Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023193 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Sayın Başkanı çok sever çok sayarım.
Bu kazadan sonra hata tespiti ve geri dönüş konusunda biraz ağır kaldık gibi geldi.
Bu konuda insan eleştirmeli mi yada bu geçen sürenin makul bir açıklaması var mı bir anlasak artık
aslında tam tersi halatların üzerinde yük kalmasın diye mümkün olduğu kadar hızlı haraket etmek istiyorlar
ama uyulması gereken yasal prosedürler var
birincisi yaralanmalı bir kaza oldu ve işin adli boyutu var öyle patır patır kaldıramazsın işin savcılık bölümü vardı beklemek zorunda kalındı
o iş bitti işin sigorta prosedürü başladı gene dokunamazsın eksperlerin işinin bitmesi gerekiyor.
oda halloldu sonra söküme başlandı buda halatlar havalandığı için kurarkenki pozisyonda sökemiyorsun
bu seferde halatlara ters baskı uygulamış oluyorsun öncelikle ikinci bir kazaya meydan vermemek için tüm iskeleleri
sabitlediler sonrasında yıkılan parçaları ani haraketlenme olmasın diye sabitlediler sonrasındada bir çok parçayı keserek söküyorlar
buda işlerin yavaş gidiyor görünmesine neden oldu.
bu arada kendinizi en kötüsüne hazırlayın bu kaza bir senemize mâl olmuş olma ihtimali var
içerdeki işler aynı hızla devam ediyor. oralarda bir gerileme yok.
Resim alamama nedenimizde saha tarafına girişler personel dahil kesinlikle yasaklandı sadece iz inşaatın izin verdiği
ve çatı işinde çalışan ekipler girebiliyor. daha öncede yasaktı sahaya giriş ama kıyıdan köşeden çekiliyordu şimdi
o kıyı köşelerde güvenlik nedeniyle yasaklandı kimseyi yaklaştırmıyorlar.
bir sürü yalan yanlış bilgi ortada döndüğü için ve bu bilgiler Beşiktaşa zarar vermeye başladığı içinde
tüm personele gizlilik anlaşması imzalatılmış o nedenle bilgi akışıda sağlıklı yürümüyor. Bilgiyi alsan bile kaynak olmayınca
duyum sınıfında kalıyor bir kaç farklı kaynaktan doğrulatamayıncada bizde yarım ağızdan veriyoruz. @hic2222

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

https://twitter.com/arkadirekcom/status/629647413578493952

Ben dayanamayacağım.. Yok şans yok bizde.. KEŞKE ZAMAN DURSAYDI!

Kusura bakma da @Necmi nin yazdıklarının altına bu haberi koyman neyse de bu palavra habere inanman hiç olmamış. Necmi nin yazısını okumanı, eğer okuduysan bir daha okumanı ve gerçekçiliği görmeni istemek hakkım sanırım  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kusura bakma da @Necmi nin yazdıklarının altına bu haberi koyman neyse de bu palavra habere inanman hiç olmamış. Necmi nin yazısını okumanı, eğer okuduysan bir daha okumanı ve gerçekçiliği görmeni istemek hakkım sanırım  :tabe:
Yazıyı görmedim Necmi abinin ama bu siteyide yönetenler Beşiktaşlı ve yönetimle sürekli kontakt halinde olan insanlar.

İnşAllah doğru çıkmaz tesellim bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@Necmi abi krikoların otutturulacağı demirden iskeleleri dışardan vinç kaldırarak monte edemezler mi ?

en azından kaybettiğimiz zamanı onunla telafi ederiz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yazıyı görmedim Necmi abinin ama bu siteyide yönetenler Beşiktaşlı ve yönetimle sürekli kontakt halinde olan insanlar.

İnşAllah doğru çıkmaz tesellim bu.

@can1903 kardeşim herşeyi bir kenara bırak ve kendin sorgula bu haberleri. Başkan daha yeni açıklamalarda bulundu. Test işleminin yapılacağını ve haftaya netleşeceğini söyledi. Şimdi çıkmış biri ve hem de Beşiktaş'lı biri ajitasyon haber yapıyorsa ne diyeyim şimdi ben ona. Bu arkadaşlar superman ise ve gözleriyle röntgeni çekmişlerse bir şey demem  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

