Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6019641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cumartesi günü bu firmaya gideceğim Ankara'da gelmek isteyen abilerim kardeşlerim olursa birlikte gidebiliriz saygılar.

Resimden anladığım kadarıyla Vodafone Arena koltuklarını BesiktasArena.Com üretiyor  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Resimden anladığım kadarıyla Vodafone Arena koltuklarını BesiktasArena.Com üretiyor  :lol:
Haklısın Hasan abi tam oturmuş valla :) :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

Cumartesi günü bu firmaya gideceğim Ankara'da gelmek isteyen abilerim kardeşlerim olursa birlikte gidebiliriz saygılar.
kaç koltuk siparişi almışlar sorarsan kapasite belli olur :deal:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Strand Jackler ve uzun halatların yerleştirilmesi gerekiyor yine zaman kaybediyoruz.
aynı zamanda beyaz borularında kurulumu yapılmalı. Halatlar sağlam çıkarsa hemen takmalıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Burak Akay

kaç koltuk siparişi almışlar sorarsan kapasite belli olur :deal:
Tabiki sorarım Ahmet abi ama bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim firmayla yetkili kişi şehir dışında olduğu için görüşme talebime net birşey diyemediler.Ancak yarın bilgi verilecek bana eğerki yapılan ihale gereği bir mani yoksa bilgi almak için cumartesi günü gideceğim dört gözle aramalarını bekliyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

fabrikaları Ankara da değil bildiğim kadarıyla
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hangi renkde ve rakamlarını öğrenebilirsen dizayn hakkında da bilgi sahibi olabiliriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

fabrikaları Ankara da değil bildiğim kadarıyla
Ankara'da Ahmet abi görüştüm
Merkez: Merkez Mahallesi Cemilbey Sokak Yıldırımkent Mevkii No:8 Pursaklar/ANKARA/TURKİYE
Fabrika: Esenboğa Yolu Üz. 12.Km. Yıldırım Mevkii Pursaklar/Ankara/TURKİYE
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

Hangi renkde ve rakamlarını öğrenebilirsen dizayn hakkında da bilgi sahibi olabiliriz.
İşin yoksa senide alabilirim Ahmet abi beraber gidebiliriz ikili baskıyla koltuk bile alabiliriz diye düşünüyorum ellerinden  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

İşin yoksa senide alabilirim Ahmet abi beraber gidebiliriz ikili baskıyla koltuk bile alabiliriz diye düşünüyorum ellerinden  :evillol:
şehir dışında olacağım @Burak Akay severim aslında böyle bilgi takiplerini.

Çevrimdışı Burak Akay

şehir dışında olacağım @Burak Akay severim aslında böyle bilgi takiplerini.
Tamam Abi Canın sağolsun ben elimden geleni yaparım.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

koltuk sayısını söylemezlerse ebatlarını al biz hesap ederiz kapasiteyi :money:
işin rast gitsin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

içimdeki ses üstler siyah altlar beyaz pikselli geçiş diyor @ahmetx
koltuk sayılarından bir şey çıkmaz bence 80000 koltuk siparişi verilmiş olabilir 40 siyah 40 beyaz :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

içimdeki ses üstler siyah altlar beyaz pikselli geçiş diyor @ahmetx
koltuk sayılarından bir şey çıkmaz bence 80000 koltuk siparişi verilmiş olabilir 40 siyah 40 beyaz :evillol:
üst katta pikselli geçiş olmasında ona razıyım

Çevrimdışı ErsinA.

Seviyorum bu sayfayı. :ok:

Güzel bilgiler için saolun...

Çevrimdışı ahooo77

Burak kardeş saat kaç gibi planlıyorsun gitmeyi? Ben sana eşlik edebilirim

Çevrimdışı Efe

bitane rötgenci getirin su halatlari röntgenlesin o anlar sorun olup olmadigini bosuna makina beklemeyelim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tamam Abi Canın sağolsun ben elimden geleni yaparım.
besiktas arena sitesinden geliyoruz demeyide unutmayin reklam olur hesabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çağrı bir Ahmet iki yaşıyorlar mi yasamiyorlar mi belli değil. Çağrı bana kalırsa Fikret Demirer olabilir Ahmet'de üst düzey devlet ajanı falan

Çevrimdışı Burak Akay

Burak kardeş saat kaç gibi planlıyorsun gitmeyi? Ben sana eşlik edebilirim
saat planı yapmadım firma yarın bana dönüş yapıcak tamam gelin görüşelim veya hayır olmaz bilgi veremeyiz diye ama gelmek isterseniz siz ne zaman müsait olursanız o ara gidebiliriz ben full boşum cumartesi günü
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kral_bjk

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  · 2 dk.2 dakika önce 
Stadımizda kaza geçiren çalışanımız için Şişli etfal de AB rh( + ) kana ihtiyaç var.
iletişim:0530 262 03 44 ( Eyüp bey)
Lütfen rt..

Çevrimdışı anilsevim

ARKADAŞLAR ACİL
Şidi telefon geldi.
Stad kazasında yaralanan emekçi kardeşimiz yarın 2. ameliyatını olacak. İmkanı olan Şişli Etfal e gidip kan versin lütfen. Kan grubu farketmiyor, daha sonra değiştiriyor onlar. 10 ünite istenmiş.
İrtibat Soner bey:
05354479842
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı ahmetx

Allah şifa versin , bir an önce eski sağlığına kavuşsun garibim .