Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

madem çatıda sorun çıktı..

ince işleri , restorasyonu , çevre düzenlemesini , locasını tamamen bitirsek bu arada...

çatı çim koltuk kalsın en sona...

Çevrimdışı sallapati

Böyle bahtın............... İçim şişiyo şu sayfanın durgunluğunu gördükçe

enseyi karartmayalım.. o çatı havadayken kopup düşseydi o zaman tam yıkım olurdu bizim için...

Çevrimdışı kralkartal

ince işleri , restorasyonu , çevre düzenlemesini , locasını tamamen bitirsek bu arada...

İnce isciligin duracagini dusunmuyorum ama zaten mevzu ince iscilik restorasyon cevre duzenlemesi falan degildiki onlar her sekilde yetistirilirdi mevzu cati cim koltuklardi:(

Çevrimdışı Easthanbool

Pek zamanı değil ama 

SIS'in Krasnodar'da zemin çalışmaları
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı eagle fly free

Ameliyat eldiveni mi ki bunlar yeniden kullanılmayacak. 2 tane Üçgen eleman bağlantısı sökülüp aynen devam edecek. İş güvenliği dolayısıyla yapılan tespit ve tutanakların bitmesi dışında gecikme falan olmayacaktır.

Bu arada yeni hesabınız hayırlı olsun.

Çelik yapı konusunda bir uzmanlığım yok fakat aldığım İSG ve yüksekte çalışma eğitimlerinde, karabina gibi yük taşıyan malzemelerin, düşüp darbe aldıktan sonra kesinlikle tekrar kullanılmaması gerektiğini anlattılar hep. Malzeme üzerinde oluşabilecek en ufak bir kılcal çatlak bile yük ve gerilim altında büyük kazalara neden olabilirmiş. Benim aklıma ilk olarak bu geldi. Hoş burada arkadaşların belirttiği gibi bu tür malzeme hasarları tespit edilebiliyorsa sorun olmayacaktır zaten.

Bu arada hesabımı bir sene önce açmışım :) İlk mesaj bu bahaneye denk geldi. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı Efe

oylede olacaktir zaten diger isler devam ediyordur cati islerinde bir bolum durdu ince isler cevre duzenlemesi icin bi engel yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2015, 14:41:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
oylede olacaktir zaten diger isler devam ediyordur cati islerinde bir bolum durdu ince isler cevre duzenlemesi icin bi engel yok
jacklerin konacağı çatı yuvaları bu bekleyişte biter.
pek zaman kaybı olmamış olur.
borular bitince bu jacklerin yuvalarını beklemeyecek miydik.
üç aşağı beş yukarı aynı zaman kaybı gibime geliyor yanılıyorsam düzeltin faruk,efe...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mehmetthedum

jack 'ların montesi yapılıp zaman kazanılabilir ama, eğer bağlantılarda veya borularda deformasyon yoksa.

Deformasyon varsa ve yenisi gerekiyorsa, üretilip gelmesini beklemek zorunda kalırız. Ama tek derdimiz bu olsun. Ben bu seneyi de es geçmeye razıyım.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar çelik halatların hasar tespitinden pozitif sonuç çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok.enseyi karartmak gibi olmasın ama .çelik halatların tekrar sökülmesi yenisinin yurt dısında tekrar imal edilmesi gelmesi takılması işlerin beklemesi derken hakkaten çok uzun sürer ve önümüz kış...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TALAT

Pek zamanı değil ama 

SIS'in Krasnodar'da zemin çalışmaları

halı mübarek.
çimlere basmak yasak kardeşim :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ermanacer

enseyi karartmayalım.. o çatı havadayken kopup düşseydi o zaman tam yıkım olurdu bizim için...

Cati niye kopsunki? çatida problem yoktu zaten ? olayi baska boyutlara cekersek stadida yikariz :D

Çevrimdışı sallapati

Cati niye kopsunki? çatida problem yoktu zaten ? olayi baska boyutlara cekersek stadida yikariz :D

bir hesap hatası yapılırsa bir tarafa fazla germe uygulanırsa, bir montaj hatası yapılırsa vs , çatı havadayken 1 taraftan kopma ve düşme meydana gelebilir

Çevrimdışı sozkul

bir hesap hatası yapılırsa bir tarafa fazla germe uygulanırsa, bir montaj hatası yapılırsa vs , çatı havadayken 1 taraftan kopma ve düşme meydana gelebilir

Haklısında, bu herzaman mümkün, kaza olmasaydıda, bu kaza sayesinde tasarımdaki bir hata önceden bulunmuş değil ki.

