Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

stadyum değil spor salonu mübarek kutu gibi

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çevrimdışı ahmetemre

etrafı boş değil, resmen çukurda basket salonu gibi.
inanılmaz bir ses çıkacak sesin kaçacak yeri yok.
500 kişi bağırsa çok net ses duyulur.
40 bin kişi bağırdığı zaman ki sesi düşünün.
küfürlü tezahürat olmasın yeter ki...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

etrafı boş değil, resmen çukurda basket salonu gibi.
inanılmaz bir ses çıkacak sesin kaçacak yeri yok.
500 kişi bağırsa çok net ses duyulur.
40 bin kişi bağırdığı zaman ki sesi düşünün.
küfürlü tezahürat olmasın yeter ki...

Ben küfür ederim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı 38life

Neyse herkesin işine gelir bu. Yok stat olacak mı yetişecek mi. Yetişmeyecek kardeşim işte 3 boru devrildi, 1 sene yokuz bitti.

+1 :)

Çevrimdışı 38life

Vodafone Arena'mızın çimcisi geçtiğimiz günlerde İstanbula gelmmişti. Ona bir kaç soru sordum.

Derby County:

Çevrimiçi LORDBJK

fenerin kap açıklaması çok detaylı değil ama kdv nin dahil olduğunu sanmıyorum 90 kılçıksızdır.

Arkadaşlar o değilde fenerin açıklamasında ben mi yanlış anladım statlarındaki reklam haklarını da Ülker almış.Yani stattaki reklamlardan fener 10 sene para kazanamayacak.Bu açıdan bakarsak bizimki çok karlı bir anlaşma :)

Çevrimdışı Fatih

fenerin kap açıklaması çok detaylı değil ama kdv nin dahil olduğunu sanmıyorum 90 kılçıksızdır.
Bi futbol ekonomistine sordum.. Kap aciklamasinda bahsedilmese bile kdv dahil fiyatidir dedi...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bjk_kosova

Sanirim halatlarin test edildigi yontemlerden biri bu olsa gerek @Necmi abi
Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

Röntgen falan çok uzun iş.

Bizim orda bi çıkıkçı teyze var. onu götürelim bi günde kontrol eder hepsini.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Bi futbol ekonomistine sordum.. Kap aciklamasinda bahsedilmese bile kdv dahil fiyatidir dedi...
bir fiyat açıklanmadıysa KDV dahil fiyattır hariç olsa belirtilmesi gerekir.
Mesela bizde hariçti bu belirtildi. artı KDV olarak

Çevrimdışı ErsinA.

ayrıca aziz rakamı yüksek göstermek için uğraşır. Neden kdv siz rakamı bildirip anlaşma rakamını daha düşük göstersinki?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı pascal26

Aslında hiç bu karşılaştırmalara gerek yok @Necmi abi. Sponsor bizim altımıza ferrari çekti ama biz kullanamıyoruz malesef. Herkesin kullandığı bir hattı var sonuçta. Taraftar istesin 2 senede borç morç herşeyi toparlar. Adamlar 1-3-5 TL lik. paketler yaptı ama doğru düzgün bi ilgi var mı hiç okumadım.
Aylık paketten 1 milyon kişi abonelik yapsa, ortalaması 3 TL lik olsa ayda 3m, yılda 36 milyon TL eder. Hele İstanbul dışında olup destek vermek isteyen taraftarın arayıp bulamayacağı fırsat. Ama istemek lazım tabi. Biz anca transfer istiyoruz o gelsin bu gitsin.
Ülker'in böyle bi şansı yok. fb markalı çukulata fln satması lazım :D  Hiç rasyonel değil.

Çevrimdışı Fatih

Abi bizde de dahil...

Çevrimdışı ahmet türker

Simdi stad sorunsuz bir sekilde yapildi bitti diyelim, bir 10-15 sene sonra deprem oldu veya firtina gecti oradan ve bir sekilde ters yuklere maruz kaldi cati, tekrar catiyi yere mi indirecekler halatlari test etmek icin? Oldugu yerde test etmenin bir yontemi olmasi gerekmez mi? Diger stadlarda da sokup mu bakiyorlar?
katılıyorum. :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Kapalının eski açık tarafından başlayarak yeni açık tarafının ilk kısımlarına kadar beyaz üçgen borular sökülür ve test işlemi iskelelerin üzerinde yapılırsa harika olur . ( Yani sadece düşen kısımlar test edilirse )  :ok:
bence de böyle yapılır.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Simdi stad sorunsuz bir sekilde yapildi bitti diyelim, bir 10-15 sene sonra deprem oldu veya firtina gecti oradan ve bir sekilde ters yuklere maruz kaldi cati, tekrar catiyi yere mi indirecekler halatlari test etmek icin? Oldugu yerde test etmenin bir yontemi olmasi gerekmez mi? Diger stadlarda da sokup mu bakiyorlar?

