Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025259 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

abi şimdi diyelim herşey hazır , çatı kaç günde tam olarak havaya kalkar ,  yerden yüksek zaten biraz, bi de çatı kalkinca yapılacak islemler nedir , gerdirdik oldu bitti hadi sökün jackleri olmayacaktır sonuçta :)
valla kaldırış süresi 25 gün dendi ama bu 25 günün içinde tam olarak ne olacak bende bilmiyorum açıkçası normal bi asma germe çatı değil bir çok çelik eleman monte ediliyor dahada edilecek kaldırma aşamasına 1 ay kaldırış süreside 25 gün dersek 2 ay sonra çatı havada olur yani ekim sonu çatı bitmiş olur 2.yarı ya tam 76 gün kalır çimde yetişir ekim sonu çatı bitmiş olup vinçler sahadan çıkarsa 2.yarı ilk maçta stadta oluruz başka bi oluru yok şuan ki durumda bu işin çok zaman kaybettik kafadan 2 ay gerideyiz sadece çatıda olan aksaklıklardan  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

valla kaldırış süresi 25 gün dendi ama bu 25 günün içinde tam olarak ne olacak bende bilmiyorum açıkçası normal bi asma germe çatı değil bir çok çelik eleman monte ediliyor dahada edilecek kaldırma aşamasına 1 ay kaldırış süreside 25 gün dersek 2 ay sonra çatı havada olur yani ekim sonu çatı bitmiş olur 2.yarı ya tam 76 gün kalır çimde yetişir ekim sonu çatı bitmiş olup vinçler sahadan çıkarsa 2.yarı ilk maçta stadta oluruz başka bi oluru yok şuan ki durumda bu işin çok zaman kaybettik kafadan 2 ay gerideyiz sadece çatıda olan aksaklıklardan  :bandit:
İkinci yarıya da razıyız. Açılsın artık.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

demin bjk_mabete twitterdan  sence halatlarda bir sorun varmidir dedim umudunu kaybetme dedi anlayamadim simdi olumlumu olumsuzmu oldu  :alala: birde bademin hafta sonuna kadar isler rayina girer diyisini sordum favorilere ekledi fovoriye ekleyince olumlu oluyor sanirim demi  :icool:
halatlarda problem olduğunu ilk günden beri düşünmüyorum sadece emin olmak için prosedür uyguluyorlar bilir kişilerle o kadar sonuçta sıkıntılı bi durum olmasını kimse istemez başkan doğrusunu yaptı ama artık hafta sonuna kadar bi sonuç çıkması gerekiyor röntgeenler inşallah çekilir arrtık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

İkinci yarıya da razıyız. Açılsın artık.

2.yarıya herkes razı eylülü tenkit ederken başımıza gelenlere bak acele işe şeytan karışır çok güzel bir laf o yüzden zorlamadan yavaş yavaş yapsınlar sonuçta bitecek ama ocak 16 ya yetişmemesi benim için süpriz olur artık çatının bitişini ekim 31 olarak görsek dahi çim ve koltuk için 2.5 aylık süre var yeterde artar bile
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

2.yarıya herkes razı eylülü tenkit ederken başımıza gelenlere bak acele işe şeytan karışır çok güzel bir laf o yüzden zorlamadan yavaş yavaş yapsınlar sonuçta bitecek ama ocak 16 ya yetişmemesi benim için süpriz olur artık çatının bitişini ekim 31 olarak görsek dahi çim ve koltuk için 2.5 aylık süre var yeterde artar bile
Bir ara herkes çok hizlilar yazmıştı bende dahil. Ne olduysa o gün oldu.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

Bir ara herkes çok hizlilar yazmıştı bende dahil. Ne olduysa o gün oldu.

başkana söz verilmiş 5.borunun takımı için o takılmasaydı böyle bişey olmayacaktı boşuna zorlama işte yapacak bişey yok stadsızlıktan başkanında sabrı kalmamıştı o zaman için şimdi ise yoğurdu üfleyerek yiyor zaman herşeyin ilacı bu stad bitecek ve hereks çok sevinecek bu günlerde mazide kalacak ve arasıra hatırlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

başkana söz verilmiş 5.borunun takımı için o takılmasaydı böyle bişey olmayacaktı boşuna zorlama işte yapacak bişey yok stadsızlıktan başkanında sabrı kalmamıştı o zaman için şimdi ise yoğurdu üfleyerek yiyor zaman herşeyin ilacı bu stad bitecek ve hereks çok sevinecek bu günlerde mazide kalacak ve arasıra hatırlanacak
Hayırlısı.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

baştan beri bu yolda o kadar çok ayrıntı çıktı ki abi o çatı kalkınca da en az bi ay üzerinde çalışılacakmış gibi geliyor  :s20:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

baştan beri bu yolda o kadar çok ayrıntı çıktı ki abi o çatı kalkınca da en az bi ay üzerinde çalışılacakmış gibi geliyor  :s20:
çalışılsın farketmez 2 ay çalışılsın ama o çatı havaya kalksın ve kendi kolonları üzerinde asılı bırakılsın ben başka bişey istemiyorum şuan stadın bitişi çatının havada kendi çabasıyla asılı durmasıdır . :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

