Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020968 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Paletli oldukça yüksek seviyeye çıkabiliyor abi ayrıca kaldıraç kolu da 2 parçalı gerekli eğime uyum sağlar ben sorun olacağını sanmıyorum çok ağır parçalar değil
kazadan sonra korkmuyor değilim , inşallah bir sıkıntı da orda yaşamayız artık bünye kaldırmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

daha önce şu iki kolon arasındaki kirişi farketmemiştim , ne için ola ki ,kapı filan mı yapacaklar o bölüme.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Kabirdeki ölü, boğulmak üzere olup imdat isteyen kişi gibidir. Kendisine ulaşacak bir duayı bekler…"

Hz. Muhammed (sav)

Anmalarımıza duaları da ekleyelim..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sozkul

Geçenlerde burada yazışmalar olmuştu. Kombinesi olan gidip bilet alacak ama sonra ödenen para iade olunacak demişlerdi. Bu duruma göre bilet almaya gerek kalmadı sanırım çünkü sıra, koltuk numarası bile belirtilmiş gelen sms te.

Bu dediğiniz olimpiyatda olmayacak maçlar için hala geçerli.

Çevrimdışı FARUK

daha önce şu iki kolon arasındaki kirişi farketmemiştim , ne için ola ki ,kapı filan mı yapacaklar o bölüme.

Basın tribününün eski açık ucu orası abi
Yeni açık birleşiminden başlayıp burada bitiyor

Çevrimdışı sozkul

kazadan sonra korkmuyor değilim , inşallah bir sıkıntı da orda yaşamayız artık bünye kaldırmaz.

Beni o ikinci kata bağlanan ince geçici halatlar korkutuyor, renklide değil. üst katta çalışan işçilerimizin çok ama çok dikkatli olması gerekiyor, bir takılırlarsa... Aman yavaş yavaş çalışsınlar üst katta lütfen..

Çevrimdışı ahmetx

Basın tribününün eski açık ucu orası abi
Yeni açık birleşiminden başlayıp burada bitiyor
Kolon aralarına kadar geldiğini bilmiyordum renderlarda kolon araları temiz görünüyor.

Çevrimdışı carsikartali

Enkaz kaldırıldı artık kameranın açılmasında bir sakınca yoktur heralde.

Çevrimdışı FARUK

Kolon aralarına kadar geldiğini bilmiyordum renderlarda kolon araları temiz görünüyor.
Geliyor abi proje çizimlerinde numaralı tribünde görebilirsin kolonun yarısına kadar ulaşıyor
İnşaat esnasında o sütunlar zaten o seviyeye kadar döküldü ara kat yapıldı ve  üzerine sütünün kalan kısmı örüldü

Çevrimdışı keremfrat1

stada giren evlenip çıkıyor sıra sende

bu arada stadın içinde çalışmalar nedir senin gözlemlerin nelerdir ?

Evet :) insallah stadin icinde calismalar hizli bir sekilde devam ediyor hic bir engel yok icerisi icin yani ekip isteniyor ve cogaliyor ana baba gunu icerisi calismalar iceride gayet iyi :)

Çevrimdışı ahmetx

Şöyle arazimiz biraz geniş olaydı da yeni white hart lane gibi stadı parça parça yapabilseydik.

Çevrimdışı ahmetx

Geliyor abi proje çizimlerinde numaralı tribünde görebilirsin kolonun yarısına kadar ulaşıyor
İnşaat esnasında o sütunlar zaten o seviyeye kadar döküldü ara kat yapıldı ve  üzerine sütünün kalan kısmı örüldü

evet şimdi hatırladım ,peki o kısımlara neden küfeki yapılmadı ?

Çevrimdışı ahmetemre

Paletli oldukça yüksek seviyeye çıkabiliyor abi ayrıca kaldıraç kolu da 2 parçalı gerekli eğime uyum sağlar ben sorun olacağını sanmıyorum çok ağır parçalar değil
kaza sonrası bekleme süresinde diğer çatı işleri yapılıyor.
kaza olmasa bu işleri bekleyecek miydik.
yani diyorum ki zaten bu işleri bekleyeceksek zaman kaybımız olmadı mı.
üç aşağı beş yukarı zaman kaybımız minumum seviyede mi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Kombine almıştım ve biraz önce olimpiyat stadı bilgileri geldi passo dan  :alala: Kuzey tribün

Bana da geldi bu sabah Kuzey Tribün 308A

Şimdi ayrıca bilet alma işlemi yapmaya falan gerek yok sanırım
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2015, 12:31:42 38life ]

Çevrimdışı Efe

Şimdi ayrıca bilet alma işlemi yapmaya falan gerek yok sanırım?
hayir yok sadece maca gidip passligini okutacaksin ama calismaya bilir bazen calismiyor yeni olanlar icin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

kaza sonrası bekleme süresinde diğer çatı işleri yapılıyor.
kaza olmasa bu işleri bekleyecek miydik.
yani diyorum ki zaten bu işleri bekleyeceksek zaman kaybımız olmadı mı.
üç aşağı beş yukarı zaman kaybımız minumum seviyede mi...
degil daha fazla bir cok is yavasladi saha icinde sadece kisa uzun halatlari birnirine baglayacak kelepceler takildi strand jacklerle ilgili bi islem yapilamadi ne olacagi belli olmadigi icin suan catinin hangi gun kalkacaginu konusuyor olurduk simdi uzun halatlar serilecek ve strand jackler takilacak rontgenler temiz cikarsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

hayir yok sadece maca gidip passligini okutacaksin ama calismaya bilir bazen calismiyor yeni olanlar icin :D

Eyvallah. çalışmazsa tekrar tekrar deneriz valla dağıtırım orayı bi aksilik olursa :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi ayrıca bilet alma işlemi yapmaya falan gerek yok sanırım
Benim de 308 .  :)

Sadece Olimpiyatta geçerli . Nasılsa dolduramayız  bari bedava gelip tezahürat yapsınlar diyorlar  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Eyvallah. çalışmazsa tekrar tekrar deneriz valla dağıtırım orayı bi aksilik olursa :D
gorevli seni yonlendirir bizi arka kapidan soktular bikeresinde passoligin fotosunu cekip bi sekilde girersin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şöyle arazimiz biraz geniş olaydı da yeni white hart lane gibi stadı parça parça yapabilseydik.

ne kadar zor bir arazide stad yaptigimiz ortada buna ragmen cok iyi surede bu hale getirdik catiyi koydukmu is tamam catinin havada asili kaldigi gun stadin bittigi gundur benim icin cimi falan dusunmuyorum artik onlar basit isler zaman alsada sorun cikarmayacak isler catinin havada asili kalmasini bekleyecegiz en onemli an o olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Daha önce prekastların boyandığını gören oldu mu hiç , gayet güzel görünüyor.

Hangisi olduğunu hatırlamıyorum, ancak bir stadın prekastlarının epoksi boya ile boyandığını gördüğümü hatırlıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Strand Jackler ve uzun halatların yerleştirilmesi gerekiyor yine zaman kaybediyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Hatta bir yandan üst çatı parçalarının birleştirilmesi lazım.

Çevrimdışı Burak Akay

Cumartesi günü bu firmaya gideceğim Ankara'da gelmek isteyen abilerim kardeşlerim olursa birlikte gidebiliriz saygılar.
İyi Günde Kötü Günde