Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031365 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İyi akşamlar @Necmi abi, kabloların test e gönderilmesini gerçekten anlamadım, madem kablolardan kesin emin olmak istiyorlar yeniden üretilmesi daha kısa sürer sanıyorum. Yani bu halatları yeniden ürettirmek 3-4 aydan çok daha kısa sürer sanırım. Yeniden üretimi daha kısa sürecek ise maliyeti bizim için daha az olmazmı. 3 -4 aylık gecikmeyi göz önüne lacak olursak çok büyük maliyet demek. Kabloların yeniden üretimi bile bu maliyetin altındadır bence.

Stad zaten bu kaza olmasaydı da 2 yarıdan önce açılmazdı. Artık son haftalar şampiyonluk maçı vs olursa belki açılır yoksa yaza açarlar büyük takımlarla bir turnuva yapıp. Beşiktaş burada madur olan taraf vinç iz veya çatıcılarındı büyük ihtimal. Maddi olarak mesuliyet onlardadır doğal olarak çatıcılar test yaptırıp, zorunluluk yoksa yeni malzeme koymak istemezler. Çatı bitene kadar sorumluluk onlarda adamlar bitirince çeker gider. Sonra allah muhafaza bir sıkıntı olursa o vebali almak istemez bizimkiler o yüzden halatları yollamak istiyorsalar mantıklı zaman artık ikinci planda risksiz olanı isterler.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Mehmet92

membran döşemesi de saha içinden yapılıcak muhtemelen.Çatı kalktıktan sonra 20 günde çim başlar lafı tarihi yalan.Ağustos 2016 hedefine doğru hazırlayın kendinizi hayal kırıklığı az olur,en azından ince işler de tamamen bitmiş olur önümüzdeki 12 ayda

Çevrimdışı Anıl

Bunlar gönülden geçenler. Çatı kalktıktan sonraki işin 15-20 gün olduğunu kim söyledi?
Sözde çatı da toplamda 2 ay alacaktı noldu?
Malesef Anıl kardeşim önümüzdeki sezondan önce açılış beklemeyelim.
Bizim isteklerimizle yürümüyor inşaat işi.
Daha mali sorunlardan bahsetmiyorum bile.
Bursa stadında da yapıldı aynısı onlar söyledi

Çevrimdışı Anıl

membran döşemesi de saha içinden yapılıcak muhtemelen.Çatı kalktıktan sonra 20 günde çim başlar lafı tarihi yalan.Ağustos 2016 hedefine doğru hazırlayın kendinizi hayal kırıklığı az olur,en azından ince işler de tamamen bitmiş olur önümüzdeki 12 ayda
Membran döşemesinde vinç kullanılmayacak defalarca açıklandı.

Çevrimdışı Mehmet92

Membran döşemesinde vinç kullanılmayacak defalarca açıklandı.

Allah Allah,en kötü ihtimal yerden yukarı kaldırmak için bile vinç lazım.Nası oluyo o iş?

Çevrimdışı Serkan7738

Allah Allah,en kötü ihtimal yerden yukarı kaldırmak için bile vinç lazım.Nası oluyo o iş?

dışardan yapılıyor o saha içiyle bi alakası yok

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Halatlarin geri gonderilmemesi icin butun olanaklari goz onune alacaklardir.

Bence hasar testini bir sekilde halatlari sokmeden saha icinde yapacaklar. Eger halatlarda hasar tespit edilirse o zaman isin rengi degisebilir.

Çevrimdışı Mehmet92

dışardan yapılıyor o saha içiyle bi alakası yok

Yolun en az 2 şeridini kapatıcak koca vinç lazım o iş için.Sence izin verirler mi?

Çevrimdışı Doğuhan

koskoca barcelona çatısız oyuyor bir asırdır son 10 senenin en iyi takımı kuruldu iki yıldır stadımız yok şansa bak bu yıl şamp olamazsak çok yazık olacak

Çevrimdışı Serkan7738

Deil artik kapalinin arkasinda yolu kapatmadan vinc sokabilecegimiz alan var ordaki konteynirlar kalkti

Bursa stadında da yapıldı aynısı onlar söyledi
Bursa ozluce tesislerinde 6 ayda yetistirmis cimleri. 12 gunde de serdiler zemine. Hemde teyzelerle amcalarla oyle profesyonel bi ekip yoktu ortada. Ama gayet iyi gorunuyo cimleri.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Membranlar o kadar ağır malzeme değil arkadaşlar bizim statta kullanılacak olan atex © 5000 membranın metrekare başına ağırlığı  1165 gr/m2
Yani 10m x 10m lik bir alan için kullanılacak 100m2 lik membran parçası 116.5kg
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 23:10:14 FARUK ]

Çevrimdışı dropoon

çatısız olsa nolcak sanki çokmu yağmur yağıyo. koltuksuz inönü mü daha iyi deri koltuklu zulümpiyatmı :)
koltuksuz izin verilirse serme çim ile bi sezon oynanır

Çevrimdışı Anıl

Bursa ozluce tesislerinde 6 ayda yetistirmis cimleri. 12 gunde de serdiler zemine. Hemde teyzelerle amcalarla oyle profesyonel bi ekip yoktu ortada. Ama gayet iyi gorunuyo cimleri.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çimden bahsetmiyorum ben. Çatı kalktıktan sonra yapılacak işlemlerden bahsediyorum.