aslında tam tersi halatların üzerinde yük kalmasın diye mümkün olduğu kadar hızlı haraket etmek istiyorlar
birincisi yaralanmalı bir kaza oldu ve işin adli boyutu var öyle patır patır kaldıramazsın işin savcılık bölümü vardı beklemek zorunda kalındı
o iş bitti işin sigorta prosedürü başladı gene dokunamazsın eksperlerin işinin bitmesi gerekiyor.
oda halloldu sonra söküme başlandı buda halatlar havalandığı için kurarkenki pozisyonda sökemiyorsun
bu seferde halatlara ters baskı uygulamış oluyorsun öncelikle ikinci bir kazaya meydan vermemek için tüm iskeleleri
sabitlediler sonrasında yıkılan parçaları ani haraketlenme olmasın diye sabitlediler sonrasındada bir çok parçayı keserek söküyorlar
bu arada kendinizi en kötüsüne hazırlayın bu kaza bir senemize mâl olmuş olma ihtimali var
Resim alamama nedenimizde saha tarafına girişler personel dahil kesinlikle yasaklandı sadece iz inşaatın izin verdiği
ve çatı işinde çalışan ekipler girebiliyor. daha öncede yasaktı sahaya giriş ama kıyıdan köşeden çekiliyordu şimdi
bir sürü yalan yanlış bilgi ortada döndüğü için ve bu bilgiler Beşiktaşa zarar vermeye başladığı içinde
tüm personele gizlilik anlaşması imzalatılmış o nedenle bilgi akışıda sağlıklı yürümüyor. Bilgiyi alsan bile kaynak olmayınca
duyum sınıfında kalıyor bir kaç farklı kaynaktan doğrulatamayıncada bizde yarım ağızdan veriyoruz. @hic2222

Yanıtın için teşekkürler @Necmi abi.
Özellikle adli boyut ve ekspertiz süreçlerini düşünemedim şahsen.
Bunları hesaba katınca, Türkiye şartlarında oldukça ivedi bir sürecin işletildiği bile söylenebilir aslında.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Kapasite tartışması için belki yardımcı olur.  2013 deki bir çalışma.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 17:19:20 Mazi1903 ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kapasite tartışması için belki yardımcı olur.  2013 deki çalışma.

Eeee açıklama nedir . Kapasiteyi kaç olarak anlamalıyız  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

yoo arkadirek bizim Beşiktaşlı kardeşlerimizin açtığı bir haber sitesi
yönetenleri tanıyoruz bu haberle ilgilide bilgi aldık hatta doğrulama işleminide
sordular Ben size söylüyorum öyle bir ihtimal ciddi anlamda var ama o haberi biraz
deteya girmeden eksik yapmışlar halatlarla ilgili hasar tespiti henüz yapılmadı bu hasar
tesbiti yapıldıktan sonra eğer olumsuz bir durum ortaya çıkarsa bu haberde dendiği gibi
sezonu kapatırız ama halatlarla ilgili sorun olmazsa diğer parçalardaki hasar önemli değil bir haftada yenileri yaptırılabiliyor
yani şu röntgen çekilsin ya bir aylık bir gecikmeyle yola devam edeceğiz yada sezonu statsız kapatacağız durum bundan ibaret.
Arkadirek haber sitesinede desteğinizi verin iyi arkadaşlardır.

Çevrimdışı ahmetx

ilginç bir çalışma olmuş

1. Kombine bilet
Loca+1903+Vip=3869
Tribünler =31372

2.Maç Günü Bilet
Tribünler=12906

Toplam kapasite =48.147

bir de maç günü Loca+1903+Vip=1138 kontenjan var o dahil mi değil mi anlamadım.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 18:03:42 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yoo arkadirek bizim Beşiktaşlı kardeşlerimizin açtığı bir haber sitesi
yönetenleri tanıyoruz bu haberle ilgilide bilgi aldık hatta doğrulama işleminide
sordular Ben size söylüyorum öyle bir ihtimal ciddi anlamda var ama o haberi biraz
deteya girmeden eksik yapmışlar halatlarla ilgili hasar tespiti henüz yapılmadı bu hasar
tesbiti yapıldıktan sonra eğer olumsuz bir durum ortaya çıkarsa bu haberde dendiği gibi
sezonu kapatırız ama halatlarla ilgili sorun olmazsa diğer parçalardaki hasar önemli değil bir haftada yenileri yaptırılabiliyor
yani şu röntgen çekilsin ya bir aylık bir gecikmeyle yola devam edeceğiz yada sezonu statsız kapatacağız durum bundan ibaret.
Arkadirek haber sitesinede desteğinizi verin iyi arkadaşlardır.

