Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023216 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

@Mehmet92 kardeşim haklı da olsak,haksız da olsak ,bir konuyu fazla uzatabiliriz ya da uzatmayabiliriz, bu hepimizin kendi iradesinde.  ben de burada çok karşı yazılara normal olarak maruz kaldım. yazacağım o kadar çok karşı cevap ve yazan arkadaşlarımın yazdıklarında o kadar çok açık vardı ki ,ama ben konuları uzatıp insanları küçümser duruma düşmemek için cevabı kısa tuttuğum hatta hiç cevap yazmadığım oldu naçizane sana da tavsiye ederim hem kendini hem de forumu germemiş olursun ,bir de böyle dene . sana akıl vermiyorum yanlış anlama sadece bir tavsiye .

Ahmet abi dayatılan her tarihe olsun bu da iyi demekten çok sıkıldım ben.Bunu söylediğim için linç ediliceksem ediliyim zaten,sıkıntı yok.Birilerinin de çıkıp "Ulan bu iş ne kadar uzadı ya" demesi lazım.Kimse dokunulmaz değil

Çevrimdışı Mehmet92

şimdi stada başlamadık yapmadık bu 2 sezon şampiyon olacağımızın garantisini nasıl veriyorsun bu yapılan transferler sponsorlar tarafından verilen paralarla yapıldı inönü yıkılmasaydı bu sponsorların s sini bile bulamazdın herkes vodafone arena için beşiktaşa para akıtıyor şuan özelliklede vodafone ve bu 2 sezonun transferlerini yaptın yoksa beşiktaş batmıştı ne çabuk unuttunuz feda sezonunu ozaman inönü dimdik ayaktaydı ama parasal konuda ne haldeydik unutmayın geçmişi hep bugüne bakmayın

Şu stad mümkün mertebede en kısa tarihte bitsin de,ben de çıkıp herkesten teker teker özür diliyim.Bunu bütün içteğimle canı gönülden söylüyorum abi.

Çevrimdışı hic2222

Demiştim yönetim bu forumda dokunulmaz diye.Stadsızlık yüzünden kaçan 2014-2015 şampiyonluğunu ben ömür boyu unutmayacam mesela,nası olsa bitiririz mantığıyla başlanıcağına hiç başlamasaydı.Nerede oynayacağımızı planlamadan başlanmasaydı.Biz inşaat firması mıyız da detaylarla ilgileniyoruz bu kadar.Futbol takımı için yapılan stad belki de 2 sezonluk şampiyonluğumuza mal oldu.Bunları söyleyince de suçlu oluyoruz.Ben inşaatla mutlu olmaktansa başarıyla mutlu olmayı tercih ederim.sizi bilmiyorum.
Biz başarıyla değil beşiktaşlı olmakla mutlu oluyoruz üstad.
Yönetime gelince kimse sizi suclamiyor ki, elestirilerinize bildiklerimiz oranda yanıt vermeye çalışıyoruz,
Son olarak diyelim ki konu başarı,
Inönü deki başarı grafigimizde malumunuzdur,
Bence hesaplariniza yıkım sürecini ve lokasyonun zorluğunu da dahil edin derim
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Cevabınız için teşekkürler @Hasan Tahsin ve @ahmet türker abi. Peki sizce bu olayın olma olasılığı nedir?