Çevrimdışı Anıl

çatısız olsa nolcak sanki çokmu yağmur yağıyo. koltuksuz inönü mü daha iyi deri koltuklu zulümpiyatmı :)
Sezon bitince ne olacak ? Tüm koltuklar, çim, toprak, kum, çakıl ve drenaj boruları kaldırılıp çatı yapılıp tüm kaldırılanlar tekrar mı takılacak ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Demek ki 1 sene daha gitti...! Bu senede Şampiyonluk hayal statsız...! Seneye de tek tesellimiz Stat Yapıyoruz olmamız olur...!
Gergi testine özel olarak kargo ucagı vs tutup götürülsün 1 hafta gider gelir ne bekliyorlar  :alala: Millet ucak taşıyor biz halat taşıyamıyorz  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı cagdas44

Çatısız açmak taraftar için mümkün ama orada taraftar olmayan "protokol" için mümkün değil düşündünüz mü hiç dandik ilçe statlarında bile neden protokol tribünü vardır? 3 tarafı yaldır yaldır açıkken bir yerler kapalıdır? Ayrıca o kısmı geçsek bile başta aydınlatma olmak sunulması gereken bazı hizmetler çatıya bağımlı ki sonrasındaki çatı kurulum maliyetini saymıyorum Anıl ele almış zaten.

Çevrimdışı mehmet49

Membranlarin agirligini ne ve nasil kaldirilacagini bilmiyorum ama calistigim santiyelerde makara sistemleriyle agir yukleri 4-5 insan gucuyle havaya kaldirildigini gordum. yani istendikten sonra vinc olmak zorunda degil
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 00:05:58 mehmet49 ]

Çevrimdışı can1903

Off vallahi billahi gördükçe içim acıyor..

Bitmeyecek galiba bu stat :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Burak Akay

Valla halatların teste gönderilmesini değişmesini geçtimde en çok bana o kelepçelerin sökülüp tekrar geri takılması koyar kaç gün bekledik takılıp bitsin diye onları
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Haldun

Kaza yasanmasaydi stadin ocakta subatta acilacagi belliydi talihsiz bir kaza yasadik gorunen o ki stad 2016 agustosta acilacak ama en azindan bu sene sabit bir stad belirlenmeli basaksehir stadi en uygun stad su anda yoksa sampiyonluk bu sene de olmpiyatta imkansiz

Çevrimdışı Taylan Kutlu

çatısız olma işini geçiniz stadın yapılma mantığına aykırı ayrıca stad sponsoru vodafone'nun adı yazacak orada global bir sponsorun var her tarafta reklamı, maketi var stadın. kablo döndü biz vazgeçtik çatıdan olmaz. en başından beri stad yapımını takip eden bizler de biliyorduk aşağı yukarı bu stadın ne zaman olacağını. bak şu zaman dedi olmadı bak bu zaman dedi olmadı işlerini geçin göz var nizam var. gayrete getirmek , heyecan yaratmak için söylenen tarihler onlar. işe yaradımı evet yaradı. ya koca başkana böyle şeyler söylemek yakışıyor mu niye yalan konuşuyor bilmem ne.... ya geç bunları göz var, nizam var, akıl var. biz de, ben de heyecanlandık burada  o tarihlerin olmayacağını bile bile. bu stad en erken 2 yıl sonra biter arkadaşlar.  ama kasım,aralık gibi içerde maç yapılacak şekilde stadın çoğu şeylerinin atlanıp asgari yerleri tamamlayarak maç oynanacak hale getirileceğine inanıyordum. kaza oldu, büyük hayal kırıklığı oldu ama neyse ki kimseye birşey olmadı tek tesellimiz o. bir anımı anlatayım ortaokulda beden dersinde 100m koşusu yapıyoruz bizim beden hocası da kronometre tutuyor. tek koşuyorum çaldı düdüğü canla başla bi depara kalktık böyle ok gibi gidiyorum arkadaşlar bağırıyor ıslık çalıyor hoca aslanım, koçum devam et rekor geliyor diye bağırıyor. bende gaza gelmiş koşuyorum içimden de kalkışı iyi yapamadık biraz çalışırsam rekoru kırarım diye geçiriyorum. neyse son 20 metre falan bağırış, çağırış gırla hoca deli gibi aslanım koçum devam et oğlum falan işte rekor diye kenarda zıplıyor. ya dedim 10 küsür saniye çıkacak derece biraz daha çalışırsak yaşımızda genç ben bu 100m rekorunu bir iki yıla kırarım . neyse geçtim çizgiyi arkadaşlar üstüme atladı falan sevgi yumağı olduk. hocam dedim derece kaç? güldü 19 saniye dedi  :D  .  ben zaten içten içe biliyordum zamanın ne olacağını, arkadaşlarda biliyordu hoca da biliyordu. elimden geleni yaptım tüm gücümle koştum herkeste bunu biliyor, eğlendik konu kapandı. yani hocaya gidip dalga mı geçiyorsun? yalan mı söyledin bana? diye üstüne atlamadık.
bizim başkan da aynı şu tarih bu tarih herkes gaz da, herkes sevinçli başkanın, işçilerin stad inşaatıyla ilgili ellerinden geleni yaptıklarından hiç şüphe yok. hepimizi heyecanlıyız, inşaattan çıkan kamyonları sayıyordu ya insanlar burda.  ama arada sırada da inşaatın gerçek bitiş tarihleriyle ilgili bilgilerini paylaşıyorlardı doğru olduğunu bile bile of mof abartma tarzı laflarla geçiştiriliyordu.
onun için başkana yalancı ne biliyim iş yapmıyor yanlış tarih veriyor tarzı üslubu doğru bulmuyorum. çatısı kaldı sadece stadın. bir sene oynamadık bir sene daha oynamayız nolacak ama o stad açılsın oraya gelen bir daha ordan çıkacak mı o çok zor olacak az kaldı.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı sağduyu

