Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6032485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Görebildiğim kadarıyla bir değişiklik yok gibi. Var mı bir şey fark eden yeniinönün fotosuna görE?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 16:18:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Görebildiğim kadarıyla bir değişiklik yok gibi. Var mı bir şey fark eden yeniinönün fotosuna görE?
kapalı eski açık köşede kırık boru gibi bişey vardı onu göremedim ben...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mert_

düne göre en önemli fark bütün vinçler o bölgede çalışmaya başlamış.

Çevrimdışı Caner

düne göre en önemli fark bütün vinçler o bölgede çalışmaya başlamış.

Aynen abi onu iyi dedin. Neyse gözle görülür bir şeyler olur artık 3-4 güne sanıyorum.

Çevrimdışı dropoon

içerden bilgi alabilsek bari bugün. paletli kazanın olduğu yere göre en alakasız bölgede çalışıyo acaba uzun halat falanmı  :alala:

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

stadın bundan sonraki etaplarında çatıya herhangi bir beyaz direkler koyulacak mı ?

yoksa tüm beyaz metallar bundan mı ibaret ?

Çevrimdışı Erdinç

Twitter a resim attim bir kac tane size zahmet yuklermisiniz ben beceremedim.
@swiper1979

Çevrimdışı forzatunga

bizim çimci geldi

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="en" dir="ltr">Here we come pic.twitter.com/rUPlQoPUKG</p>&mdash; Andy croft (@Andycroft74) July 31, 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/627103662146519040
fotoda gordügün kadariyla bence borular hic sokulmeyecek yikilan bolum oldugu gibi suan oraya dizilen vincler tarafindan  kaldirilacak insallahta oyle olur daha fazla zaman kaybi olvincler

vincler hep beraber yallah bismillah deyip hep beraber kaldirsa yikilan yeri super olur valla  :D :D

Çevrimdışı Deniz

Yeniinönün attığı fotoya göre vinçler hepberaber o bölgeye yoğunlaşmış.Muhtemelen destekleyerek parça parça ayıracaklar ve parçalar yere indirilip detaylı incelemesi yapılacak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

fotoda gordügün kadariyla bence borular hic sokulmeyecek yikilan bolum oldugu gibi suan oraya dizilen vincler tarafindan  kaldirilacak insallahta oyle olur daha fazla zaman kaybi olvincler

vincler hep beraber yallah bismillah deyip hep beraber kaldirsa yikilan yeri super olur valla  :D :D

okadar basit iş değil
tek tek sökülür bence
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Sanmıyorum.Halatlara zarar verebilir o işlem.Sonuçta aynı kuvvetle ters yönde bir kez daha bükmek olur bu yapacaklarını sanmam..

Çevrimdışı Deniz

Halatlara zarar gelmemişse uygulanan kuvvet yield noktasının altında kalmıştır.Yere doğru yatmış boruları halatlar ile olan bağlantısını kesmeden tekrar kaldırmaya çalışırlarsa aynı kuvvete(belki daha fazlasına) birkez daha maruz kalacak ve bu kez zarar görmesine neden olabilir.Borular kaldırılmadan önce halatlardan ayrılır ben halatlar üstünde birkezd aha kuvvet uygulanacağını sanmıyorum..

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

yeni inonun fotoya gore sanki 2 boru kademeli sokulmus eski acik tarafina dogru olanlardan diger vinclerde hareket etmesinler diye tutuyorlar digerleride sökuyor galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yeni inonun fotoya gore sanki 2 boru kademeli sokulmus eski acik tarafina dogru olanlardan diger vinclerde hareket etmesinler diye tutuyorlar digerleride sökuyor galiba
Evet ya ... Maşallah ne dikkat varmış sende  :) Bu güzel haber o zaman . Umarım ve sanırım kapalı - yeni açık birleşimine kadar sökecekler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dikkatle bakarsan 4 boru sökülmüş @Efe
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Dikkatle bakarsan 4 boru sökülmüş @Efe
Siz o fotograftan bunlari nasil goruyorsunuz valla helal olsun ne gozler var  :biggrinking:
@Deniz bilgiler icin tesekkurler banada yeni acik kapali birlesimine kadar butun borulari sokecekler gibi duruyor.

Çevrimdışı empisayn

Halatlara zarar gelmemişse uygulanan kuvvet yield noktasının altında kalmıştır.Yere doğru yatmış boruları halatlar ile olan bağlantısını kesmeden tekrar kaldırmaya çalışırlarsa aynı kuvvete(belki daha fazlasına) birkez daha maruz kalacak ve bu kez zarar görmesine neden olabilir.Borular kaldırılmadan önce halatlardan ayrılır ben halatlar üstünde birkezd aha kuvvet uygulanacağını sanmıyorum..

daha bugün girdiğim mukavemet sınavından sonra böyle bir mesaj görmek :(

evet yield stressin altında kaldı büyük ihtimal , necmi abinin dediğine göre on binlerce ton gerilme kuvveti karşılayan bir halatın hiçbir türlü bu olaydan plastik evreye geçmesi söz konusu olmamalı , kaldı ki bu gibi yapıların emniyet katsayısı çok yüksek . rakamlar verilmeden kesin bir şey söylenemez ama sırf risk taşımama açısından sökülecek gibi duruyor oradaki mühendisler bizden daha iyi bilir  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Siz o fotograftan bunlari nasil goruyorsunuz valla helal olsun ne gozler var  :biggrinking:
@Deniz bilgiler icin tesekkurler banada yeni acik kapali birlesimine kadar butun borulari sokecekler gibi duruyor.

Resmi PC ye kopyaladım ve büyüttüm . Bölgesel olarak baktığımda gördüm. Bu arada şaka değil masanın üzerinde büyüteç var canlı yayında bile numaralı önündeki kelepçeleri takip ediyordum  :kop:  ( Eeee Beşiktaşlıysan vardır hastalığın )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çabuk düzeltseler şu halatları ve direkleri keşke.

İçim acıyor öyle gördükçe.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."