@Efe nin biraz önce yazdığına göre 46 bin küsur açılış olacak gibi ama zamanla eski açık falan yükseltilirse 50 bin civarı oluruz. Şimdilik 46 küsur ideal bir rakam zira henüz kombinemiz bile 15 bin civarı . İlk açılıştan sonra ziyaret babından stadı doldururuz ama önemli olan bunu tüm sezona yaymak. Zaten o zaman kapasiteyi artırmak için önümüzde engel devlet yöneticileri de kalmayacaktır . Gün ola hayrola
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Şu stad mümkün mertebede en kısa tarihte bitsin de,ben de çıkıp herkesten teker teker özür diliyim.Bunu bütün içteğimle canı gönülden söylüyorum abi.
bak ben 4-5 kere gezdim stadı daha ilk kolonlar dikiliyordu girdim herkes canla başla çalışıyor bazen adamlara kaç ay para ödenmedi ona rağmen inşaat durmadı nasıl olsa beşiktaş paramızı öder dediler ve devam ettiler kendi paralarından harcadılar o yüzden yavaş gidiyor kelimesi canımı çok sıkıyor halatlarda problem yoksa 2.yarı açılacaktır ama varsa bu yönetimin suçu değil sadece bir kaza 6 ay rötar yapacak bunada yapacak bişe yok şuan starand jackler takılıyor olacaktı kaldırma işlemine geçilecekti ama olana bak yapacak bişeyde yok açıkçası
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Biz başarıyla değil beşiktaşlı olmakla mutlu oluyoruz üstad.
Yönetime gelince kimse sizi suclamiyor ki, elestirilerinize bildiklerimiz oranda yanıt vermeye çalışıyoruz,
Son olarak diyelim ki konu başarı,
Inönü deki başarı grafigimizde malumunuzdur,
Bence hesaplariniza yıkım sürecini ve lokasyonun zorluğunu da dahil edin derim

Güzel abim geçen sayfada Oktay abiye attığım mentiona bakarsan,orda verdiğim örnekte biri olarak düşün beni.Yoksa herşeyi biliyorum merak etme,şu forumdaki 5 stad başlığı totalde 4800 sayfada okumadığım sayfa sayısı 2 elin parmağını geçmez.Kötü mü olurdu 2 hafta sonra çıkıp vodafone arenaya gitseydik maç izlemeye,kötü senaryoda 1 sene daha bekleyecek sinir sistemim cidden kalmadı.

Çevrimdışı Mehmet92

bak ben 4-5 kere gezdim stadı daha ilk kolonlar dikiliyordu girdim herkes canla başla çalışıyor bazen adamlara kaç ay para ödenmedi ona rağmen inşaat durmadı nasıl olsa beşiktaş paramızı öder dediler ve devam ettiler kendi paralarından harcadılar o yüzden yavaş gidiyor kelimesi canımı çok sıkıyor halatlarda problem yoksa 2.yarı açılacaktır ama varsa bu yönetimin suçu değil sadece bir kaza 6 ay rötar yapacak bunada yapacak bişe yok şuan starand jackler takılıyor olacaktı kaldırma işlemine geçilecekti ama olana bak yapacak bişeyde yok açıkçası

2 sayfada attığım 20'ye yakın mesajda tek bir yavaş kelimesi yok.Çok uzadı bu iş,can sıkmaya başladı diyorum ısrarla.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi dayatılan her tarihe olsun bu da iyi demekten çok sıkıldım ben.Bunu söylediğim için linç ediliceksem ediliyim zaten,sıkıntı yok.Birilerinin de çıkıp "Ulan bu iş ne kadar uzadı ya" demesi lazım.Kimse dokunulmaz değil
peki değerli kardeşim önerin nedir ,bize neyi önerirsin bu duruma bir çare olarak ne önerirsin . sorunu ortaya koyduğunda çözümünü de önermelisin . yönetimi ve sayın fikret ormanı yerle bir mi edelim , zaten bir sırat köprüsünden geçerken aşşağıya mı düşelim .madem kongre üyesisin ,kongrede oyunu vermezsin . şimdi şüphelerim ile daha fazla ileriye gitmek istemiyorum . biz bir kulübüz ve bu klüp kongre yapıyor . kongrede hesaplaşma elbetteki yapılır .

Çevrimdışı ahmet türker

Cevabınız için teşekkürler @Hasan Tahsin ve @ahmet türker abi. Peki sizce bu olayın olma olasılığı nedir?
benim için bir zevkti kıymetli kardeşim.

