Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yarına şu kamerayı açsalar boşlukta hissediyorum kendimi stad bitince başka bişeye sarmam lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

yarına şu kamerayı açsalar boşlukta hissediyorum kendimi stad bitince başka bişeye sarmam lazım :D

O zaman da basketbol arena başlayacak inşallah. Onu takip ederiz.  :super:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Ayberk

Geçmiş olsun hepimize. inşallah haberlerde değişiklik olmaz da ucuz atlattık deriz
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Eskiler iyi söylemiş, herşeyde bir hayır vardır diye. Bu kadar büyük bir kazayı alınan önlemler nedeniyle küçük sayılabilecek hasarlarla atlatmış olduğumuz için elbette böyle bir çıkarımda bulunuyorum, "ne zaman bitecek" stresimiz biraz azaldı. Şu "zaman" baskısı epey kırıldı. En erken zamanda gireceğiz bu net. Aman geç açılacak diye kombinelerden vaz geçmeyin beyler.

Çevrimdışı fatihsahin

kameranın kapatılmasından sonra kendimi emekli olmuş gibi hissediyorum balkondan arabaların park edilişlerini izliyorum  :lol: :lol:
siyah beyaz

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ZEKI

Merhabalar aranıza yeni katıldım abilerim kardeşlerim  :D Beklediğim kadar uzun surmedı allahtan calısmaların baslamaları ınsallah kazasız belasız bitiririz inşallah  :ok:
:hosgeldin

Çevrimdışı Necmi

Merhabalar aranıza yeni katıldım abilerim kardeşlerim  :D Beklediğim kadar uzun surmedı allahtan calısmaların baslamaları ınsallah kazasız belasız bitiririz inşallah  :ok:
hoş geldin kardeşim

Çevrimdışı Mehmet92

Allahım sana şükürler olsun.Sen bize şubatın 20sinde uefa avrupa ligi 32'li tur maçını şu stadda kazasız belasız izlemeyi nasip et.

Çevrimdışı Necmi

Haber doğrulatılmış sanırım.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Fransa’dan gelen uzman ekip tarafından hasar tespit çalışmasının yapıldığı ve halatlarda herhangi bir hasara rastlanmadığı bilgisi alındı.

Diğer demir aksamda da bir hasar gözlenmediği belki bir kaç boruda çıkabileceği onlarında yenileriyle değiştirileceği bilgisine ulaşıldı.

Vodafone Arena çatısında meydana gelen üzücü kazanın çatı işlerini 10 gün kadar aksatacağı bilgisine ulaşılmıştır. An itibariyle Bütün çatı ekipleri çalışmalara başlamıştır.

İç kısımlardaki ince işlerde bütün hızıyla devam ediyor bilgisine ulaşıldı.

Hepimize geçmiş olsun.

Beşiktaş Arena Özel Haber

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-son-durum.html
:dontknow:
genede yaptım haberi insanlar merak ediyor yanlış çıkarsa en fazla biraz küfür yeriz :D @Anıl

Çevrimdışı ergin

haberler harika
bir de canlı yayın başlarsa keyfimize diyecek yok

Çevrimdışı Kemal

genede yaptım haberi insanlar merak ediyor yanlış çıkarsa en fazla biraz küfür yeriz :D @Anıl

@Necmi abi öyle bir ihtimal mi var gece gece limon sıkma da :)

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaşlar, abiler; vodafonearena.com.tr ye girilmiyor şuan bende, sizde de oyle mi?

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar, abiler; vodafonearena.com.tr ye girilmiyor şuan bende, sizde de oyle mi?

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün gomezi aldık geçen haftada q7 yi aldık bilgin var mı ?

Çevrimdışı kadir137

Bu biraz sert oldu...

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı İhsan

Neee ???
Gerçekten mi? Transferlerine çok ödemişizdir  :D :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı rubi_tobin

@rubi_tobin yarın kamerayi acma ihtimaliniz nedir :icool:
Daha degil bir bilgi gelmedi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Anıl

Ama doğrudur @Necmi abi vinçler çalışmaya başlamış bugün :)

Çevrimdışı Deniz

Daha degil bir bilgi gelmedi

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence açmayin abi bir sure daha en azindan su direkler yerlestirilsin.

Bu aralar basinin gozu bizde olacak en ufak sey gorseler bunu 70 milyona ifşa ederler..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Ama doğrudur @Necmi abi vinçler çalışmaya başlamış bugün :)
umarım haber her yere yayıldı :o_o: @Anıl

Çevrimdışı Serdar

@heart ; o nasıl avatar resimi kardeşim ya. Sayfada hep gözüm kaçıyor, hareket çeken kartal mı diyeyim ne diyeyim bilemedim  :)