Şantiye büyükse, iş büyükse ne yazık ki kaza ve kazalar olur. Ne yazık ki bu, olmaması gereken bir kazaydı. Daha önce de yazdım, Bu iş biraz göz göre göre oldu.

Şimdi, gerçekten Söylendiği gibi, iş sahibi Beşiktaş adına garanti istendiği için iş durmaya devam edecekse bu da yanlış. Halatların başına ne geldiği fotolardan belli. Yani halatlar bakımından bir durum yok. Ndt yapılmış ve olumlu veri alınmışsa ziyadesiyle yeterli olması Lazım. Yok efendim garanti verin, risk almayalım mantığı bu noktada gerçekten varsa risk kabulleri çelişkili. Yani bu kadar Sıfır risk istiyorsan baştan beri o kirişler esneyip durduğu belliydi, O zaman risk  Yokmuydu. Yani o zaman pipirik yapmayıp da şimdi Fazlasıyla yapılıyorsa o da doğru olmaz.

Sonuç; işi çalışma müfettişler durdurmuyorsa, boşuna oyalanılıyor. O halatlar o kadar esnemeyle bir şey olmayacağı belli. Ama taraflar birbirine yanlış sorular sormaya başlarsa iş Çorba olmaya başlar. Hele bir de işin içerisinde iki tane ecnebi varsa... Durum da bunu gösteriyor.

Umulur ki neticede Sağduyu kazansın, daha fazla oyalanmadan kelepçeler yerine konulsun, iş bir an evvel devam etsin. Tahminimi söylüyorum olacağı da bu.

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı TALAT

Şantiye büyükse, iş büyükse ne yazık ki kaza ve kazalar olur. Ne yazık ki bu, olmaması gereken bir kazaydı. Daha önce de yazdım, Bu iş biraz göz göre göre oldu.

Şimdi, gerçekten Söylendiği gibi, iş sahibi Beşiktaş adına garanti istendiği için iş durmaya devam edecekse bu da yanlış. Halatların başına ne geldiği fotolardan belli. Yani halatlar bakımından bir durum yok. Ndt yapılmış ve olumlu veri alınmışsa ziyadesiyle yeterli olması Lazım. Yok efendim garanti verin, risk almayalım mantığı bu noktada gerçekten varsa risk kabulleri çelişkili. Yani bu kadar Sıfır risk istiyorsan baştan beri o kirişler esneyip durduğu belliydi, O zaman risk  Yokmuydu. Yani o zaman pişirdik yapmayıp da şimdi Fazlasıyla yapılıyorsa o da doğru olmaz.

Sonuç; işin işi çalışma müfettişler durdurmuyorsa, boşuna oyalanılıyor. O halatlar o kadar esnemeyle bir şey olmayacağı belli. Ama taraflar birbirine yanlış sorular sormaya başlarsa iş Çorba olmaya başlar. Hele bir de işin içerisinde iki tane ecnebi varsa. Durum bunu gösteriyor.

Umulur ki neticede Sağduyu kazansın, daha fazla oyalanmadan kelepçeler yerine konulsun, iş bir an evvel devam etsin. Tahminimi söylüyorum olacağı da bu.

seni bilmem ama ben sıfır risk olmadan o çatının altına girmek istemem. sen canını pazarda bulduysan o başka tabi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles