Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020561 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın guzel yurdumun guzel insanları. 
Bugün oyle bir haber gelsede bir baksam sayfalar ucmus :)
Herkezin yuzunu guldurecek haberler almasi dilegimle.
Catiyi kaldiralim catiyi :)

Çevrimdışı murat

Günaydın guzel yurdumun guzel insanları. 
Bugün oyle bir haber gelsede bir baksam sayfalar ucmus :)
Herkezin yuzunu guldurecek haberler almasi dilegimle.
Catiyi kaldiralim catiyi :)
günaydın erdinç. ,günaydın arena kartalları.

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan işlerin yoğunluğundan dolayı bütün izinleri iptal etmişti. Mabet düğün izini alabilmek için kazayı kurguladı ve inşaatın durmasına neden oldu. Sonrada izne çıktı.

:kop: :kop:

şimdi bunada inan olur walla. :steamed:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan işlerin yoğunluğundan dolayı bütün izinleri iptal etmişti. Mabet düğün izini alabilmek için kazayı kurguladı ve inşaatın durmasına neden oldu. Sonrada izne çıktı.

Hayal dünyana hayranım Ne içtin söyle ben de içecem

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

doğru mu samet :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ErsinA.

doğru mu samet :evillol:

:evillol:  eşeğin kulağına su kaçırmayız inşallah.

tırstım biran inanan çıkar diye :iohmygod:

Çevrimdışı Kemal

Bu yaşlıca amca kimmiş yazıyor muydu? bilgiyi nereden almış?

Hulusi Baba , evlat diye konuşur , gerçekleri konuşur , geçen sene biz burda bile eleştiremiyorken çıktı BJK TV de Bilici yerden yere vurdu , kısaca doğruları söyler , ben çok severim .

ysariusta

• Ziyaretçi

Doğrusunu yazalım o zaman kimse altında buzağı aramasın. Mabed bayramda çalıştı onun izinlerini kullanıyor. Çayları gaziler büfe tedarik ediyor

Çevrimdışı Burak Akay

Stadımız şuan Gayet iyi durumda tamam sıkıntı sorun oldu her inşaat'da olur bunlar ama özellikle @Efe Nin paylaştığı açıklamalı fotoğraf umut verici bence Ellerine sağlık
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ErsinA.

evt herkes stadta ne gelişme var diyor siyah oklar ve siyah yuvarlak düzeltilen kelepçeleri gösteriyor halatlarıda düzeltmişler onların hepsi havaya kalkmıştı hatırlıyorsanız kırmızı oklar ise kısa halatlarla uzun halatları birleştirecek kelepçeleri gösteriyor bayada takılmış stadta işler sürüyor bu hafta müjdeli haberde gelecek şu karamsar düşüncelerden kurutun artık :ok:

Efe çalışmalar devam ediyor diyorsun yani?  inşallah güzel haberler gelecek staddan.

Bu röntgen cihazı işlerini Freysaş organize ediyormuş. İz inşaatın pek bilgisi yokmuş. yada beni kandırdılar başlarından savmak için  :)

Çevrimdışı bnymnd

Bu stad ikinci yarıya anca yetişir paletli hiçbir şey yapmıyor en azından krikoların duracağı yerin demirlerini yapsın.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı muhendis

Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum geçtiyse kusura bakmayın lütfen...
fotonun sol alt kısmında işaretlediklerim, çatının membran serilecek yerine konan kedi yolu muydu neydi ondan mıdır acaba?

Çevrimdışı 38life

Bu stad ikinci yarıya anca yetişir paletli hiçbir şey yapmıyor en azından krikoların duracağı yerin demirlerini yapsın.

Zaten olabilecek en en en iyi ihtimal ikinci yarıya yetişmesi. :) biz ikinci yarıya yetişsin diye gece gündüz dua ediyoruz :)

Çevrimdışı serdart

Geçenlerde bi haber görmüştüm konuşuldu mu bilmiyorum da staddan 60bin liralık bakır tel çalınmış deniyordu. Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ebabil

Geçenlerde bi haber görmüştüm konuşuldu mu bilmiyorum da staddan 60bin liralık bakır tel çalınmış deniyordu. Bilgisi olan var mı?

baya eski bir olaydı bu sanırım.

Çevrimdışı pascal26

o program yine başladı şimdi. sonlarına doğru geçiyordu o sohbet.

Ben de izledim. Hulusi Baba'ydı. Şu anda röntgen işinin devam ettiğini ve tamamlanan bölümlerde sorun görülmediğini, temiz olduğunu, son bölüm de temiz çıkarsa 2. yarının başına yetişeceğini söyledi.
Şan Öktem tesislerinin olduğu yere küçük bi işmerkezi yapılacağını da söyledi.
Fakat bi ara dışarı çıkıp gelmiştim. Akatlar Arena hakkında da bilgi verdi sanırım, sonuna yetiştim. O bölümü izlediyseniz neler söylediğini de yazabilir misiniz? Kapasite, olanaklar vs. bahsedildi mi?

Çevrimdışı FARUK

Daha önce konusu geçti mi bilmiyorum geçtiyse kusura bakmayın lütfen...
fotonun sol alt kısmında işaretlediklerim, çatının membran serilecek yerine konan kedi yolu muydu neydi ondan mıdır acaba?
membranların tutunacagi semer denilen parçalar onlar
Kedi yolu daha farklı birşey

Çevrimdışı kralkartal

İnşaallah ağustos 2016ya acilir stadimiz. Amin..

Çevrimdışı Burak Akay

Naptın Hocam ya en fazla 19:03 de biter bu iş bu kadar karamsar olmayalım kaza olmasaydı aralık ocak gibi diyordum şimdide olsun olsun mart olsun
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Naptın Hocam ya en fazla 19:03 de biter bu iş bu kadar karamsar olmayalım kaza olmasaydı aralık ocak gibi diyordum şimdide olsun olsun mart olsun
eger bu hafta bu is cozulup borulari takmaya baslarlarsa 1 ay kaybimiz var 2.yari ilk ic saha macina acariz diger isler tum hiziyla suruyor ic kisim hic durmadi yine starnd jacklerin hepsi hazir yerlerine konacak gunu bekliyorlar halatlarda ayni sekilde bizde gelecek haberi bekliyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi sıkıntı yoksa halatlarda 13 boru takilacak 3 gunluk is yani  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

bi sıkıntı yoksa halatlarda 13 boru takilacak 3 gunluk is yani  :)

son kazadan sonra gel onu 5 yapalım :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi COB

Ince işler ne alemde acaba? Resim falan yok mu?

Ayrica bu cati halatlarinin yedekleri falan yokmuydu? Ne diye test bekliyoruz, yenilerini takalim.

Çevrimdışı CUBUKLU

Ters totem yapılmış burda  :) en geç şubat sonu mart başı stad tüm işlemleriyle biter çevre düzenlemesi , kartal yavası vs. ikinci yarı döneriz mabede
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı ErsinA.

Ince işler ne alemde acaba? Resim falan yok mu?

Ayrica bu cati halatlarinin yedekleri falan yokmuydu? Ne diye test bekliyoruz, yenilerini takalim.

Halatların yedeği mi?

Genelde seramik, mermer gibi malzemelerde kırılma ihtimaline karşı %1-3 gibi fire hesap edilir ve fazladan sipariş verilir.

Kimin aklına gelecek böyle pahalı bir malzemede ne olur ne olmaz diye fazladan halat sipariş etmek  :evillol: