Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

kelepçeler de sökülür mü sence @Efe ?
yuksek ihtimal halatlarida duzelticekler onlarda sokulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

halatlar bastan itibaren mi sokulur yoksa sadece yipranan kisim mi

Çevrimdışı Efe

halatlar bastan itibaren mi sokulur yoksa sadece yipranan kisim mi
halatlar sokulmez duzeltilir sadece kelepceler ve borular sokulur yeniden takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

Bildiğim kadarıyla saha kapama cezası çok almıştık, bu yüzden öyle bir tablo çıkmış olabilir.

Günaydınlar bu arada :)

pasolig aslında bize yaramış. :D

bir de bizim doluluk oranına olimpiyat da dahil. olimpiyatın ortalamayı baya düşürdüğünü düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 13:54:31 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı idil

merhaba besiktas ailesi. forumda şöyle bir baktım da nereye yazacagımı bilemedim. burda bilen biri vardır diye yazayım dedim. konu dışı ama yurtdışından gelecek yabancı bir arkadaşın tek maçlık bilet alması nasıl oluyor bilen varmı? passolig şart mı? uefa maçı için en azndan?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı cagdas44

merhaba besiktas ailesi. forumda şöyle bir baktım da nereye yazacagımı bilemedim. burda bilen biri vardır diye yazayım dedim. konu dışı ama yurtdışından gelecek yabancı bir arkadaşın tek maçlık bilet alması nasıl oluyor bilen varmı? passolig şart mı? uefa maçı için en azndan?

UEFA için Passo ya gerek yok

Çevrimdışı falconfree

Dunku karanlik videodan bende tatmin olmadim.stada gidip gunduz gozuyle yakin cekim resimler ve video cektim.eve gidince yukleyecegim.gordugum kadariyla çöken bolumun altinda kaynak calismalari var.ayrintilar birazdan.

Çevrimdışı KAP

Dunku karanlik videodan bende tatmin olmadim.stada gidip gunduz gozuyle yakin cekim resimler ve video cektim.eve gidince yukleyecegim.gordugum kadariyla çöken bolumun altinda kaynak calismalari var.ayrintilar birazdan.

Teşekkürler elinize sağlık şimdiden, yalnız canlı yayın kapalıyken alışkanlık yapabilir videolarınız haberiniz olsun :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Haldun

halatlar sokulmez duzeltilir sadece kelepceler ve borular sokulur yeniden takilir
:ok:

Çevrimdışı sağduyu

Normal olarak, halatlar da sökülmez kelepçeler de sökülmez.. Yıkılan çerçeveler ile yıkılmayanlar arasındaki borular sökülüp, yıkılan çerçeveler vinç veya vinçler ile kaldırılıp yerine konulur.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı empisayn

kelepçelerin 42 si birden sökülmez değil mi ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Gomez_33

@empisayn Hayır dostum kelepçelerin sokulecegıde bellı degıl sokulurse coken kısımdakıler sokulur..

Çevrimdışı Deniz

teşekkürler hocam iskeleleri kaynak yapıyor olabilirler bekliyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

kelepçelerin 42 si birden sökülmez değil mi ?
zannetmiuorum eger oyle bir sey olsaydi coktan o bolumlerde de sokum islemi basalrdi tam tersi iskele koymuslar numarali tarafina borular icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Hele şükür akıl etmişler :) ( via @haberkartalı )

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Ahh ulan bu çelik halatlar makine mühendisliği okurken derslerde kafayı yedirdi şimdi de burada.. Ama makine mühendisliğinden bir şeyler öğrendiysem halatların bu şekilde hasar aldığını düşünmüyorum bu kadar çekme gerilmeye dayanacak kadar güçlüdür zaten Necmi abide kesin olmasada güzel haberi verdi.
Ama bunla yetinilmeyecektir diye düşünüyorum ben yönetimin ha tamam o zaman devam edelim diyeceğini sanmam
başka kurumlardanda onay almak isterler yani bir süreç yaşanır şu an için hiç bir bilgi kesin değildir. Anlık duyduğumuzu söylüyoruz.
yanıltıcı bilgi geçmek istemem. Bekleyelim her bilgiyi değerlendirelim hasar olmaması bile işin gecikmeyeceği anlamı taşımaz.
zaten şu anda yönetim transfere kitlenmiştir. Herkes yüzünü stada döndürmeden birşeylerin haraket kazanmasını beklemiyorum
şu anda otomatik prosedürler gerçekleştiriliyordur teftişler firmaların hasar tesbiti vs ilk kontrolden elde edilen ve bizim verdiğimiz
haberde tam doğru kabul edilmez bence bağlantı elemanları sökülmeden yapılan hasar tesbiti ne kadar doğru olur zaten kabloda
bir hasar oluşursa mantıken bağlantı elemanlarının diplerinde oluşur ilk hamlede en büyük baskıyı oralar görür ama o kablolar baskıya ve gerilmeye
karşı mukavemetli yapılmış yani bu miktarda gerilim kuvveti onlara hiç bir zarar vermez diye düşünüyorum yeterki üzerine
bir parça düşüp kablolarda bir ezilme vs hasarı yaratmamış olsun en iyisi bekleyip görmek