Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı aa.aslan

@keremfrat1 hareketlenme olacak demişsin. Muayene sorunsuz çıkacak inşallah iyi haberler bekliyoruz.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 18:00:03 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 12 Ağustos 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı aa.aslan

Fotolar çok güzel teşekkür ederiz. Çatı işleri sürüyor şok atlatılmış iyi haberler de gelecek inşallah öyle bir görüntü var.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı FARUK

Eline sağlık kerem fotolar çok güzel
V halatların ve uzun gergi halatlarının tutunacagi parçalar gelmiş ve yerleştirilmeye başlanmış
Ayrıca yerde ki uzun halatların üzerine çelik borularin tutunma bölgesi için aparatlarin montajı başlamış
İnşallah halatlarda sıkıntı çıkmaz ve 1-2 aylık bir kayıpla atlatırız

Çevrimdışı Anıl

V halatların ve uzun gergi halatlarının tutunacagi parçalar gelmiş ve yerleştirilmeye başlanmış
Ayrıca yerde ki uzun halatların üzerine çelik borularin tutunma bölgesi için aparatlarin montajı başlamış
Halatlarda sıkıntı çıkmazsa Ocak ayına yetişir mi acaba :alala:

Çevrimdışı Efe

dün soyledik okadar bıyıgımız yokki dinlenelim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Selamlar herkese,

Kerem Teşekkürler Fotoğraflar için, bir nebze olsun Stat içinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini görüp, rahatladım.

Bitecek bu Stat, bitecek ..!

Çevrimdışı Efe

valla isler super sahada cok sevindirici gelismeler var dun soylmistim uzun halatlari kisa halatlara baglayacak kelepcelerde takiliyor uzun halay hazirligi var artik strand jackler hazir bekliyor kapalida kelepce ve halatlar tekrardan aysrlaniyor bence hic bir sorun kalmamis sadece enin olmak istiyorlar halatlarda tek bir sıkiñtı gorunmuyor rontgende temiz cikarsa ki cikar usler aynen devam eder 2.yari acariz stadi :)
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2015, 19:23:04 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

catida bu kadar teferruat hic beklemiyordum harika bi cati olacak inşallah kazasiz belasiz kaldiralim artik baska hic bisey istemiyorum ocak 17 de de acilis olur 2.yarinin ilk maci mersin halatlardan gelecek sıkıntı yok yanıtını bekliyoruz sadece
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

@keremfrat1 kardeşim  bu resimler ile moralimizi düzelttin ellerine emeğine sağlık ,teşekkürler.

Çevrimdışı ahmet türker

catida bu kadar teferruat hic beklemiyordum harika bi cati olacak inşallah kazasiz belasiz kaldiralim artik baska hic bisey istemiyorum ocak 17 de de acilis olur 2.yarinin ilk maci mersin halatlardan gelecek sıkıntı yok yanıtını bekliyoruz sadece
bence halatlarda bir sıkıntı olmayacak, ve dediğin gibi 2. yarıda stadda oluruz @Efe kardeşim .yeter ki başka bir aksilik olmasın .bu arada localarda bayağı cam takılmış .

Çevrimdışı Efe

bence halatlarda bir sıkıntı olmayacak, ve dediğin gibi 2. yarıda stadda oluruz @Efe kardeşim .yeter ki başka bir aksilik olmasın .bu arada localarda bayağı cam takılmış .
stad isler harika artik big lifti bekleyecegiz bu kadar zaman gecti halatlarda sıkıntı olsaydi kelepceleri tekrardan yerlerine sabitlemek icin ugrasmazlardi sokerlerlerdi havaya kalkmis olan tum kelepceler ayni sekilde yerlerine yeniden oturtuldu ve ayarlandi halada ayar isleri suruyor bence boru takma iside baslar yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

stad isler harika artik big lifti bekleyecegiz bu kadar zaman gecti halatlarda sıkıntı olsaydi kelepceleri tekrardan yerlerine sabitlemek icin ugrasmazlardi sokerlerlerdi havaya kalkmis olan tum kelepceler ayni sekilde yerlerine yeniden oturtuldu ve ayarlandi halada ayar isleri suruyor bence boru takma iside baslar yakinda
evet ben de onun için bır sıkıntı çıkmaz dedim. :)

Çevrimdışı vural

evet ben de onun için bır sıkıntı çıkmaz dedim. :)

Morlimizi düzelttin arkadaşım , eline diline sağlık.