Çevrimdışı yedic

Vay arkadas bir operator un dikkatsizligi yuzunden neler geldi basimiza. 2016 Ocak su durumdaki en iyimser acilis tarihi diyebiliriz artik

Çevrimdışı riza calli

Valla ben artik bu sezonuda kapattik gibime geliyo.artik cati isinde bir vidayi bile 10 kisi ayni anda sıkar.bide devletin yapim aşamasında bi yaptirimi olabilir mi sonucta altinda 4o bin kisi girecek

Çevrimdışı ahmett.67

Çatı inşaatındaki dikkatsizlik sonucu gelişen istenmeyen bu olay, bu işin hiç şakasının olmadığını ve kesinlikle aceleye getirilmemesi gerektiğini gözler önüne serdi. Çelik kablolar ve çelik borularla hassas bir denge içinde çok dikkatli ve yavaşça yapılması gerektiğini öğrendik. Yani bundan sonra devam edecek süreçte işler çok yavaş da ilerlese de hiçbir şekilde yavaşlıktan dolayı ağzımızı açmamamız lazım. Yavaş olsun sağlam ve güvenli olsun. Çatı yüzünden Gomez transferine bile sevinemiyoruz yahu.... :bandit:

Çevrimdışı hic2222

Vay arkadas bir operator un dikkatsizligi yuzunden neler geldi basimiza. 2016 Ocak su durumdaki en iyimser acilis tarihi diyebiliriz artik
Bu dediği tarih zaten bu olaydan önceki iyimser tarihti.
Bu durumdan ötürü sarkmaya bağlı süreç uzayacak. Ama Ben ikinci yarı stadımızda olacağız diye ümit ediyorum.
Ha olaydan önce aralık sonu anca diyordum. Şimdide birkaç hafta kaybedeceğimizi zannediyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Ermanacer

Bu dediği tarih zaten bu olaydan önceki iyimser tarihti.
Bu durumdan ötürü sarkmaya bağlı süreç uzayacak. Ama Ben ikinci yarı stadımızda olacağız diye ümit ediyorum.
Ha olaydan önce aralık sonu anca diyordum. Şimdide birkaç hafta kaybedeceğimizi zannediyorum

Yoo ne alaka? normalde bugun butun cati borulari bitecekti, halat ve strandjackler ise bir kac gunde bitebirdi 10 gun sonrada catiyi kaldirmaya baslarlardi diye tahmin ediyorduk. Zaten cati havada oldugunda artik yavas yavas sahayi bosaltma sonrasindada koltuk ve cimlere baslanirdi.

Çevrimdışı toedeyou

Kafayi yememek elde degil ne foto var ne kamera nede bilgi sizintisi
Gomez bizi sevindirdi ama stat uzuntusunu bastiramiyor.

Çevrimdışı Efe

Kafayi yememek elde degil ne foto var ne kamera nede bilgi sizintisi
Gomez bizi sevindirdi ama stat uzuntusunu bastiramiyor.
daha bi aciklama yok o yuzden bilgide gelmiyor tam net olarak parcalarin incelenmesi lazim bu is 1 hafta surer sonra karar aciklanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Haklısında, bu herzaman mümkün, kaza olmasaydıda, bu kaza sayesinde tasarımdaki bir hata önceden bulunmuş değil ki.

yok yani abi, daha kontrollü gitmek açısından diyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok yani abi, daha kontrollü gitmek açısından diyorum

Daha kontrollü gidilebilirdi. Mesela destek iskeleleri olmasına rağmen takılan her bir üçgen borunun üstündeki yuvarlaklara bağlanan geçici bir halat tribün zeminine sabitlenebilirdi. Ama bu bakış açısıyla montajı yapan işçileri vinç kaldırmazdı yerine her bir montaj sahası için ayrı bir iskele kurulması gerekirdi. Yani anlıyacağınız bu gibi ekstra önlemlerle stad ancak 2020 de açılırdı. Hani uçağın düşme ihtimali on milyonda birdir ama düşünce olay olur. İşte başımıza bu nevi bir kaza geldi. Umarım bundan sonrası kazasız belasız olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı hic2222

Daha kontrollü gidilebilirdi. Mesela destek iskeleleri olmasına rağmen takılan her bir üçgen borunun üstündeki yuvarlaklara bağlanan geçici bir halat tribün zeminine sabitlenebilirdi. Ama bu bakış açısıyla montajı yapan işçileri vinç kaldırmazdı yerine her bir montaj sahası için ayrı bir iskele kurulması gerekirdi. Yani anlıyacağınız bu gibi ekstra önlemlerle stad ancak 2020 de açılırdı. Hani uçağın düşme ihtimali on milyonda birdir ama düşünce olay olur. İşte başımıza bu nevi bir kaza geldi. Umarım bundan sonrası kazasız belasız olur

Kameradan takip edebildiğim kadarıyla borular stad zeminine geçici halat ile bagliydilar zaten
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kameradan takip edebildiğim kadarıyla borular stad zeminine geçici halat ile bagliydilar zaten

Bağlı değildiler. Üçgen boruların tribüne dönük üst kısmında yuvarlak halkalar var biliyorsun. Bu halkalara zaten halatlar bağlanacak ve çatı öyle yükselecekti. ( Bir de kelepçelere ) İşte tepedeki halkalara geçici halat bağlanıp tribüne sabitlenseydi her biri bu kazada bir şey olmazdı. Ama bunu yapmak abesle iştigal olurdu. Ana mesajımda belirttim zaten  :)
Tek Büyük Beşiktaş