Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

Stadı eylül-ekim aylarına yetiştirmeyi konuşuyorduk, şimdiki koşullarda çim+koltuk+çatı işlerinin geç bir tarihe olmasını kabullendik ama acaba içerdeki işler eylül ayına yetişecek mi? Çatıyla birlikte bitmesi tabiki yeterli düşünülebilir ve bu yüzden biraz daha arka planda bırakılıyor. Dışardaki işler için birçok mazeret var ama içerdeki işlerin de çatı ile birlikte gecikmesi için sebep yok. Çatı ve dışardaki işlerin gecikmesinin arkasına sığınılması ve bundan faydalanılması gibi bir durum yoktur umarım.
fotolardan anlaşıldığı kadarı ile diğer bölümlerde çalışmalar devam ediyor, hatta sıtrand ceklerin konulacağı aparatların montajı da tam gaz devam ediyor.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

fotolardan anlaşıldığı kadarı ile diğer bölümlerde çalışmalar devam ediyor, hatta sıtrand ceklerin konulacağı aparatların montajı da tam gaz devam ediyor.

Çalışma olduğunu görüyorum tabi, yani çatı yetişse stadı eylülde ekimde bitirmeyi hedefliyorduk çatı yetişmese bile içerdeki işler bu hedefi tutturabilecek mi konuşulan tarihe yetişebilecek mi bunu sormak istedim. Yoksa çatı zaten gecikiyor deyip buralarda da kapasiteden az çalışma mı oluyor bunu merak ettim.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu stand jacklerinde profilden yapılan tutma yerleri bana çok sağlam gelmiyor nedense inanılmaz bir yük binicek üzerine kaynak falan işi ne kadar güvenilir emin değilim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı talha

Bu stand jacklerinde profilden yapılan tutma yerleri bana çok sağlam gelmiyor nedense inanılmaz bir yük binicek üzerine kaynak falan işi ne kadar güvenilir emin değilim
Koca gökdelenleri Kaynak ve bulon ile yapıyorlar bir çatı mı kaldıramayacak :)  birşey olmaz merak etmeyin hepsinin kaynak hesabı yapılmıştır

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mert_

Çalışma olduğunu görüyorum tabi, yani çatı yetişse stadı eylülde ekimde bitirmeyi hedefliyorduk çatı yetişmese bile içerdeki işler bu hedefi tutturabilecek mi konuşulan tarihe yetişebilecek mi bunu sormak istedim. Yoksa çatı zaten gecikiyor deyip buralarda da kapasiteden az çalışma mı oluyor bunu merak ettim.
aslında o işler parayla ilgili. para varsa tam gaz gider, yoksa rölantiye alırlar. bu kaza olmasaydı bile o işlerin bazıları çatıdan sonrada devam edecekti hatta açılıştan sonra bile devam eden işler olacaktır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yldrmaydn

son durumumuz nedir? halatlar gidiyor mu kalıyor mu?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Gomez_33

Halatlar gidiyormu kalıyormu kesinleştimi ya  :bawling:

Çevrimdışı ebabil

arkadaşlar bir son 5 gündür yoktum, bu halatların geri gitme hikayesi nedir? böyle birşey olursa ne kadar uzar? herhalde bu sezon da hayal olur?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sezon bitince ne olacak ? Tüm koltuklar, çim, toprak, kum, çakıl ve drenaj boruları kaldırılıp çatı yapılıp tüm kaldırılanlar tekrar mı takılacak ?

Kalksın Anıl ne olacak..

15 bin Kombineli taraftar var (ben dahil) bunların ortalaması 2 bin lira.. 30 milyon liralık bir bedel seneye gelecekken eğer bu sene stat açılmazsa gelmeyecek.Hatta Localarıda katarsak 50 milyon liralık bir zarar oluyor..Birde stat açılırsa satılacak biletler var onunla beraber 70 milyon lira zaarın olacak..

Stat olmadan Şampiyonluğun 2 kat daha zor olduğu bir gerçek. Olası Şampiyonlukta 100 milyon lira bir rakam ekstra kulübe girmiş olacak.