Çevrimdışı ahmet türker

Morlimizi düzelttin arkadaşım , eline diline sağlık.
bence @keremfrat1 kardeşime teşekkür et sevgili kardeşim , onun resimlerinden çıkarım yaptım ,havanın sıcaklığını bile unutturdu .

Çevrimdışı 38life

Beyler Facebook'ta bir kardeşimizin şöyle bir yorumunu gördüm Vodafone Arena ile ilgili. İlgimi çekti paylaşmak istedim sizle. Direkt Kopyala yapıştır yapıyorum:

"Evet beyler zehir kafam yine zehir gibi çalışıyor. Akşam işten geldim. Yemeğimi yedim. Oturdum twitter'da gezinirken Vodafone Arena reklamlarını gördüm. Sonra gözüme LİG TV kampanyaları ilişti. Daha sonra Beşiktaş kombina kart fiyatları. Süper şeyler düşünüyorum. Hayata geçerse 3 senelik Dolmabahçe hasretimiz son bulur. Tabi bunu hayata geçirecek vizyon bizim yönetimde yok, orası ayrı. Şimdi bizim taraftar 15 bin kombine sattı değilmi. Öncelikle bu 15 bin pırlanta gibi insana şu söyleyeceklerimi bedava vereceksin. Aklımda ki plan süper birşey. Madem Vodafone Arena süper teknolojik bir stadyum. Her yerde televizyon filan olacak. yönetim bir karar alsın ve desin ki taraftarına "Ey benim Zubizeretta'ya 40 metreden gol yedirten taraftarım, ey benim Barcelona'ya 3 attıran taraftarım, ey benim derdime dermanım, az ama öz gürühum! sizlere müjdem var! Bundan böyle BEŞİKTAŞ deplasmanda iken bile sizler Dolmabahçe'de olacaksınız! Ve kahvede vereceğiniz parayı 10-20 artık ne kadarsa stadda kurulacak dev ekranlar ile beraber izleyeceğiz." diyecek. ve bu kuluna bu fikri sunduğu için şükürler edecek. Hem taraftarımız stad özlemini giderir. Hemde kulübe süper girdi olur."

Tecrübeli abilerimizden bu fikri yorumlamalarını rica ediyorum. Bunun gerçekleşmesinin önündeki engeller nedir vs.

@Necmi

Çevrimdışı Anıl

Batı tribünü Passolig tribünü olmuş sanırım... Spor Toto da başka bir tribüne sponsor olacak diye bir bilgi var.

Çevrimdışı CUBUKLU

kerim kardeşim emeğine binlerce kez teşekkürler. fotoğraflar içimize su serpti ve uzun zamandır bu kadar ayrıntılı görmemişken baya bir gelişme olduğu gözle görünüyor.

2. yarı mabedimiz bi-te-cek !
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı dropoon

BEŞİKTAŞ deplasmanda iken bile sizler Dolmabahçe'de olacaksınız! Ve kahvede vereceğiniz parayı 10-20 artık ne kadarsa stadda kurulacak dev ekranlar ile beraber izleyeceğiz." diyecek.

@Necmi

daha önce bundan bahsedildi burada ve stad etrafındaki esnafın hiç hoşuna gitmeyeceği düşünülmüştü. şimdi digiturk 10 masalı restauranta bile müthiş paralar talep ederken sizde 50 bin kişilik stada nekadar yazarlar işletmeci üye parası :D

Çevrimdışı Easthanbool

@keremfrat1 kardeşim eline koluna sağlık keyfimizi yerine getirdin Allah razı olsun :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Altuğ