Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone Arena İş Güvenliği Tedbirleri Hakkında Bilgilendirme
Vodafone Arena inşaatında, iş güvenliğinin artırılması konusunda çalışmalara başlandı.

Stadımızda bugün mühür sökülerek, 100 kişilik bir ekip ve kulüp yetkililerimizle birlikte çalışmalar yapılmaktadır  :halay:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63329/
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş JK Kurumsal ‏@BesiktasJK 2 dk.2 dakika önce

Vodafone Arena'da iş güvenliğinin artırılması için bugün mühür sökülerek, 100 kişilik ekip ve yetkililerimizle birlikte çalışmalara başlandı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmet türker

3 adet bilet tranferi yaptım bitti arkadaşlar inşallah mutlu bir cumartesi geçiririz
doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Beşiktaş JK Kurumsal ‏@BesiktasJK 2 dk.2 dakika önce

Vodafone Arena'da iş güvenliğinin artırılması için bugün mühür sökülerek, 100 kişilik ekip ve yetkililerimizle birlikte çalışmalara başlandı
hadi hayırlısı bakalım , ocak ayına razıyız artık.

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

3 adet bilet tranferi yaptım bitti arkadaşlar inşallah mutlu bir cumartesi geçiririz

Tekrar teşekkürler hocam. doğum gününüzde kutlu olsun.... :ok: :ok:

Çevrimdışı yldrmaydn

ben yazıyı anlamadım. şimdi iş güvenliğini arttırma çalışmaları mı başladı yoksa normal inşaat işleri mi tekrar başladı?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı quentine83

ben yazıyı anlamadım. şimdi iş güvenliğini arttırma çalışmaları mı başladı yoksa normal inşaat işleri mi tekrar başladı?

benim anladıgım iş güvenliğini arttırma çalışmaları başladı.
yoksa niye 100 kişi desin ki.tamamen çalışmaya açılsa istediği kadar işçi çalıştırır kulüp ona kim karışır.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Murat Gültekin

iş güvenliği arttırma çalışmaları başladı diyor, inşaat çalışması değil, gerçi o da bir gelişme hiçbir şey yapmadan beklemekten iyi.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı yldrmaydn

bu çatıdaki malzemelerden herhangi birini letonyalı bir firma mı üretiyormuş?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu çatıdaki malzemelerden herhangi birini letonyalı bir firma mı üretiyormuş?
membranları litvanyalı firma http://www.valmiera-glass.com/ üretiyor

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türken

Çok güzel bi stad oluyor. Nazarlardan saklasın diyecem de boğazın incisi gibi herkesin gözü var üstünde. Umarım yeni yıla stadımızla gireriz.
gözü olanın gözü çıksın

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Efe

calismalarin baslamasi guzel bence tum calismalar baslamistir muhur sokulmustur belirli isler yapiliyordur yine sorunlarda gideriliyordur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Teşekkürler abi ama slikonla ptfe farkı nedir ? 
slikon bitkiler için gerekli olan u.v ışınlarını daha iyi geçiriyor ve ışık oyunları için daha uygun ama daha çabuk kirleniyor.

Çevrimdışı selçukaras

arkadaşlar bugün doğum günüm Trabzon maçına çocuklarımla doğu tribüne gitmeye karar verdik. dolaysıyla kombine boşa çıktı 3 kişiye hediyemdir öncelik forum sitemizindir varsa isteyen TC numarası alarak göndeereyim

doğum günün kutlu olsun. nice senelere.
lütfen kombinelerinizi bundan sonra devretmeyin. zaten oraya maça giden insan tüm eziyeti çekmeyi göze alan insandır ve bir zahmet 20 lira versin ve maçı izlesin. ayrıca başkalarına da satma ihtimalleri var sizden alıp. bundan sonra stat da tüm biletler bitmeden LÜTFEN biletlerini devretmeyin

bende geçen sene buradan liverpool maçlarında devrettim 2 bileti ama bilet bittiği için en son anda devrettim buradan arkadaşlara

Çevrimdışı Türkay

slikon bitkiler için gerekli olan u.v ışınlarını daha iyi geçiriyor ve ışık oyunları için daha uygun ama daha çabuk kirleniyor.

Temizlik için bi firmaya falan anlaşılır o zaman.

Demin twitter da gördüm: Bitsin de isterse palmiye yaprağıyla kapatsınlar.  :kop:

Çevrimdışı guardian

arkadaşlar merhaba  stadımızın bekleyiş heyecanına  sessiz kalamıyorum öncelikle şunu belirtmek istiyorum Beşiktaş jimnastik kulübü iletişim departmanı’nın başına Rıdvan akar gelmemişmiydi ? neden yapılan kulüp açıklaması net değil bu konuda bilgisi olan varmı ? 100 kişi girdi şantiyeye diyor sadece güvenlik uzmanımı yoksa şantiye işlerimi yapılan bir açıklama bu kadar mı kötü yapılır. olabilir beklenen zamana yetişmeyedebilir satadımız ama iletişim bu kadar kötü mü yönetilir anlayamıyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

arkadaşlar merhaba  stadımızın bekleyiş heyecanına  sessiz kalamıyorum öncelikle şunu belirtmek istiyorum Beşiktaş jimnastik kulübü iletişim departmanı’nın başına Rıdvan akar gelmemişmiydi ? neden yapılan kulüp açıklaması net değil bu konuda bilgisi olan varmı ? 100 kişi girdi şantiyeye diyor sadece güvenlik uzmanımı yoksa şantiye işlerimi yapılan bir açıklama bu kadar mı kötü yapılır. olabilir beklenen zamana yetişmeyedebilir satadımız ama iletişim bu kadar kötü mü yönetilir anlayamıyorum.

100 kişi çalışmak için değil güvenlikteki ekstra işlemleri yapmak için girdi. Muhtemelen bir kısmı güvenlik uzmanı iken önemli bölümü bedensel olarak çalışacak emekçi kardeşlerimizdir. Fırat Günayer'e göre hafta sonu çalışmalar başlayacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

trabzon forumuna baktım dışının kırmızıya boyanmasına köpürüyorlardı.
şimdi de merdiven boşluklarını sarıya boyama haberiyle çıldırıyorlar.
bursanınki de sarı yapılmış galiba tff dayatması demişler.
bizimkinde sarı yapılması olasılığı nedir.
ya da renk belli mi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

trabzon forumuna baktım dışının kırmızıya boyanmasına köpürüyorlardı.
şimdi de merdiven boşluklarını sarıya boyama haberiyle çıldırıyorlar.
bursanınki de sarı yapılmış galiba tff dayatması demişler.
bizimkinde sarı yapılması olasılığı nedir.
ya da renk belli mi...
belli değil.