çatısız olma işini geçiniz stadın yapılma mantığına aykırı ayrıca stad sponsoru vodafone'nun adı yazacak orada global bir sponsorun var her tarafta reklamı, maketi var stadın. kablo döndü biz vazgeçtik çatıdan olmaz. en başından beri stad yapımını takip eden bizler de biliyorduk aşağı yukarı bu stadın ne zaman olacağını. bak şu zaman dedi olmadı bak bu zaman dedi olmadı işlerini geçin göz var nizam var. gayrete getirmek , heyecan yaratmak için söylenen tarihler onlar. işe yaradımı evet yaradı. ya koca başkana böyle şeyler söylemek yakışıyor mu niye yalan konuşuyor bilmem ne.... ya geç bunları göz var, nizam var, akıl var. biz de, ben de heyecanlandık burada o tarihlerin olmayacağını bile bile. bu stad en erken 2 yıl sonra biter arkadaşlar. ama kasım,aralık gibi içerde maç yapılacak şekilde stadın çoğu şeylerinin atlanıp asgari yerleri tamamlayarak maç oynanacak hale getirileceğine inanıyordum. kaza oldu, büyük hayal kırıklığı oldu ama neyse ki kimseye birşey olmadı tek tesellimiz o. bir anımı anlatayım ortaokulda beden dersinde 100m koşusu yapıyoruz bizim beden hocası da kronometre tutuyor. tek koşuyorum çaldı düdüğü canla başla bi depara kalktık böyle ok gibi gidiyorum arkadaşlar bağırıyor ıslık çalıyor hoca aslanım, koçum devam et rekor geliyor diye bağırıyor. bende gaza gelmiş koşuyorum içimden de kalkışı iyi yapamadık biraz çalışırsam rekoru kırarım diye geçiriyorum. neyse son 20 metre falan bağırış, çağırış gırla hoca deli gibi aslanım koçum devam et oğlum falan işte rekor diye kenarda zıplıyor. ya dedim 10 küsür saniye çıkacak derece biraz daha çalışırsak yaşımızda genç ben bu 100m rekorunu bir iki yıla kırarım . neyse geçtim çizgiyi arkadaşlar üstüme atladı falan sevgi yumağı olduk. hocam dedim derece kaç? güldü 19 saniye dedi

. ben zaten içten içe biliyordum zamanın ne olacağını, arkadaşlarda biliyordu hoca da biliyordu. elimden geleni yaptım tüm gücümle koştum herkeste bunu biliyor, eğlendik konu kapandı. yani hocaya gidip dalga mı geçiyorsun? yalan mı söyledin bana? diye üstüne atlamadık.
bizim başkan da aynı şu tarih bu tarih herkes gaz da, herkes sevinçli başkanın, işçilerin stad inşaatıyla ilgili ellerinden geleni yaptıklarından hiç şüphe yok. hepimizi heyecanlıyız, inşaattan çıkan kamyonları sayıyordu ya insanlar burda. ama arada sırada da inşaatın gerçek bitiş tarihleriyle ilgili bilgilerini paylaşıyorlardı doğru olduğunu bile bile of mof abartma tarzı laflarla geçiştiriliyordu.
onun için başkana yalancı ne biliyim iş yapmıyor yanlış tarih veriyor tarzı üslubu doğru bulmuyorum. çatısı kaldı sadece stadın. bir sene oynamadık bir sene daha oynamayız nolacak ama o stad açılsın oraya gelen bir daha ordan çıkacak mı o çok zor olacak az kaldı.