Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021192 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

eger bu hafta bu is cozulup borulari takmaya baslarlarsa 1 ay kaybimiz var 2.yari ilk ic saha macina acariz diger isler tum hiziyla suruyor ic kisim hic durmadi yine starnd jacklerin hepsi hazir yerlerine konacak gunu bekliyorlar halatlarda ayni sekilde bizde gelecek haberi bekliyoruz
İnşallah Efe valla tek temennimiz o ben biraz bilerek fazla söylüyorumki kendimi beklentiye sokmamak için :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi COB

Ne bileyim düşer zedelenir, belki yedekleri bulunur diye düşündüm.

Çevrimdışı ErsinA.

Halatların her biri özel olarak üretildi. ölçüleride birbirinden farklı.

Kimse yok mu içerden foto çekebilecek?  tamam saha içine almıyorlar ama içerideki ince işleri bari görebilseydik.

Çevrimdışı Burak Akay

Ince işler ne alemde acaba? Resim falan yok mu?

Ayrica bu cati halatlarinin yedekleri falan yokmuydu? Ne diye test bekliyoruz, yenilerini takalim.
Hocam yok yedek olmaz çok aşırı maliyet olur ayrıca olsada test'i bekleme sebebimiz o halatların sökülmemesi eğerki sökülürse o borular kelepçeler hepsi sökülür Allah korusun inşallah testde sorun çıkmaz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı sahinnd

(Konu Dışı) Abiler bu mesajı silmeyin lütfen çok önemli. Yıldız Teknik üni ( Yıldız veya Davutpaşa) kampüsüne ulaşımı kolay olan bir yurt veya apart bilgisi olan lütfen yardımcı olsun (Cemaat Tarikat Siyasi bağlantıları olmayan) Kimsenin adamı olmamak lazım :) Çok Teşekkürler  :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ErsinA.

Vodafone Arena'dan loca alanlar istedikleri zaman localarına girip çıkacak diye duymuştum. Toplantılarını falan gelip burada yapabileceklermiş.

ASLI VAR MI?

ki eğer bu doğruysa kombine alanlarda istediği zaman gelip koltuğuna oturabilmeli  :evillol:

Çevrimdışı dropoon

selam herkese
hulusi baba söylediyse doğrudur kesin :)
bu arada tesislerde çim ekimi yapılmış çimlerin çıkması bekleniyor demişti akşam aspor

Çevrimdışı ahmetx

selam herkese
hulusi baba söylediyse doğrudur kesin :)
bu arada tesislerde çim ekimi yapılmış çimlerin çıkması bekleniyor demişti akşam aspor
TV de gösterdiğine göre 1 nolu sahayı suluyorlardı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena'dan loca alanlar istedikleri zaman localarına girip çıkacak diye duymuştum. Toplantılarını falan gelip burada yapabileceklermiş.

ASLI VAR MI?

ki eğer bu doğruysa kombine alanlarda istediği zaman gelip koltuğuna oturabilmeli  :evillol:
Tabiki doğrudur abi localar zaten bu yüzden çok pahalı. 7/24 kullanılabilir localar :)

Çevrimdışı dropoon

TV de gösterdiğine göre 1 nolu sahayı suluyorlardı.

aynen ama görüntülerde sulanan yerin yanında kamyonlar falan duruyodu kafa karıştı tabi.

Çevrimdışı 38life

İnşaallah ağustos 2016ya acilir stadimiz. Amin..

Farkında olmadan beddua ediyorsun hocam yapma bunu :)

Çevrimdışı ahmetx

aynen ama görüntülerde sulanan yerin yanında kamyonlar falan duruyodu kafa karıştı tabi.
doğru bak sen deyince gözümün önüne geldi. :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

2. yarı ilk maç stadımızdayız inşallah.

Çevrimdışı ErsinA.

1 nolu saha kısım kısım yapılıyor galiba.

Seramik döşer gibi, yapa yapa gidiyorlar sanırım.

Çevrimdışı ahmetx

Bursada da dayanamamışlar merdivenleri sarıya boyamışlar. :lol:

Çevrimdışı iyimserure

bursanın stadı gerçekten çok güzel görünüyor, hiç açıklık olmaması zemin açısından dezavantaj olsa da müthiş bir akustik oluşturacaktır

Çevrimdışı atlantisyolcusu

ASLI VAR MI?

Wembley Rus, Arap, İngiliz işadamlarının locaları ile dolu. Adamlar iş görüşmelerini, toplantılarını localarında yapıyorlar genelde.
Bizde de sabancılar koçlar Mabette yapar artık toplantılarını  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Türk Telekom Grubu’nun üstün teknolojisi ile baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G uyumlu mobil internet altyapısı sayesinde, Türkiye’nin ilk yeni nesil stadyumu oluyor."

Çok güldüm acayip güldüm öyle böyle gülmedim hadi sizlerde gülün. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu, Türk Telekom Grubu’nun üstün teknolojisi ile baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi ve 4,5G uyumlu mobil internet altyapısı sayesinde, Türkiye’nin ilk yeni nesil stadyumu oluyor."

Peki  :kop: :tabe: :evillol: :lol: :sevinc :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Naptın Hocam ya en fazla 19:03 de biter bu iş bu kadar karamsar olmayalım kaza olmasaydı aralık ocak gibi diyordum şimdide olsun olsun mart olsun
Artik gelecek sezon basinada raziyim beni bu hale getirdi bu sanssizliklar:)

Çevrimdışı pascal26

:D

Hızlandırılmış tren diye bişey uydurmuşlardı bi ara. Kaza yapınca kaldırıp adam gibi hızlı tren yapıldı sonra. Onun gibi bişey....

Çevrimdışı siyah-1903

biz gülerken adamlar o teknolojiyi yaşamaya başlıyorlar.. haftaya olimpiyat yollarındayken ben pek gülemicem açıkçası.. neyse ya sabır çekiyoruz, umarım 2.yarı yetişir mabet
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ErsinA.

bugün biraz hareketlendik sanki. Bir günde 2 sayfa oldu  :evillol:

Hey gidi günler hey. Halatlar serilirken neydi burası be...

Çevrimdışı keremfrat1

Birazdan haraketlnir burasi :) bu ne ya icim bayildi :)