar küfekiyle kaplandı ama alt taraflar boş kaldı oralardada mı küfeki kaplanacak?
6-başkan stada ne sıklıkla geliyor?
7-son olarakda günde ne kadar çay dağıtıyosun?  :D
cevaplarsan sevinirim teşekkürler şimdiden

Çevrimdışı Erdem Çözer

@bjk_mabet hocam selamlar.. öncelikle kolay gelsin.. kazasız sorunsuz günler dilerim..

bu yeni açık altında hazırlanan demirler çatı montajı için tek tek ringin çevresine mi takılacak?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

biraz fazla olacak ama kusura bakma abi
1-kapasitede bir değişiklik olabilir mi 41903 artar mı?,
2-çatı saydam mı olacak ve çatı üstü dizayn belli mi?
3-tarihi duvarda çalışmalar durdu gibi bunun sebebi nedir?
4-çatının demir kolonları boyanacak mı?
5-kolonlar küfekiyle kaplandı ama alt taraflar boş kaldı oralardada mı küfeki kaplanacak?
6-başkan stada ne sıklıkla geliyor?
7-son olarakda günde ne kadar çay dağıtıyosun?  :D
cevaplarsan sevinirim teşekkürler şimdiden
1-ileride belki şu an için hayır
2-catının ön kısmı saydam arka kısmı mat beyaz
3-tarihi duvarda beton çalışmaları devam ediyor
4-hayır
5-evet
6-yurt dışında olmadığı sürece hergün (örnek bugün 2 kere geldi)
7-tane olarak bilmiyorum ama epey bi fazla :)
rica ederim...

Çevrimdışı cursedofdragon

@bjk_mabet

Çatıyı bayramdan sonra kaldırırız demişti başkan pek inanmak gelmiyor içinden ne kadar doğru bunu öğrenmek istiyorum.

Çevrimdışı quentine83

@bjk_mabet  kardeşim benim merak ettiğim şu çatı ve çim işi bittiğinde ince işçilik bitmiş olurmu.tarih vermeni istemiyorum ama ince işçiliğin tamamen bitip temizlenmesi çatı ve çimden sonramı olur önce mi olur. onu merak ediyorum.çünkü ince işçilikten hep bir kaç kare görüyoruz ve bu bütün işin ne kadarıdır kestiremiyoruz.bide katların üstleri varya bu havalandırma boruları kablolar vs. bunların üstü ne zaman kapanacak.
şimdiden teşekkür ederim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Aleyküm selam
- mabet çatı ne zaman kalkar
- dış boyamalar stad açılışından önce mi sonra mı yapılacak tt arenada baya sonra yapılmıştı
- bide tt arenada kapalı tribüne galatasaray yazılmıştı böyle birşey olacak Beşiktaş yazılım gibisinden
- koltuk renklerini ne renk
- kamera açısı nasıl olacak
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

Tüm dostlara selamlar uzundur bir şeyler yazmamışım saat 22:00 kadar tüm sorularınızı yazın  23:00 dan sonra hepsine tek tek cevap vermeye çalışacağım.
Sizlerden tek isteğim lütfen zaman soruları( çatı ne zaman kalkar, stat ne zaman açılır vb...) hariç, aklınıza gelen ve cevabını verebileceğim tüm sorulara cevap vereceğim...

Saygılarımla...
Onu sorma Bunu Sorma  :upto: :upto: :upto: :upto:
Neyse Havalar güzel mi yağmur var mı  :nargile: :nargile: :nargile:

hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın bjk_mabet.fotovoltaik sistem yapılacak mı?yapılacaksa yeri tam olarak nerde?
ilerde skorboard ortada olma ihtimali var mı?

