Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028244 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Kendimce bir iş planı yaptım , ben ocak şubata yetişir diyordum ama o da zor görünüyor. Eğer semerler, kedi yolları ,ışıklandırma ve skorbord saha zeminini kullanmadan yapabilirlerse gerçi o da çok zor bir 45 gün kadar kazancımız olur.
valla semerleri ve kedi yollarini takmak isin en basit kismi getirsinler 4 tane paletli 10 gunde taksinlar artik kolay islerde zaman kaybi olmamali cati havaya kalktiktan sonra yapilacak isler cok hizli yapilabilir sadece vince ihtiyac var ama ilk catinin havada durmasini saglamak gerekiyor o ne zaman olacak asil o onemli suan  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

valla semerleri ve kedi yollarini takmak isin en basit kismi getirsinler 4 tane paletli 10 gunde taksinlar artik kolay islerde zaman kaybi olmamali cati havaya kalktiktan sonra yapilacak isler cok hizli yapilabilir sadece vince ihtiyac var ama ilk catinin havada durmasini saglamak gerekiyor o ne zaman olacak asil o onemli suan  :)
ben şunu öğrendim @Efe inşaat işinde basit iş yok .En basiti koltuk takmak değil mi ? stadyum inşaatlarında 1 günde en fazla 500 koltuk takılabiliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben şunu öğrendim @Efe inşaat işinde basit iş yok .En basiti koltuk takmak değil mi ? stadyum inşaatlarında 1 günde en fazla 500 koltuk takılabiliyor.

Forumda yazılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam koltuk firması günde 2000 tane takarız demiş . Birbiriyle bağlantılı olmadığı için birden çok ekip farklı bölgelerden başlarsa imkan dahilinde
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Forumda yazılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam koltuk firması günde 2000 tane takarız demiş . Birbiriyle bağlantılı olmadığı için birden çok ekip farklı bölgelerden başlarsa imkan dahilinde
nerde abi öyle koltuk firması tr de ,keşke yapabilseler  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nerde abi öyle koltuk firması tr de ,keşke yapabilseler  :D

Bir seneden fazla oluyor forumda bahsi geçeli ama yakın zamanda da sanırım günde 750 koltuk diye yazılmıştı diye hatırlıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

Kendimce bir iş planı yaptım , ben ocak şubata yetişir diyordum ama o da zor görünüyor. Eğer semerler, kedi yolları ,ışıklandırma ve skorbord saha zeminini kullanmadan yapabilirlerse gerçi o da çok zor bir 45 gün kadar kazancımız olur.

üstad en temizi şampiyonluk maçıyla açılış yapmak gibime geliyor...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sozkul

Hangi maç oluyor o maç?  :)

Çevrimdışı ahmetx

ysariusta

• Ziyaretçi

Martta şampiyonluğu ilan etsek

Çevrimdışı Haldun

Allah korusun halatlarda bir problem çıkarsa burdaki çoğu kişi bence agustos 2016 ya da razi olur kaldı ki inşallah öyle bir sorun olmaz

Çevrimdışı ahmetx

@LuceGel arkadaşımızın verdiği bilgiye göre son divan kurulunda Erol Kaynar stadın 19 mart 2016 ya yetiştirilmeye çalışıldığını söylemiş.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 15:06:19 ahmetx ]

Çevrimdışı kadir137

20 Eylülden 19 Marta. Yaklaşık 1 aylık gecikmeye neden olacak bir kaza. 6 aylık plan sapması. İlginç gerçekten ilginç. Ama bu saatten sonra tarihin de bir önemi yok. Kazasız belasız yapılsın yeter. Orada çekeceğimiz ilk 3 lü ile şu an yaşadığımız tüm olumsuzlukları tamamen arkamızda bırakıcaz inşallah.

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı ahmetx

20 Eylülden 19 Marta. Yaklaşık 1 aylık gecikmeye neden olacak bir kaza. 6 aylık plan sapması. İlginç gerçekten ilginç. Ama bu saatten sonra tarihin de bir önemi yok. Kazasız belasız yapılsın yeter. Orada çekeceğimiz ilk 3 lü ile şu an yaşadığımız tüm olumsuzlukları tamamen arkamızda bırakıcaz inşallah.

20 eylül fantaziydi bunu hepimiz dile getirdik , 2016 ağustosdan önceki her tarih başarılıdır bana göre.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı CUBUKLU

@LuceGel arkadaşımızın verdiği bilgiye göre son divan kurulunda Erol Kaynar stadın 19 mart 2016 ya yetiştirilmeye çalışıldığını söylemiş.
banada öyle geliyor ki mabedimiz 19.03 te açılacak ikinci yarını başına yetişmez mi ? yetişebilir ama bitmişken tam bitsin çevre düzenlemesi , restoranlar , kartal yuvalası vs. tamamı bitsin ondan sonra açılsın. en önemlisi ''kazasız belasız''
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ahmetx

banada öyle geliyor ki mabedimiz 19.03 te açılacak ikinci yarını başına yetişmez mi ? yetişebilir ama bitmişken tam bitsin çevre düzenlemesi , restoranlar , kartal yuvalası vs. tamamı bitsin ondan sonra açılsın. en önemlisi ''kazasız belasız''
müzesiyle ,çevre düzenlemesiyle ağustos 2016 ya nacak biter.

Çevrimdışı ahmetemre

mart ayı çatı ayı derler.
çatı marta sarktı mı stat yeni sezona ancak yetişir demektir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı CUBUKLU

müzesiyle ,çevre düzenlemesiyle ağustos 2016 ya nacak biter.
son gecikmeler kaza filan baya karamsarlığa düşürdü hepimizi  :alala: iyi düşünmek istiyorum
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Ersoy

19.03.2016 güzel fikir olmuş.Bence çok iyi olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

son gecikmeler kaza filan baya karamsarlığa düşürdü hepimizi  :alala: iyi düşünmek istiyorum
gerçekci olmak bizim memlekette karamsarlık oluyor nedense.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ersoy

Siirt'te 8 şehit olmuş.
Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun.
Bundan sonra her sene!