Çevrimdışı Mehmet92

peki değerli kardeşim önerin nedir ,bize neyi önerirsin bu duruma bir çare olarak ne önerirsin . sorunu ortaya koyduğunda çözümünü de önermelisin . yönetimi ve sayın fikret ormanı yerle bir mi edelim , zaten bir sırat köprüsünden geçerken aşşağıya mı düşelim .madem kongre üyesisin ,kongrede oyunu vermezsin . şimdi şüphelerim ile daha fazla ileriye gitmek istemiyorum . biz bir kulübüz ve bu klüp kongre yapıyor . kongrede hesaplaşma elbetteki yapılır .

Ahmet abi bugüne kadar ben de dahil olmak üzere şu tarihte açılmaz diyen ünlü/ünsüz herkesi linç etmedik mi?E bu adamlar haklı çıktı birimiz de çıkıp özür dilemedik,hala daha kendi görüşlerimizi savunup millete dayatmaya çalışıyoruz.Şu an bana yapılan da bu mesela,bi kişi de çıkıp sen de kendince haklısın kardeş demedi.Herkes "ama böyle böyle oldu sen biliyo musun" diye cümleye başlıyo.

Çevrimdışı Efe

2 sayfada attığım 20'ye yakın mesajda tek bir yavaş kelimesi yok.Çok uzadı bu iş,can sıkmaya başladı diyorum ısrarla.
canını sıkıyorsa timsah arenayı takip et 4 sene 2 ay oldu daha en az 2 ayı daha var oraya bakabilirsin orda takip etmeyi bırakanlar bile var nasıl olsa açılmayacak diye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ahmet abi bugüne kadar ben de dahil olmak üzere şu tarihte açılmaz diyen ünlü/ünsüz herkesi linç etmedik mi?E bu adamlar haklı çıktı birimiz de çıkıp özür dilemedik,hala daha kendi görüşlerimizi savunup millete dayatmaya çalışıyoruz.Şu an bana yapılan da bu mesela,bi kişi de çıkıp sen de kendince haklısın kardeş demedi.Herkes "ama böyle böyle oldu sen biliyo musun" diye cümleye başlıyo.
linç niye edelim o senin düşüncen dedik geçtik yapılanları anlattık hala anlatıyoruz sanki 2016 ocakta açılacal diyenler engin mühendislik bilgisiylemi donatılmışta vahimi gelmişte bilmişler belki onlarda bilemediler stad 2016-2017 sezonuna sarkacak yada kasım 2015 te açılacak biz sadece tahmin yaptık gidişata göre önümüze bin tane engeli yönetim mi koyduda yönetimi elştiriyoruz zabıtayı yönetim mi yolladı stada 40 cm i bahaneyi yönetim mi etti eski açık dış sütünları yıkalım diyen yönetim mi bunları unutup unutup yazın  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Güzel abim geçen sayfada Oktay abiye attığım mentiona bakarsan,orda verdiğim örnekte biri olarak düşün beni.Yoksa herşeyi biliyorum merak etme,şu forumdaki 5 stad başlığı totalde 4800 sayfada okumadığım sayfa sayısı 2 elin parmağını geçmez.Kötü mü olurdu 2 hafta sonra çıkıp vodafone arenaya gitseydik maç izlemeye,kötü senaryoda 1 sene daha bekleyecek sinir sistemim cidden kalmadı.
Yok üstad sakin muhalefet veya bir yerleri savunma hedefiyle birşeyler ifade ettiğimi düşünmeyin,
Bence bu forumdaki herkes sezonu evimizde karşılamak isterdi zaten, tabiki bu kaza moralimizi bozdu, keşke başkanın dediği gibi 21 eylülde bari acilsaydi ama işte haklı gerekçesi olan maleseflerimiz var,
Yoksa duygularımız,kaygilarimiz, beklentilerimiz, uzuntulerimiz aynı

Çevrimdışı Mehmet92

Yok üstad sakin muhalefet veya bir yerleri savunma hedefiyle birşeyler ifade ettiğimi düşünmeyin,
Bence bu forumdaki herkes sezonu evimizde karşılamak isterdi zaten, tabiki bu kaza moralimizi bozdu, keşke başkanın dediği gibi 21 eylülde bari acilsaydi ama işte haklı gerekçesi olan maleseflerimiz var,
Yoksa duygularımız,kaygilarimiz, beklentilerimiz, uzuntulerimiz aynı

Hele şükür şu 2 sayfada biriyle ortak paydada buluşabildik.Eyvallah abi

Çevrimdışı ahmet türker

önerin nedir , bu durumdan nasıl çıkılır, sorum buydu değerli kardeşim.yoksa işin uzamasından kimse mutlu değil, hele ki benim gibi hayatının sonuna gelmiş bir insan için bir an önce açılmasını istememden daha doğal bir şey düşünemem . ama önerin nedir bunu bilmek istiyorum . ben emekli bir insanım ,çoğunlukla iş hayatımda yabancı şirketlerde çalıştım . adamlara sızlandığında önerin nedir ,çıkışın çaresi hakkında bir fikrin ya da önerin var mı deniyordu . çıkış hakkında fikrin yoksa bekle deniyordu ,sence mantıksız mı değerli kardeşim.

Çevrimdışı hic2222

Hele şükür şu 2 sayfada biriyle ortak paydada buluşabildik.Eyvallah abi
Eyvallah üstad da okuduğum kadarıyla  diğer arkadaslarda sizin gibi uzulselerde durumun gerekçelerini ifade ettiler,
Bir şekilde olan oldu beklentimiz, ümidimiz halatlarda sorun çıkmaması ve en azından ikinci yarıda evimizde olmak,

Çevrimdışı ahmet türker

@Oktay kardeşim seni ilk defa bu kadar agresif görüyorum hayırdı inşallah .

Çevrimdışı Mehmet92

önerin nedir , bu durumdan nasıl çıkılır, sorum buydu değerli kardeşim.yoksa işin uzamasından kimse mutlu değil, hele ki benim gibi hayatının sonuna gelmiş bir insan için bir an önce açılmasını istememden daha doğal bir şey düşünemem . ama önerin nedir bunu bilmek istiyorum . ben emekli bir insanım ,çoğunlukla iş hayatımda yabancı şirketlerde çalıştım . adamlara sızlandığında önerin nedir ,çıkışın çaresi hakkında bir fikrin ya da önerin var mı deniyordu . çıkış hakkında fikrin yoksa bekle deniyordu ,sence mantıksız mı değerli kardeşim.

Öncelikle Allah uzun ömürler versin abim.Öneri üreticek mercii ben değilim ama bu eleştirme hakkımı elimden almıyo.Futbolun da patronu teknik direktör ama hepimiz rahat rahat eleştirebiliyoruz.En ufak bir muhalif sese karşı bile bu kadar töleranssız olmamamız lazım bence.En ufak bi hakaret/saygısızlık etmeden sadece dedim ki eğer 3 seneyi bulursa cidden çok uzamış olucak.Allah korusun ama işin uzadığına dair resmi bi açıklama geldiğinde bence forumda benim yaptığım tarzda eleştirler mumla aranır.