Bu serilecek 2 -3 milyonluk Çimden önemsizmi
yada 40 bin koltuktan daha mı önemsiz..

Stadyumun açılmaması demek 70 milyon lira zarardır EN AZ..

Şampiyon kaçarsa stat yüzünden bu zarar 150 milyon lirayı aşacak..

Bu stat bir an önce nasıl açılır bilmem ama açılması şarttır.

Çatı olsa iyi olurdu elbette ancak artık onu beklenecek zaman kalmadı eğerki 1 sene daha bekleyeceksek.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı dropoon

Kalksın Anıl ne olacak..

15 bin Kombineli taraftar var (ben dahil) bunların ortalaması 2 bin lira.. 30 milyon liralık bir bedel seneye gelecekken eğer bu sene stat açılmazsa gelmeyecek.Hatta Localarıda katarsak 50 milyon liralık bir zarar oluyor..Birde stat açılırsa satılacak biletler var onunla beraber 70 milyon lira zaarın olacak..

Stat olmadan Şampiyonluğun 2 kat daha zor olduğu bir gerçek. Olası Şampiyonlukta 100 milyon lira bir rakam ekstra kulübe girmiş olacak.

Çatı olsa iyi olurdu elbette ancak artık onu beklenecek zaman kalmadı eğerki 1 sene daha bekleyeceksek.

koltuklar sıkıntı evet ama koltuksuz izin alınabiliyorsa hali hazırda zaten çatının ana kolonları var  nou camp ta ışıklandırmalar buralara yerleştirilmiş mesela. numaralı protokol için portatif bi çatı elbet imkansız değildir. bunlar bizim kendi iyi niyetli düşüncelerimiz lakin stadın 1 sezon daha böyle beklemesini istemediğimizden dolayı.

Çevrimdışı Kemal

koltuklar sıkıntı evet ama koltuksuz izin alınabiliyorsa hali hazırda zaten çatının ana kolonları var  nou camp ta ışıklandırmalar buralara yerleştirilmiş mesela. numaralı protokol için portatif bi çatı elbet imkansız değildir. bunlar bizim kendi iyi niyetli düşüncelerimiz lakin stadın 1 sezon daha böyle beklemesini istemediğimizden dolayı.

Yönetim o topa girer mi? Adamlara derler ki, 3 sezon takımı gezdirdiniz gezdirdiniz, daha sonra taraftara eski inönüden daha kötü koşullar sağladınız. Bu lafı yemez yönetim , bu sezon hiç açılmayacaktır.

Çevrimdışı dropoon

Yönetim o topa girer mi? Adamlara derler ki, 3 sezon takımı gezdirdiniz gezdirdiniz, daha sonra taraftara eski inönüden daha kötü koşullar sağladınız. Bu lafı yemez yönetim , bu sezon hiç açılmayacaktır.

kaza oldu sonuçta yönetim neyapsın.

Çevrimdışı İhsan

Orası sadece operatörün duracağı yerdir. Hiç yük binmiyor. Yükler 'çember' kirişin üzerinde olacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı samilkamil

Benim anlamadim konu var. Vodafonela anlasma yapildi, benim anladim kadariyla, simdilik sadece 10 milyon dolar elimize gecti. Stadyum bittikden sonra ilk 8 sene yillik 7 milyon dolar, sonraki 5 bes yil icin yillik 9 milyon dolar verilicek. En az 100 milyon dolara mal olucak Stadyuma 10 milyon dolar vodafonedan geliyor, tabiki stad biterse güzel paralar gelecek, ama stad bitmesi lazim öncelikle. 90 milyonu nerden bulucaz. Localar, kombineler sattildi, güzel paralarda kazanildi, ama 90 milyon etmez.
Demba Badan, Atincdan gelen paralar biticek elbet, hele hele pahali transfer yapilirsa. O zaman bir kac hafta sonra parasizliktan yine  isler durabilir. Taraftarlar strese giriyor, isler yoluna giderse isciler strese giriyor, cünkü taraftar daha cabuk calismalarini istiyor, ortadaki durum hic saglikli degil. Isciler islerini yapar, para yoksa yapmazlar o kadar basit.
Bence Arenanin acilmasina da en az 6 ay var, belkide bir sene. Söylemek cok zor, hersey yolunda gitse tahmin vermek kolay olurdu belki ama bu parasizlik herseyi zora sokuyor. Tahmin yürütmekde bu durumda yanlis gibi geliyor.
Bunlari Öngörmek öyle zor degil aslinda, yani böyle zorlanmalar olmasi. Ben Yönetimin bu 90 milyonu nasil, hangi planlarla, stratejiyle bulmak istediklerine cok merak ediyorum. Vodafone anlasmasini neden baska türlü yapmadiklarini bilmek isterdim, mesela vodafonedan alacaklari paralirin ücte birini (40 milyon Dolar civari) hemen ödenmis olsa külübü önemli sekilde rahatlatirdi.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 14:04:31 samilkamil ]

