Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Çatı halatlarıyla ilgili ne düşünülüyor @Necmi abi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

fenerin gecekondu stadına iyi para vermişler aslında bize dönüşü de iyi olur 7 yıl sonra vodafone ile sözleşmeyi güncelleriz

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 10:56:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

burası Torku Arena forumu mu yoksa ben mi yanlış yerdeyim  :)

mesele ülker ürünleri almamaktı ama konunun yaklaştığını fırsat gören övmeye başladı :)
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 10:50:53 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi Necmi

elemanlar siyah koltuklu tasarım yapmışlar.

içimden bir ses altlar beyaz üstler siyah pikselli geçiş olacak diyor
@ahmetx  :D

Çevrimdışı YunusEmre

fenerin gecekondu stadına iyi para vermişler.

@ahmetx bizim tutarlar için +%18 kdv daha eklemek gerek çünkü açıklamalarda 116+kdv şeklindeydi bu yapılınca da bizimki 9 küsür milyon dalır oluyor...

Çevrimdışı ahmetx

içimden bir ses altlar beyaz üstler siyah pikselli geçiş olacak diyor
@ahmetx  :D
o ses içinden değil bence @Necmi abi  :D

Çevrimiçi Necmi

fenerin gecekondu stadına iyi para vermişler aslında bize dönüşü de iyi olur 7 yıl sonra vodafone ile sözleşmeyi güncelleriz

algı yanılması yapıyorlar onların fiyat kdv dahil bizimki kdv hariç
bizde dip not var kdv fiyatların içine dahil değildir diye :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bizim tutarlar için +%18 kdv daha eklemek gerek çünkü açıklamalarda 116+kdv şeklindeydi bu yapılınca da bizimki 9 küsür milyon dalır oluyor...
fenerin kap açıklaması çok detaylı değil ama kdv nin dahil olduğunu sanmıyorum 90 kılçıksızdır.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Necmi abi, gördüğüm kadarıyla halatlarda herhangi bir zorlanma yok, sadece kalkıp yan devrilmişler. O halatların ağırlıkları, nasıl sağlam yapıldığı kaç ton ağırlıklara eğime rüzgara vs dayanıklı olduğuda malumun. Bence gerçekten sıkıntı yok. Koskoca fransız firması 1 dirhem sıkıntı görse, geleceğini riske atmaz, alır götürür fransaya gerekirse değiştirir. Bilmiyorum neden devrildiler? ben vinç operatoru hatası diye düşünüyorum ama emin değilim o yüzden ahkam kesemem bu konuda. Ama dediğim gibi 1 dirhem sıkıntı görseler hiç üşenmeden alır götürürler halatları.

Ayrıca sitenin sponsor bağlantısı olarak torku ile iletişime geçelim. Ne reklamı döndü be kardeşim.  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yıllar önce ABD'de bir asma köprü yapımını izlemiştim NatGeo'dan. Asma halatların diyelim çapı 2 metre olsun, bunun içinde Onlarca halat, yine bu onlarca halatın içinde yine onlarca halat vardı ve en son halatın içindeki kablo çok ama çok inceydi. Bir resim bulmaya çalıştım ve aşağıda ekliyorum. Bu şekilde iç içe geçen halatların zarar görmesi neredeyse imkansız demişlerdi. Acaba bizim halatlarda bu şekilde mi yapıldı ( Benim tahminim bu şekilde yapıldığı yönünde )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

fenerin kap açıklaması çok detaylı değil ama kdv nin dahil olduğunu sanmıyorum 90 kılçıksızdır.

fenerin her açıklaması eksik zaten.. biz kapa tüm ayrıntılarıyla açıklıyoruz adamlar hiç bir şey açıklamıyor. bence aziz toplam bedel açıklar o oyle kdv felan anlamaz fiyat şişsin diye o şekilde açıklamıştır....