Çevrimiçi Necmi

En son maçı mayıs 13'de oynadık.o zamandan itibaren sayıyorum
tamamda bu süreyi yazarken ve tokiyle mukayese ederken orda bir stad olduğunu ve o stadın yıkıldığını sonrada yerin altına indiğini de
hesaplaman gerekmiyormu şimdi bunlar şehrin göbeğinde ve gündüz trafiğe çıkma yasağında yapılıyor bütün malzeme giriyor ve çıkıyor ve
bu sadece gece belli saatten sonra oluyor şimdi stad uzadı demek bir eleştiridir ama toki bile dersen büyük haksızlık etmiş olursun
birde tokiyi devlet yaparken burayı devlet engelliyor her türlü zorluğu çıkartıyor hiç bir şey bilmiyorsan tapelerdeki konuşmayı hatırla
ondan sonra bu stadı yapanlara saygı göster sen şu anda birine ailene küfür ettirirmisin bu stadı yapan insanlar bu küfürleri yedi
yüzlerce icralık dava varken kasada bir kuruş para yokken stad bu duruma gelmiş helal olsun demek varken elinden emziği alınmış bebek gibi
mızmızlanmanın ne manası var evet sözler verilmiştir bunu verirkende bir çok şeyi düşünmüşlerdir Taraftarın bütün kombineleri bitireceğini düşünmüşlerdir
olimpiyatta ful çekeceklerini düşünmüşlerdir sıcak para girince işde yapılır bir şey vermeden beklemek sadece şımarıklıktır.
Başkanın ağzından bir söz çıkıyor kazadan sonra Biz çok yüklendik buda insanların işi hızlandıracağım diye acele ettikleri ve kaza olduğunu
söylemiş ve kendini bu kazadan sorumlu görmüş ama bu laftan sonra bütün firmalar yatışa geçmiş hemen iş yavaşlamış
geçen tekrar bir kükremiş verdiğim süre geçerlidir bu işi bitireceksiniz diye sıraya dizmiş firmaları çatıdaki gecikme sizi ilgilendirmez
herkez zamanında işini bitirecek demiş sen eğer bu işe zamanında 3 yıllık bitim süresi verseydin 5 senede bile bitiremezdin
o zaman biz şu anda kaba ne zaman biteri konuşur olurduk şantiyeler böyledir imkansız süreler konur bitiremezsin ama en azından buda
mümkün olan sürede bitmesini sağlar kimse gevşek davranamaz zaten bu tip eleştirileri hep iş hayatını bilmeyen genç kuşak konuşuyor
sanıyorlarki her şey kitabında yürür sözleşme yaparsın herkes buna uyar uymazsa cezayı yapıştırırsın yok öyle bir dünya ceza kesersin
ama bu keseceğin cezanında bir miktarı var öyle kafana göre kesemezsin öyle bir dünya olsa bütün taşörenler yaptıkları işin finansörü olur
bütün işverenler bedava iş yaptırır. bırak geciktiğin için ceza ödemeyi birde üstüne periyodik olarak zam alırsın iş uzadığı için
gecikmeden taşören firma her zaman yırtar işi geç verirsin ödemeyi geç yaparsın zincirleme süren işlerde aksamalar olur
mesela senin elin hiç bir zaman taşöreni sıkıştıracak düzeyde olmaz birde işin diğer yönü bir taşörene işi yarım bıraktırırsan
başka bir taşörene tamamlatmak çok zordur kimse yarım işe girmez girersede büyük paralar ödersin vede sorumluluk almaz
iş hayatı heleki şantiyeler hiçde düşündüğünüz gibi değil öyle dan dun yapamazsın o çalıştırdığın işçi sana kazma sapıyla dalar
ya adam çıkıyor kaldığı konteynır eskiymiş diğer işçilerinki yeniymiş diye şikayet ediyor ve bu nedenle ertesi gün şantiyeye müfettiş geliyor
adam tuvalete girmiş su dökmemiş bir sonraki giren işçi pis görüyor şikayet ediyor ertesi gün müfettiş geliyor bu ülkede hiç bir şantiyede yaşanmış
olaylar değil ama biz yaşıyoruz Bu kadar ilerliyorsa emin olun Beşiktaşın yönetimin ve taraftarının gücü sayesinde gidiyor.
bir önceki spor bakanı çıkıyor bu stad bir sene daha bitmeyecek diyor hiç düşünüyormusunuz bunu ona ne söyletiyor
bu laf olsun beri gelsin bir söz değil siz kalkın vay başkan bize yalan söylüyor teranesinde devam edin hiç resmin bütününe bakmayın
Beşiktaşın üzerinde bu kadar oyun oynanırken siz kendinize bir suçlu yaratın bu şekilde anca kendinizi kandırırsınız
vay efendim bir sene daha olimpiyata gidilecekmiş niye dert ediliyorki nasılsa kimse gitmiyor gidenlerde bu kadar dert etmiyor
nedense en büyük itirazlarda gitmeyenlerden çıkıyor