çalışılsın farketmez 2 ay çalışılsın ama o çatı havaya kalksın ve kendi kolonları üzerinde asılı bırakılsın ben başka bişey istemiyorum şuan stadın bitişi çatının havada kendi çabasıyla asılı durmasıdır . :icool:
yok abi ya o kadar uzun sürmesin  :steamed: bitsin artık yaaaaa  :)

Çevrimiçi Necmi

demin bjk_mabete twitterdan  sence halatlarda bir sorun varmidir dedim umudunu kaybetme dedi anlayamadim simdi olumlumu olumsuzmu oldu  :alala: birde bademin hafta sonuna kadar isler rayina girer diyisini sordum favorilere ekledi fovoriye ekleyince olumlu oluyor sanirim demi  :icool:
ben tercüme edeyim adam balayında cevabını şu şekilde alabilirsin "halatların ..."  :kop: :kop:
bu arada duyduğuma göre yarın çalışmalar başlayacakmış @murat_

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe şu ne denir hani mesajının altında yazan özlü söz diyelim. Ben çatıdan ( halatlardan ) eminim 5 kolonu görelim diyen senmiydin  :) Ayrıca membran kaplanmasın, koltuk ta olmasın sorun değil biz ıslanmaya razıyız , ayakta maç izliyoruz nasıl olsa . yeterki stadımızda takımımıza kavuşalım yeter
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

elbette kaplama başlamadan önce semer montajları falan var nerden baksan halatlar gerildikten sonra bir aylık çalışma var @Ensar

Çevrimdışı Ensar

elbette kaplama başlamadan önce semer montajları falan var nerden baksan halatlar gerildikten sonra bir aylık çalışma var @Ensar
bu gidiş marta kadar yolu var gibi gözüküyor stadın ya of of  :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu gidiş marta kadar yolu var gibi gözüküyor stadın ya of of  :s20:
@Ensar kardeşim açılışta problem yok o bahsedilen işler çatının az biraz yukarı kalkması ile başlayabiliyor zaten  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

@Ensar kardeşim açılışta problem yok o bahsedilen işler çatının az biraz yukarı kalkması ile başlayabiliyor zaten  :ok:
inşallah dediğin gibi olur abi  :D benim türkiye'ye geliş tarihlerime denk geliyor ben artık stadımıza kavuşmak istiyorum hep bunun hayalini kuruyorum  :)

Çevrimdışı Efe

inşallah dediğin gibi olur abi  :D benim türkiye'ye geliş tarihlerime denk geliyor ben artık stadımıza kavuşmak istiyorum hep bunun hayalini kuruyorum  :)
yavaş yavaş sıkıntı olmadan bitecek başka bi problem olamamsı gerekiyor artık çatıyı kaldırsınlar kafi ekim-kasım gibi bu işi bitirmeleri gerekiyor artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

yavaş yavaş sıkıntı olmadan bitecek başka bi problem olamamsı gerekiyor artık çatıyı kaldırsınlar kafi ekim-kasım gibi bu işi bitirmeleri gerekiyor artık
inşallah abi , bence başkan büyük baş adak kurbanı kesmesi lazım  :D

Çevrimdışı ahmetx

olimpiyat stadında da yapılması gereken londra olimpiyat stadı gibi olmalıydı , tribünleri sahaya yakınlaştırıyorlar .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın,
TS maçına satılan bilet 6bin bile değil. İnsan üzülüyor.
Olimpiyat stadından gece 12'de Kartal'a taksi kullanmadan dönebilir miyim?

Çevrimdışı ahmet türken

Günaydın,
dönebilirsin

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Günaydın,
Kardeşim ben Liverpool maçından sonra bile dönebilmiştim Kartal'a. Sadece Uzunçayır'da yarım saat kadar minübüs (Kadıköy-Kartal) beklemiştim. Eve dönüşüm gece 02'yi geçiyordu. Ama dönülür Allah'ın izniyle. Ben de gideceğim maça nasipse. Nasıl olsa ertesi gün Pazar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Kardeşim ben Liverpool maçından sonra bile dönebilmiştim Kartal'a. Sadece Uzunçayır'da yarım saat kadar minübüs (Kadıköy-Kartal) beklemiştim. Eve dönüşüm gece 02'yi geçiyordu. Ama dönülür Allah'ın izniyle. Ben de gideceğim maça nasipse. Nasıl olsa ertesi gün Pazar.

Ulaşım olsun da yarım saat bekleriz abi cumartesi olması iyi oldu bu hafta.

Çevrimdışı ahmetx

Kendimce bir iş planı yaptım , ben ocak şubata yetişir diyordum ama o da zor görünüyor. Eğer semerler, kedi yolları ,ışıklandırma ve skorbord saha zeminini kullanmadan yapabilirlerse gerçi o da çok zor bir 45 gün kadar kazancımız olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum