Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026681 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

trabzon forumuna baktım dışının kırmızıya boyanmasına köpürüyorlardı.
şimdi de merdiven boşluklarını sarıya boyama haberiyle çıldırıyorlar.
bursanınki de sarı yapılmış galiba tff dayatması demişler.
bizimkinde sarı yapılması olasılığı nedir.
ya da renk belli mi...
çok sacma ya ne sarısı beyaz olsun ne olur yani sorun olan ne
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

çok sacma ya ne sarısı beyaz olsun ne olur yani sorun olan ne
güvenlik için ani çıkışlarda görünmesi için sarı tercih ediliyormuşta öyle diyorlar.
fedarasyon sarı sever :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı selçukaras

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
STADYUM ve GÜVENLİK KOMİTESİ TALİMATI
STADYUM SINIFLANDIRMASI ALT DETAYLARI

107 - İzleyici bölümlerindeki tüm koridorlar ve merdivenler , izleyici bölümünden oyun
alanına açılan tüm kapılar ve stadyum dışına açılan tüm çıkış kapıları ve tahliye koridorları
açık parlak renge ( sarı vb.) boyanacaktır.

arkadaşlar millet boşuna o rengi seçmiyor sarı vb demişler ama. yetkililer hep sarıyı seçiyor.

tff nin sitesinde vardır. aslında o talimatı okursanız çoğu şeyin federasyonun ve uefa nın belirlediği şekilde yapıldığını görürsünüz.

https://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Stadyum-ve-Guvenlik-Komitesi-Talimati.pdf

Çevrimdışı Hasan Tahsin

güvenlik için ani çıkışlarda görünmesi için sarı tercih ediliyormuşta öyle diyorlar.
fedarasyon sarı sever :akuma:

Mersin'in stadına baktım Merdiven çıkışları sarıydı koltuklar lacivert. yalnız adamların kiç sansı yok , renkleri kırmızı lacivert  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Güvenlik talimatında açık parlak renk diyor ( !07 mad. )  illa sarı olması şart değil. Mesela fosforlu bir beyaz olabilir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı selçukaras

GÜVENLİK VE SAĞLIK İŞARETLERİ YÖNETMELİĞİ

Sarı Uyarı işareti Dikkatli ol, önlem al, kontrol et

gördüğünüz gibi sarı işareti iş güvenliğinde de seçilmiştir.
muhakkak bir bilimsel yönü olmasa seçilmezdi.
insanların kargaşa anında demek ki sarı renkle falan bir psikolojik yada öyle bir olayı var ki sarıyı seçiyorlar.
yani biraz araştırıp eleştirsek yapılan işleri daha iyi olur.

Çevrimdışı ahmetemre

yönetmelik sarı vb. diyorsa küfegi rengi kurtarır bizi...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

GÜVENLİK VE SAĞLIK İŞARETLERİ YÖNETMELİĞİ

Sarı Uyarı işareti Dikkatli ol, önlem al, kontrol et

gördüğünüz gibi sarı işareti iş güvenliğinde de seçilmiştir.
muhakkak bir bilimsel yönü olmasa seçilmezdi.
insanların kargaşa anında demek ki sarı renkle falan bir psikolojik yada öyle bir olayı var ki sarıyı seçiyorlar.
yani biraz araştırıp eleştirsek yapılan işleri daha iyi olur.

Parlak renk diyor sadece. Sarı vb gibi bir şey göremedim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

parlak çok renk var sarı çok sırıtır biz de yapmazlar zaten .
toki sarı yaptım oldu diyor.
biz kendimiz yapıyoruz uyumlu birşey düşünmüşlerdir elbet...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı selçukaras

yukarıdaki paylaşımı veya verdiğim linki incelersen

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yukarıdaki paylaşımı veya verdiğim linki incelersen
107 Merdivenlerin ,
sahaya açılan
kapıların , tahliye
kapılarının ,
tahliye
koridorlarının ,acil
çıkış kapılarının
açık parlak renge
boyanması

Tabloda böyle diyor aşağıdaki kısımlarda bir örnek vermiş. Yani fosforlu bir beyaz olabilir ya da parlak bir kırmızı nasılsa renklerimizde kırmızı var . İyi bir kombinasyon oluşabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Sarı olmaz bize beyazda açık parlak bir renk onu kabul ederler heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı ahmet türker

Güvenlik talimatında açık parlak renk diyor ( !07 mad. )  illa sarı olması şart değil. Mesela fosforlu bir beyaz olabilir.
şu anda eurosportta alıyanz arena da bayern hamburg maçı var , merdivenlerde renk bile yok . böyle saçma bir kural nasıl olabilir ki . stadın koltuk olmayan yeri merdiven zaten . @Hasan Tahsin kardeşim . merdivenler daha nasıl fark edilir ki .

Çevrimdışı selçukaras

107 Merdivenlerin ,
sahaya açılan
kapıların , tahliye
kapılarının ,
tahliye
koridorlarının ,acil
çıkış kapılarının
açık parlak renge
boyanması

Tabloda böyle diyor aşağıdaki kısımlarda bir örnek vermiş. Yani fosforlu bir beyaz olabilir ya da parlak bir kırmızı nasılsa renklerimizde kırmızı var . İyi bir kombinasyon oluşabilir

Dostum direk 107 maddeye bak o tabloya degil :)))

Birde tff nin sitesinde oneri sikayet kismi var. Bence buraya yazip sikayetci olana kadar oraya yazin yada bimere sikayet edin daha ciddiye alirlar :)))) şaka şaka

Çevrimdışı ahmet türker

trabzon ile oynayacağımız olimpiyat stadında ,merdivenlerde herhangi bir renk gören oldu mu . san mamese de bakın hiç renk var mı . staddan çıkmak istediğinde zaten koltuklar seni merdivenlere çıkartıyor .

Çevrimdışı selçukaras

107 Merdivenlerin ,
sahaya açılan
kapıların , tahliye
kapılarının ,
tahliye
koridorlarının ,acil
çıkış kapılarının
açık parlak renge
boyanması

Bu arada yasiniz 51 mis simdi gordum dostum dedigim icin ozur dilerim Hasan abi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu anda eurosportta alıyanz arena da bayern hamburg maçı var , merdivenlerde renk bile yok . böyle saçma bir kural nasıl olabilir ki . stadın koltuk olmayan yeri merdiven zaten . @Hasan Tahsin kardeşim . merdivenler daha nasıl fark edilir ki .

@ahmet türker abi bunların kafası geçmişte kalmış. Hani stadın elektrikleri kesilir o anda bir bomba patlar ve sende o karanlıkta çıkışı bulmak için karanlıkta parlayan renge doğru gidersin falan filan diye düşünmüştür bir akıllı biz de 40 sene taşı çıkaramayız  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada yasiniz 51 mis simdi gordum dostum dedigim icin ozur dilerim Hasan abi

Rica ederim önemli değil @selçukaras kardeşim. Ayrıca araştırman için de teşekkür ederim. Emek vermişsin  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi bunların kafası geçmişte kalmış. Hani stadın elektrikleri kesilir o anda bir bomba patlar ve sende o karanlıkta çıkışı bulmak için karanlıkta parlayan renge doğru gidersin falan filan diye düşünmüştür bir akıllı biz de 40 sene taşı çıkaramayız  :)
old traford a baktım nou camp a baktım beyaz . real madridin pembe bir renk ,yani böyle sarı diyenlerin elinde zaten bir kanıt ta yok . illaki sarı diye zaten kuralda da yok . haklısın biri taşı atar ,sonra çırartılmaya uğraşılır .

Çevrimdışı Hasan Tahsin

old traford a baktım nou camp a baktım beyaz . real madridin pembe bir renk ,yani böyle sarı diyenlerin elinde zaten bir kanıt ta yok . illaki sarı diye zaten kuralda da yok . haklısın biri taşı atar ,sonra çırartılmaya uğraşılır .

Valla abi şimdi bende bakabildiğim kadar stada bakacağım. Mersin maçında koltuklar lacivert tribüne giriş kapıları sarı idi fb tribünü gibi  :) Sarı örnek gösterilmiş ama ben koltuk durumuna göre fosforlu bir beyaz iyi gider diyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

Valla abi şimdi bende bakabildiğim kadar stada bakacağım. Mersin maçında koltuklar lacivert tribüne giriş kapıları sarı idi fb tribünü gibi  :) Sarı örnek gösterilmiş ama ben koltuk durumuna göre fosforlu bir beyaz iyi gider diyorum
reng e gerek bile yok koltuklar zaten merdivenlere çıkarıyor , he güzel görünsün diyorsa evet beyaz en ideali bizim için..

Çevrimdışı ahmet türker

resim ekleyecektim ama nasıl yapıldığını beceremedim bir arkadaş ,bizim akatlar spor salonunu bir resmini atabilir mi acaba . merdivenler çok hoş bir beyaz renge boyanmış . en ideali bu..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Amerika ve muhtelif ülkelerden resimler ve hiç biri sarı değil. Parlak beyaz olan da var sanırım hiç boyanmamış olanda. Böyle çok  stat var ayrıca.
Tek Büyük Beşiktaş