Çevrimdışı Sedat_BJK

Neredeyse kayyuma kalacak bir klubun, boylesine zor bir lokasyonda 3 yilda 42 bin kisilik bir stad yapmasi dunyanin her yerinde eminim ki basari olarak kabul edilir. Maalesef bizde isler biraz farkli..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet92

@Necmi abi şimdi bu saydıklarınla beraber stad değil 3 sene,4 senede bitse bile haklı çıkarsın.Ben diyorum ki her ertelememizde tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyoruz/okuyoruz.Sonuç gene yapıldığına şükredin noktasına geliyo.Resmi verilen tarihlerin komple sallamasyon çıkması nası hiç kimseyi en ufak bile rahatsız etmiyor cidden çok şaşırıyorum.Trabzon stadında aralık ayında prekastlar bitmişti adamlar ocak 2016'yı konuşuyodu.Bursa stadı koltuk montajına başlamışken biz daha prekastları takıyoduk iki stad da ağustos 2015 biter diyodu.Hiç tarih vermeden sadece işi anlatsalar kimsenin gıkı çıkmazdı ama bu kadar plansız programsız iş yapıp sonra da insanların en ufak bi sitemine bile tahammül gösterilmezse bence yanlış olur.

Çevrimiçi murat

işin özeti şudur arkadaşlar 20 yaşındaki adama 3 yıl daha ömrün var dersen 3 yıl kısa bir süredir aynı adama 3 yıl hapiste yatacaksın dersen bu uzun bir süredir.stadtan ayrı kalınan süre uzun olsada beşiktaş hala maç yapmaya devam ediyor neresi olursa olsun elimizden geldiğince destek vermeye devam.şuan hapisteyiz ama yakında çıkacağız.

Çevrimdışı Mehmet92

Forumun ilk zamanlarında her gün sabah akşam obitaş-çiçekler kavgası dönerdi.Şimdi aşşağı yukarı %90'ı falan aynı görüş çizgisinde forumun,eleştiri yapmak iyice zor bi hal almış :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ne yaptın abi sen ya . Çok iyi moral veriyorsun ha . Kusura bakma da 5. yıldızı takmadan gitmem , seni de göndermem  :lol: Biz hayatımızda daha çok ikinci üçüncü dördüncü beşinci ( uzarda gider ) baharlar yaşayacağız  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

@Necmi abi şimdi bu saydıklarınla beraber stad değil 3 sene,4 senede bitse bile haklı çıkarsın.Ben diyorum ki her ertelememizde tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyoruz/okuyoruz.Sonuç gene yapıldığına şükredin noktasına geliyo.Resmi verilen tarihlerin komple sallamasyon çıkması nası hiç kimseyi en ufak bile rahatsız etmiyor cidden çok şaşırıyorum.Trabzon stadında aralık ayında prekastlar bitmişti adamlar ocak 2016'yı konuşuyodu.Bursa stadı koltuk montajına başlamışken biz daha prekastları takıyoduk iki stad da ağustos 2015 biter diyodu.Hiç tarih vermeden sadece işi anlatsalar kimsenin gıkı çıkmazdı ama bu kadar plansız programsız iş yapıp sonra da insanların en ufak bi sitemine bile tahammül gösterilmezse bence yanlış olur.
adamların oynadığı bir stad var ve yapılan stad ceplerinden çıkmıyor.başkan olmayan parayla stad yapmaya çalışıyor.hem firmalara hem taraftara gaz vermek için tarihler veriliyor.stadı 3 sene de yapacağız dese kaç kişi kombine alacaktı.