Boğaz köprüsü örneği var asıl halat işi orada sürekli bakım var ama köprüyü aşağı indirip halatları çıkarıp geri kaldırmıyorlar. :D Bu açıdan doğru söylüyorsun.

Diğer taraftan tamamlanmamış bir yapıda 5-6 parçasında problem olan kısmı, daha yerdeyken çıkarıp götürüp yerinde muayene etmenin ne alacağı zaman ne de çıkaracağı masrafı çok olur. Stat bittikten sonra ise olası bir problemde yerinde inceleme yapılır, çünkü orayı komple indirip alıp muayene edip geri getirmek hem masraf hem zaman kaybı olur. Yani hangi durumda hangi yöntem uygunsa o yapılır. Her zaman söylediğim gibi bir akıllı biz değiliz :icool:

Ekleme: Yine de sökülüp götürüleceğinden emin değiliz.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 14:35:02 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Halatları sökeni bizde sökeriz  :steamed: :steamed: :steamed:  Biz onların serilişini film gibi izledik her atılan tura çocuklar gibi sevindik  :bawling: Sökülmeden kısa sürede halledilir inşAllah bu yürek buna zor dayanır...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

( Şahsi kanaat içerir  :) )

Halatların her ne olursa olsun gereken işlevi göreceğinden eminim.
Ama ; mesela kelepçelerin üzerinde saymadım ama yaklaşık 20 civarı vida olduğunu görüyoruz. Yine beyaz üçgen boruların birbirlerine yaklaşık 10 civarı somun vida ile bağlandığını hepimiz gördük. Hesaplamalara göre sanırım bu vidaların % 50 si kopsa , iş göremez hale gelse yine de diğerleri görevini yapacaktır. Hal böyle olmasına rağmen yetkililer bir tane vidanın bile hatalı olmasına göz yumamazlar.
Halatlar açısından da kanaatim bu yöndedir. Bu haliyle bile o halatlar işlevini görecektir eminim ama halatlarda en ufak bir hasara izin vereceklerini sanmıyorum .
Sonuç ; geç olsun temiz olsun  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Boğaz köprüsü örneği var asıl halat işi orada sürekli bakım var ama köprüyü aşağı indirip halatları çıkarıp geri kaldırmıyorlar. :D Bu açıdan doğru söylüyorsun.

Diğer taraftan tamamlanmamış bir yapıda 5-6 parçasında problem olan kısmı, daha yerdeyken çıkarıp götürüp yerinde muayene etmenin ne alacağı zaman ne de çıkaracağı masrafı çok olur. Stat bittikten sonra ise olası bir problemde yerinde inceleme yapılır, çünkü orayı komple indirip alıp muayene edip geri getirmek hem masraf hem zaman kaybı olur. Yani hangi durumda hangi yöntem uygunsa o yapılır. Her zaman söylediğim gibi bir akıllı biz değiliz :icool:

Ekleme: Yine de sökülüp götürüleceğinden emin değiliz.

ilk defa bu sene sanırım halatları değişicek. kaç sene oldu köprü açılalı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ilk defa bu sene sanırım halatları değişicek. kaç sene oldu köprü açılalı.
1973 - 1974
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de geç olsun temiz olsun sağlam olsundan yanayım. Arkadaşlar kendiniz altında yaşıycanız bi ev yaptırdığınızı düşünün.

Eğer inşaatında bir kaza olmuşsa ve o kazada bazı parçalar zarar görmüş olma ihtimali olursa siz tatmin olurmusunuz? Şahsen ben asla olmam, olamam.

O yüzden şu sağlamlık testleri yapılacaksa bir an evvel yapılmalı. Şakaya gelmez tonlarca ağırlıktan bahsediyoruz.

Mühendis değilim sağlamlık gibi konuları bilemem ama 2-3 metre yüksekliğinde, bir kemere monte edilmiş kolonlara bağlı tonlarca ağırlık sizce de biraz korkutucu gözükmüyor mu?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."