Son günlerde bir çok forum gezdim, bir çok sitede yorumlar okudum, Stad konusunda bu forumdaki kadar karamsar bir kitle görmedim. herkes sanki ağız birliği yapmış sezon sonu, sezon sonu diyip duruyor. Yahu hiçbir açıklama yok, birşey yok ortada. O halatların hasar görmüş olma ihtimali zaten çok düşük bir ihtimal. bu işlerden anlayan kişilerin söylediği ortak şey bu; O halatların hasar görmüş olma ihtimali düşük bir ihtimal! Ama durum tam tersiymiş gibi bir ruh hali var millette. Herkes bu sezonu gözden çıkarmış. bu ne karamsarlıktır renkdaşlar? Durun hele halatların röntgenleri çekilsin bi.
"En kötü ihtimali bekleyelim, kötü ihtimal gerçekleşirse fazla üzülmeyiz, iyi ihtimal gerçekleşirse sürpriz olur seviniriz." mantığını görüyorum ben insanlarda son günlerde. Bu çok basit bir kendini kandırma yöntemidir. yapmayın gözünüzü seveyim. Bu stad 2016 yılında oynamaya hazır olacak beyler. Benim buna inancım tam!
@38life kardeşim öncelikle burda renkli yok biz renktaş kelimesini kullanmayız
sonrada diğer forumlar bilgiyi burdan alır çünkü burda yazılan şeyler genelde doğrudur.
eğer bu kötümser tahminler üzerinden gidiyorsan sen yenisin bilmiyorsun ama burda bir şey dilleniyorsa
bunun doğruluk ihtimali çok yüksektir. Burda stadla ilgili her bilgi birinci kaynaktan alınır.
burdaki bilgiler bu işleri anlayan kişilerden değil direk stadda çalışan mühendislerden ve firmalardan geliyor.
mesela röntgen çekilmesini nerden biliyorsun Bu fikri söyleyen benim ama içerden röntgen çekileceğine dair tek bir bilgi
bile gelmedi. Sadece yapılması muhtemel bir seçenek olarak konuştuk ama bu konuda içerden hiç bir bilgi gelmedi.