Çevrimdışı Ensar

Saygılarımla...
Seninle ilk iletişimim abi ben yeni katıldım sayılır , abi jackler neden çatı devrildiğinde takılmadı , onları engelleyecek bir durum yoktu gördüğümüz kadarıyla , iç işlerin ne kadarı bitmiştir yüzde olarak , çatı kalktıktan sonra  üzerinde yapılacak işlemler ne acaba ve tahmini süreleri ne kadar olur (kedi yolu ,yaylar ve benzeri) , kamera yayını tekrardan açılacak mi , geç oldu umarım sorun olmaz abi , teşekkürler şimdiden :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

bu ayıda bitirdik 16 ocağa kaldı 4,5 ay  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet hocam selamlar.. öncelikle kolay gelsin.. kazasız sorunsuz günler dilerim..

bu yeni açık altında hazırlanan demirler çatı montajı için tek tek ringin çevresine mi takılacak?
evet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

Çatıyı bayramdan sonra kaldırırız demişti başkan pek inanmak gelmiyor içinden ne kadar doğru bunu öğrenmek istiyorum.
en yetkili ağız söylemiş ...ne diyeyim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet  kardeşim benim merak ettiğim şu çatı ve çim işi bittiğinde ince işçilik bitmiş olurmu.tarih vermeni istemiyorum ama ince işçiliğin tamamen bitip temizlenmesi çatı ve çimden sonramı olur önce mi olur. onu merak ediyorum.çünkü ince işçilikten hep bir kaç kare görüyoruz ve bu bütün işin ne kadarıdır kestiremiyoruz.bide katların üstleri varya bu havalandırma boruları kablolar vs. bunların üstü ne zaman kapanacak.
şimdiden teşekkür ederim.

en son ince işcilik biter her zaman...

Çevrimdışı Neco

kale arkalarında ağ bulunmayacak...
Kale arkalarında ağ olmazsa tüm sezonun ancak yarısında maç oynarız Vodafone Arena'da. Adamlar zaten bize saha kapatma cezası vermek için fırsat kolluyorlar, bizim taraftar da iyi gaza gelir, 5. ve 6. hakemi boğarlar orada  :D

Çevrimdışı msoydan07

@bjk_mabet abi scoreboardlar nereye koyulacak belli oldu mu. sahanın ortasında olsa daha iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı ALBATROS

tribünlerdeki girişlere boya yada kaplama yapılacakmı?

Çevrimdışı bjk_mabet

Aleyküm selam
- mabet çatı ne zaman kalkar
- dış boyamalar stad açılışından önce mi sonra mı yapılacak tt arenada baya sonra yapılmıştı
- bide tt arenada kapalı tribüne galatasaray yazılmıştı böyle birşey olacak Beşiktaş yazılım gibisinden
- koltuk renklerini ne renk
- kamera açısı nasıl olacak
1-zaman veremem
2-dış boyamız yok küfeki taşı kaplı stat...
3-evet olucak.
4-siyah beyaz
5-bu konuda bilgim yok...

Çevrimdışı bjk_mabet

Onu sorma Bunu Sorma  :upto: :upto: :upto: :upto:
Neyse Havalar güzel mi yağmur var mı  :nargile: :nargile: :nargile:
elimde cok fena resimlerin var  :biggrinking:

Çevrimdışı bjk_mabet

hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın bjk_mabet.fotovoltaik sistem yapılacak mı?yapılacaksa yeri tam olarak nerde?
ilerde skorboard ortada olma ihtimali var mı?
ileride olabilir ama zor
yeni acık tarafında olucak...

Çevrimdışı bjk_mabet

Seninle ilk iletişimim abi ben yeni katıldım sayılır , abi jackler neden çatı devrildiğinde takılmadı , onları engelleyecek bir durum yoktu gördüğümüz kadarıyla , iç işlerin ne kadarı bitmiştir yüzde olarak , çatı kalktıktan sonra  üzerinde yapılacak işlemler ne acaba ve tahmini süreleri ne kadar olur (kedi yolu ,yaylar ve benzeri) , kamera yayını tekrardan açılacak mi , geç oldu umarım sorun olmaz abi , teşekkürler şimdiden :D

yeni eskisi olmaz siyah beyaz aşk varsa yüreğinde biz doğduğumuzdan beri dostuz..
jackler catı ringine takılacak yerde hazırlanıyordu o zaman o yüzden takılmadı.
%60-65 ince iş bitmiştir.
kameranın açılması biraz zor şu an için fiber hat cekmek lazım ama heryerde çalışma var ...fiber kabloları koruyamıyoruz...

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet Alt katlarda bulunan kablolama kanalları görülmemesi için döşeme yapılacakmı?
evet