E tamam o zaman da sen yine kulaklarını bir çek  :D Şu yukarıda bahsettiğim yazın son derece doyurucu olmuş. Benim aklımda sorular vardı; mesela o yıkılan son direklerin altına neden beton döküp desteklediler diye ve ters mukavemet açısı görüşün konuya açıklık getirdi. Yasal olarak bir şey olmayacağını biliyordum ama sigorta işini tamamen unutmuştum. Sigorta eksperi gelip rapor tutmadan söküm işlemini elbette yapamazdın. Eğer yeteri kadar samimi isen bu arkadaşlarla, yazını onlara gönder de nasıl yazmaları gerektiğini anlasınlar  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi krikoların otutturulacağı demirden iskeleleri dışardan vinç kaldırarak monte edemezler mi ?

en azından kaybettiğimiz zamanı onunla telafi ederiz
bilmiyorum ama etse ne olur şu an için onluk bir şey yok
şu halatlar netleşsin yol haritası çizilir

Çevrimiçi Necmi

E tamam o zaman da sen yine kulaklarını bir çek  :D Şu yukarıda bahsettiğim yazın son derece doyurucu olmuş. Benim aklımda sorular vardı; mesela o yıkılan son direklerin altına neden beton döküp desteklediler diye ve ters mukavemet açısı görüşün konuya açıklık getirdi. Yasal olarak bir şey olmayacağını biliyordum ama sigorta işini tamamen unutmuştum. Sigorta eksperi gelip rapor tutmadan söküm işlemini elbette yapamazdın. Eğer yeteri kadar samimi isen bu arkadaşlarla, yazını onlara gönder de nasıl yazmaları gerektiğini anlasınlar  :)
Arkadaşlar daha yeni başladılar :) zamanla düzeltirler yapılan eleştirilere göre
hoş görmek gerekiyor ilişkileride çok sağlam güzel haberler çıkartacaklarına eminim.
daha çok yeniler biraz sabır ve biraz hoşgörüyü hak ediyorlar bence doğru ve yapıcı eleştirilerle
zaten nasıl olması gerektiğini kendi tecrübeleriyle öğrenirler hayırlı olsun diyelim.

Çevrimiçi murat

31372 kombine+14044 maç günü bileti. 45416 yapıyor. :super:

İnsan çatıya üzülünce mutlu olacağı başka şey arıyo.Yeni salonla ilgili projeyi yöneticiler biliyomuş.Bilgi elde eden varmı?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu dışı oldu ama kusura bakmayın mutluluk arayışı işte

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

31372 kombine+14044 maç günü bileti. 45416 yapıyor. :super:

3869 kişi daha koy. Kurumsal ağırlama olarak Loca 1903 ve VIP tribünlerde var.
Yani 49.285  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

3869 kişi daha koy. Kurumsal ağırlama olarak Loca 1903 ve VIP tribünlerde var.
Yani 49.285  :icool:
ben total kombine ve günlük maç biletlerini anlayabildim tablolardan.öyle diyorsan öyle olsun @Hasan Tahsin abi.birazdan bu işi açıklığa kavuşturacağım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben total kombine ve günlük maç biletlerini anlayabildim tablolardan.öyle diyorsan öyle olsun @Hasan Tahsin abi.birazdan bu işi açıklığa kavuşturacağım.

VIP tribüne Platinum demişler ve verilere göre 2100 kişi ama onların hesabı 2.079 kişi yani 21 kişi fark var. Ayrıca 866 kişi de 1903 tribünü olarak hesaplanmış. Ne kadar fazla o kadar iyi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

acaba proje tamamlanınca o çalışmadaki sayılara ulaşılabilcekmi gerçekten  :alala:

Çevrimdışı altan0348

stadın gecikmesinden dolayı kimseye yaptırım uygulanmayacak mı? zararı kim karşılayacak? yahu sultanbeyliye gecekondu mu yapıyoruz nedir bu?

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasal prosedür diyince bir konuyu hatırlatmak istedim. Şimdi bu stat olmasaydı da, hızlandırılmış ray üstünde giden kara taşıtı olsaydı. Devrilseydi, raylları ertesi gün sökebiliyorduk işte. Amaaaaan. Boşverin bu stat biter. Biz takımı destekleyelim bu sene.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yasal prosedür diyince bir konuyu hatırlatmak istedim. Şimdi bu stat olmasaydı da, hızlandırılmış ray üstünde giden kara taşıtı olsaydı. Devrilseydi, raylları ertesi gün sökebiliyorduk işte. Amaaaaan. Boşverin bu stat biter. Biz takımı destekleyelim bu sene.

:D
Yasal olarak yaralılar hastaneye geldiğinde bundan emniyet güçleri haberdar edilir ve sadece yaralamalı kaza olduğu için şikayetçi olmadıkları anlaşılınca iş orada sonlanır. Ama sigorta eksperlerinin işi kaza mahallini gözlemleyip ayrıntılı rapor hazırlamaktır . Bu olay sökümü uzatmıştır.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Basın toplantısında Fikret Orman'ın keyfi yerindeydi halatlarda bir sıkıntı çıkacağımı sanmıyorum