Çevrimdışı Anıl

Kalksın Anıl ne olacak..

Tamam çatısız açtık diyelim, herşeyi geçtim yazın lige verilen 2.5 aylık arada hangisini yapmayı planlıyoruz ? Sahayı ve koltukları kaldırmak zaten başlı başına en az 1 ay. Kalan 1.5 ayda iskele mi kurucaz, halat mı sericez, kelepçe mi takıcaz, iç halkayı mı bitiricez ? Hadi diyelim bir mucize oldu 1.5 ayda çatıyı havaya kaldırdık. E ligler başladı, daha çim yok ortada ? 3 ayda çime koyalım. Kasım ayına geldik bile. Ki iskele, tüm stadı turlayan halatlar, tribünlere tahtalar, tribünlerden iskelelere uzanan ek iskeleler, V halatlar, geçen hafta yıkılan iç halka, dikey halatlar, strand jackler, çatının havaya kaldırılması, atkı ve kedi yollarının montajını 1.5 ayda halledersek :)

Çevrimdışı TALAT

Kalksın Anıl ne olacak..

çim bir kere 2-3 milyon değil. o kadar iş belli ki 10m euroya yakın tutacak.
kaldı ki dediğiniz gibi stadı çatısız açtık. sene sonunda herşeyi söktük tekrar ve çatıyı monte ettik. bu işler ölü sezon 2-3 ay bitmiyor ki. yine stadı yetiştiremiyoruz. çim işleri sadece 3 ay. söküm işleri de tahmini 1 ay desek. çatınıın montajı da herşeyiyle birlikte 2 ay sürecektir.

bu nasıl bir mantık. bu sene çatısız stadta oynayalım. seneye stadta hiç oynamayalım. o kadar masrafı boşa yapacaksın ve gelecek sezona stadı yetiştiremeyeceksin.

3 ay boşluğun var ama bu sadece çime yetiyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih

Tamam çatısız açtık diyelim, herşeyi geçtim yazın lige verilen 2.5 aylık arada hangisini yapmayı planlıyoruz ? Sahayı ve koltukları kaldırmak zaten başlı başına en az 1 ay. Kalan 1.5 ayda iskele mi kurucaz, halat mı sericez, kelepçe mi takıcaz, iç halkayı mı bitiricez ? Hadi diyelim bir mucize oldu 1.5 ayda çatıyı havaya kaldırdık. E ligler başladı, daha çim yok ortada ? 3 ayda çime koyalım. Kasım ayına geldik bile. Ki iskele, tüm stadı turlayan halatlar, tribünlere tahtalar, tribünlerden iskelelere uzanan ek iskeleler, V halatlar, geçen hafta yıkılan iç halka, dikey halatlar, strand jackler, çatının havaya kaldırılması, atkı ve kedi yollarının montajını 1.5 ayda halledersek :)
Hayaldi gercek oldu...  :lol:

Seneye agustosa ayarlayin kendinizi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TALAT

pardon hocam senin yazını görmeden benzer bir yazı yazdım. sen daha detaylı yazmışsın. millet sanıyor ki evin banyosunu yeniliyoruz

pardon hocam senin yazını görmeden benzer bir yazı yazdım. sen daha detaylı yazmışsın. millet sanıyor ki evin banyosunu yeniliyoruz

Malesef öyle geçen aptalın biri 2-3 kişiyi güldürecek diye kişiliksizliğini ortaya koymuştu.
"590 kişi içerde fayans döşüyosa Tac Mahal çıkacak karşımıza bitince galiba."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Malesef öyle geçen aptalın biri 2-3 kişiyi güldürecek diye kişiliksizliğini ortaya koymuştu.
"590 kişi içerde fayans döşüyosa Tac Mahal çıkacak karşımıza bitince galiba."

