Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035449 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı talha

Kaç güne kaldırıyoruz çatıyı şimdi.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yarın 5 tane daha kesin takılacak gibi 3 güne borular bitirilir sonrasi halatlara vs kalmış heyecan basıyor

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena, ufaktan ufaktan santiyede bir iki kisiyi gorur gibi oldum bu saate calismaya basliyorlarsa cok iyi.

Çevrimdışı ZEKI

Sabah oturmuslar gun icinde neler yapacaklairni konusuyorlar

Çevrimdışı ZEKI

ve ilk ucgenin etrafinda isciler toplanir, vinc o tarafa dogru hamle yapar
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2015, 09:06:48 ZEKI ]

Çevrimdışı Serkan7738

Herkese günaydın salı gününe kadar demirler biter ama saha içinde fazla demir var gibi başka bişey içinde kullanılacakmı acaba

Çevrimdışı ZEKI

Caticilar bayagi hizli basladilar gune, bir yanda halatlar, bir yanda tahtalar ve bir yanda da cati direkleri devam ediyor ve cati diregi havaya kalkti 10:00 gibi montaji baslar diyorum

Çevrimdışı ZEKI

An itibariyle montaj basladi numaralidan eski aciga dogru bir cati diregi daha monte ediliyor.
Bugun hızlı basladilar (masallah) Bir tane nazarlik simgesi istiyoruz daha cim var membranlar var koltuklar var cok ihtiyaicmiz olacak

Çevrimdışı FARUK

Bakalım numaralı ile eski açık birleşecekmi bugun :)

Çevrimdışı cmravclr

Numaralı tarafındaki çelikler düz ilerlemiyor. Bilerek mi öyle yapıldı yoksa bir sorun mu var acaba?

Çevrimdışı Madalex

herkese günaydın, hayırlı haftasonları.. @Necmi abi veya @Efe çatının şu an ki durumuna göre veya iç halkanın, beyaz direklerin bitmiş halini düşünürsek yüzde kaçı bitmiş diyebiliriz...

Çevrimiçi Kartal Ç

Numaralı tarafındaki çelikler düz ilerlemiyor. Bilerek mi öyle yapıldı yoksa bir sorun mu var acaba?

Şuan altına konan çelik destek halkayı yukarı doğru kastırdığı için öyle. halkayı yukarıya kaldırdıktan sonra düzelir.

Çevrimdışı Easthanbool

Tarihi duvarda öyle gözüktüğü kadar emekçi çalışmıyordur inşallah yoksa epey bir sürer oranın bitmesi :iblush:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

herkese günaydın, hayırlı haftasonları.. @Necmi abi veya @Efe çatının şu an ki durumuna göre veya iç halkanın, beyaz direklerin bitmiş halini düşünürsek yüzde kaçı bitmiş diyebiliriz...
catinin baya bi kismi bitmis olacak havaya kaldirildiginda uzun celikler ve yaylar kalmis olcak onlar kaldirildiktan sonra takilacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1.boru bitmis 2.boruyu kaldirmak uzere hazirlik var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

oglen arsindan sonra 3 boru kalmis oluyor onlarida aksama kadar takabilirler ve numarali eski acik birlesir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Sadece direkleri dikmiyorlar halatlari da geriyorlar ve tahta yollarida dosuyorlar iskelelere dogru bugun ilk defa bu kadar huzlu calistiklairni gordum simdi 12 ye geliyor saat bir yemek molasi verirler. O arda guntekin acar kamerayi gene calismiyorlar der :kop:

Çevrimdışı Efe

Sadece direkleri dikmiyorlar halatlari da geriyorlar ve tahta yollarida dosuyorlar iskelelere dogru bugun ilk defa bu kadar huzlu calistiklairni gordum simdi 12 ye geliyor saat bir yemek molasi verirler. O arda guntekin acar kamerayi gene calismiyorlar der :kop:
digerlerini zaten gun icinde yapiyorlar simdi oncelikli is kolon oldugu icin ona yogunlastik digerlini soylemiyorum daha  :icool: guntekine gelince 3-5 kisi calisiyor hala :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

öglen arsina 12.30 da cikiyorlar genelde 13.30 da bitirip donuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stadin ustu kavisli catida kavisli dogal olarak on tarafta kavisli catida duz ilerleyen hic bir yer yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

stadin ustu kavisli catida kavisli dogal olarak on tarafta kavisli catida duz ilerleyen hic bir yer yok
bu cumleden neyimiz duzki diyorsun anliyorum hahahahahah

Çevrimdışı ZEKI

KONU DISI :
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/2018-dunya-kupasi/msg321480/#msg321480

2018 Dunya Kupasi startı bugun kura cekimi ile  saat 18:00 de basliyor. TRT Spordan canli izleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

su 2-3 haftada baya bi is bitirilecek gibi gorunuyor özellikle cati kirisinden sonra tum halatlar serilecek baglantilari yapilacak yine strand jackler yerlerine konacak ve kaldirma islemini bekleyecegiz artik :)
Şampiyon Beşiktaş JK