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın Herkese Artık şu canlı yayının açılması lazım insanlar ne olup bittiğini merak ediyor
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Yıllar önce ABD'de bir asma köprü yapımını izlemiştim NatGeo'dan. Asma halatların diyelim çapı 2 metre olsun, bunun içinde Onlarca halat, yine bu onlarca halatın içinde yine onlarca halat vardı ve en son halatın içindeki kablo çok ama çok inceydi. Bir resim bulmaya çalıştım ve aşağıda ekliyorum. Bu şekilde iç içe geçen halatların zarar görmesi neredeyse imkansız demişlerdi. Acaba bizim halatlarda bu şekilde mi yapıldı ( Benim tahminim bu şekilde yapıldığı yönünde )
aynen öyle abi

Çevrimdışı ahmetx

fenerin her açıklaması eksik zaten.. biz kapa tüm ayrıntılarıyla açıklıyoruz adamlar hiç bir şey açıklamıyor. bence aziz toplam bedel açıklar o oyle kdv felan anlamaz fiyat şişsin diye o şekilde açıklamıştır....
Peki KAP buna neden izin veriyor @YunusEmre ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Birisi fb nin GSGM payını ortaya koymadığını söylemişti. Ne kadar gerçek ve gerçekse bu pay ne kadar ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı YunusEmre

valla onu bilsem direkt yazardm.. adamlar dünya kadar oyuncu aldı bir tanesinin imza parasını yıllık alacağını maç başını açıklamadı sadece üstten bir açıklamayla geçistirdiler...

Çevrimdışı f_madida

Biz henuz insaat halindeki staddan iki sene icin Vodafone'dan 10M usd + stad ici sistem icin 5M USD yatirim aldik..Bizim anlasmamiz digerlerine acik ara fark atacak sekilde bir stratejik ortaklik, bence Baskan'in bugune kadar yaptigi en iyi is...

Daha ortada stad yokken bu paralari almak buyuk basari, acildiktan sonra da 13 senelik 101 milyonluk bir anlasma var ki onun yukari cekilmesi olasi. Forma anlasmasi da yine rakiplerin konusurken havalarda uctugu ancak gercek rakamlarda arkamizda nal topladigi cinsten, renkliler yanci sirketlerinden zar zor 3-4 milyon dolar alirken Vodafone'un gecen seneden baslayarak 3 senelik 5 milyon + devaminda 2 senelik 7 milyon dolarlik forma sponsorlugu anlasmasi var.. Vodafone konser ve aktivitelerinden gelecek ek geliri de senelik 7-8 milyon dolari bulacaktir. Hem Vodafone'un iki senedir yaptigi reklamin maliyeti bile fbnin 1 senelik sponsorluk geliri kadardir neredeyse, yapilan reklamlarin kalitesini saymiyorum bile.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 11:36:51 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Biz henuz insaat halindeki staddan iki sene icin Vodafone'dan 10M usd + stad ici sistem icin 5M USD yatirim aldik..Bizim anlasmamiz digerlerine acik ara fark atacak sekilde bir stratejik ortaklik, bence Baskan'in bugune kadar yaptigi en iyi is...

Daha ortada stad yokken bu paralari almak buyuk basari, acildiktan sonra da 13 senelik 101 milyonluk bir anlasma var ki onun yukari cekilmesi olasi. Forma anlasmasi da yine rakiplerin konusurken havalarda uctugu ancak gercek rakamlarda arkamizda nal topladigi cinsten, renkliler yanci sirketlerinden zar zor 3-4 milyon dolar alirken Vodafone'un gecen seneden baslayarak 3 senelik 5 milyon + devaminda 2 senelik 7 milyon dolarlik forma sponsorlugu anlasmasi var.. Vodafone konser ve aktivitelerinden gelecek ek geliri de senelik 7-8 milyon dolari bulacaktir. Hem Vodafone'un iki senedir yaptigi reklamin maliyeti bile fbnin 1 senelik sponsorluk geliri kadardir neredeyse, yapilan reklamlarin kalitesini saymiyorum bile.

birde 5 mil.  Dolarlık stadium vision alt yapısı için para harcayacak vodafone onuda unutmamak lazım.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 04 Ağustos 2015 (10:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bizim halatların yapısı bu şekilde @Hasan Tahsin

Ya bu borular zaten sarılmış bir şekilde gelmedimi bize? Statta açılmadılar mı tek tek. O kıvrılmalara dayanan borular, 2 eğilip bükülmeye kopma falan imkansız ya.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

bunlara hic bisey olmamistir tipe bak halttaki :D
üçgenlerin siparişini ereğliye vermişler midir?

Çevrimdışı Fatih

birde 5 mil.  Dolarlık stadium vision alt yapısı için para harcayacak vodafone onuda unutmamak lazım.
En son 10 milyon dolarin uzerine cikilmisti bu altyapi icin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...