:D

Çevrimdışı Efe

Stat seneye mayıs ayında açılır gibi
burdaki asil soru halatlar onlarla ilgili net bir bilgi daha gelmedi o bi gelsin daha sonra degerlendirne yapariz eger kalirlarsa devre arasina rahat yetisir giderlerse tarihin ucu acik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Benim anlamadim konu var. Vodafonela anlasma yapildi, benim anladim kadariyla, simdilik sadece 10 milyon dolar elimize gecti. Stadyum bittikden sonra ilk 8 sene yillik 7 milyon dolar, sonraki 5 bes yil icin yillik 9 milyon dolar verilicek. En az 100 milyon dolara mal olucak Stadyuma 10 milyon dolar vodafonedan geliyor, tabiki stad biterse güzel paralar gelecek, ama stad bitmesi lazim öncelikle. 90 milyonu nerden bulucaz. Localar, kombineler sattildi, güzel paralarda kazanildi, ama 90 milyon etmez.
Demba Badan, Atincdan gelen paralar biticek elbet, hele hele pahali transfer yapilirsa. O zaman bir kac hafta sonra parasizliktan yine  isler durabilir. Taraftarlar strese giriyor, isler yoluna giderse isciler strese giriyor, cünkü taraftar daha cabuk calismalarini istiyor, ortadaki durum hic saglikli degil. Isciler islerini yapar, para yoksa yapmazlar o kadar basit.
Bence Arenanin acilmasina da en az 6 ay var, belkide bir sene. Söylemek cok zor, hersey yolunda gitse tahmin vermek kolay olurdu belki ama bu parasizlik herseyi zora sokuyor. Tahmin yürütmekde bu durumda yanlis gibi geliyor.
Bunlari Öngörmek öyle zor degil aslinda, yani böyle zorlanmalar olmasi. Ben Yönetimin bu 90 milyonu nasil, hangi planlarla, stratejiyle bulmak istediklerine cok merak ediyorum. Vodafone anlasmasini neden baska türlü yapmadiklarini bilmek isterdim, mesela vodafonedan alacaklari paralirin ücte birini (40 milyon Dolar civari) hemen ödenmis olsa külübü önemli sekilde rahatlatirdi.
Ama günü kurtarır, eskilerin dediği gibi borç yiyen keseden yer hesabı geleceğini harcardın. Stadı açtığında hiçbir faydasını göremezdin.
Bence makul gidiyor işler. Bakarsanız sadece 1,5 yıldan biraz fazla süre geçti. Aralık 2013ten önce yıkıldı hiç yapılmadı. Başkaları boş tarlaya bu kadar kısa sürede stad dikemiyor.
Süreler gayet makul ve hatta iyiydi. Bence Aralık sonuna açılacaktı da stad.Ve yine birkaç haftalık kayıpla geri dönme şansımız da bana göre devam ediyor.
Ve bu süre bile konumu itibariyle, üstelik devlet katkısını bırakın kösteklerine rağmen çok iyi bir süre olur.
Bence kimsenin o kadar borcun içerisinde yıkık tuvaletini onarmaya dahi masraf yapmaya cesaret edemediği dönemde bu yola çıkmaya cesaret etmiş insanların
hepimizden daha fazla ilgili, kaygılı ve bir an evvel bitsin diye uğraştığını bilmeli sabır, anlayış ve destek içerisinde beklemeliyiz.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Stadın gecikmesi en çok vodafone'a yarıyor 10 senelik sponsorluğun 13 sene reklamı olacak :)