Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028085 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir137

şimdi stand jackler, dikey uzun halatlar ve iç halkanın takılmayan böümlerimi kaldı kaldırmak için?
Evet onlar kaldı. Ek olarak V halatlar da var. Ama az kaldı onların bitmesine. Sahi kaç çift V halat kaldı takılıcak bilen var mı :D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimiçi Necmi

baslıgı bayadır takıp edıyorum vıp cıkıs tunellerının kucuklugunu basın trıbunu cıkıs tunelını yenı acıgın locasız oldgunu bılıorum. Burada bır arkadas paylasmıstı avrupadan bır stadta kosedekı yırtıklardan bı tanesı ufak yapılmıstı bızımkındede yapılabılırmıydı bı tanesı dye dusundum.
aslında yapılması gerektiği kadar ufak yapıldı diğer stadlara bir bak özellikle TS ye :D
bu stadı dünyadaki başka stadlarla mukayese etme bence birinci loca katından itibaren yerin altında bu stad
acil çıkış yapılması gerektiğinde insanlar koridorlardan ve merdivenlerden çıkmak zorunda bir çok stadda insanlar acil çıkışta tribünü terkettiği anda dışarıya
on metre yürüyerek çıkıyor bizde öyle bir şans yok işin kötüsü yangın durumuda tribün çıkışlarını kullanma şansıda pek yok malesef stadın yarısı kapalı alan
üst katlar bu konuda şanslı tribünden çıkınca açık alana çıkıyor. Alt localar ve alt kat tribün tahliye alanı saha olmak zorunda eski açıktaki iki çıkışta buna hizmet ediyor.
yeni açık numaralı köşedeki çıkış aslında çıkış değil orası direk saha malzemelerinin giriş çıkışı için kullanılacak çim ışıkları gibi çok büyük malzemelere her allahın günü giriş çıkış yapacak yani dediğin gibi küçük yapılamaz orda her giriş çıkış kullanım amacına göre hesaplanarak yapılıyor. yani kafamıza göre burayı böyle yapalım deme lüksü yok. acil durumda şaka değil sahaya inmiş yirmibin kişiyi bir kaç dakika içinde tahliye etmek zorundasın sana bunun mecburiyetini koymuşlar. Eski stadlarda pek uygulanamasada yenilerde kuralları arıyorlar yeni yapıyorsan kurallara uygun yapacaksın başka stad demeyin başka stadlar yer altında değil belki bizimde yer altında olmasaydı bir ambulans birde malzeme için iki çıkış yeterli olurdu ama sanmıyorum UEFA nın panik halinde taraftarı sahaya alın talimatı var bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı kralkartal

aslında yapılması gerektiği kadar ufak yapıldı diğer stadlara bir bak özellikle TS ye :D
bu stadı dünyadaki başka stadlarla mukayese etme bence birinci loca katından itibaren yerin altında bu stad
acil çıkış yapılması gerektiğinde insanlar koridorlardan ve merdivenlerden çıkmak zorunda bir çok stadda insanlar acil çıkışta tribünü terkettiği anda dışarıya
on metre yürüyerek çıkıyor bizde öyle bir şans yok işin kötüsü yangın durumuda tribün çıkışlarını kullanma şansıda pek yok malesef stadın yarısı kapalı alan
üst katlar bu konuda şanslı tribünden çıkınca açık alana çıkıyor. Alt localar ve alt kat tribün tahliye alanı saha olmak zorunda eski açıktaki iki çıkışta buna hizmet ediyor.
yeni açık numaralı köşedeki çıkış aslında çıkış değil orası direk saha malzemelerinin giriş çıkışı için kullanılacak çim ışıkları gibi çok büyük malzemelere her allahın günü giriş çıkış yapacak yani dediğin gibi küçük yapılamaz orda her giriş çıkış kullanım amacına göre hesaplanarak yapılıyor. yani kafamıza göre burayı böyle yapalım deme lüksü yok. acil durumda şaka değil sahaya inmiş yirmibin kişiyi bir kaç dakika içinde tahliye etmek zorundasın sana bunun mecburiyetini koymuşlar. Eski stadlarda pek uygulanamasada yenilerde kuralları arıyorlar yeni yapıyorsan kurallara uygun yapacaksın başka stad demeyin başka stadlar yer altında değil belki bizimde yer altında olmasaydı bir ambulans birde malzeme için iki çıkış yeterli olurdu ama sanmıyorum UEFA nın panik halinde taraftarı sahaya alın talimatı var bildiğim kadarıyla

abi stad zaten harika oldu ve bu stadı kıyaslayabılecegım bır stadta daha yapılmadı dunya uzerınde. ben acaba bıraz daha estetık katabılırmıyım su halıne dıye kendımı zorlardım bısey bulamayınca kosedekı yırtıklara ve eskı acık ust tunellerıne sarıyım barı dedım. Yırtıklar olabıldıgınce kucuk benım dusuncem boyut olaraktan zıyade bırı dıgerlerıne gore ufak olsa estetık ve ozellık bakımından güzel gorunur dısardan bakınca dedm yoksa samsun ts bursa tokı hepsınde kosedekı yırtıklar bızımkının en az 1bucuk katı. Bır an ıcın uefa krıterlerıne uydugunuda varsayarak konusursak sencede kapalı eskı acık kösedekı yırtık(en az kullanılacak olan) dıgerlerıne gore ufak ve eskı acık ust 6 tunellı daha estetık olmazmıydı abi?
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 03:01:46 kralkartal ]

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Beşiktaş Arena bol borulu günler diler

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın

sarı vinçler kalapı yeni açık arasına gelmiş bugünkü hedef o aradaki bütün üçgenleri takmaktır belkide  :biggrinking: :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 09:25:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Q7 kombine sayısına etkisi ne oldu sayıyı bilen var mı.
satışlarda patlama varsa hazır stad yapılırken kapasite artışı için başvuru yapılsın :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Emre.Guler

Benim anlamadığım birşey var işyerinde olduğu için çok sık ve dikkatli takip edemiyorum. Sorulduysa kusura bakmayın

Bu strand jackler midir nedir o krikolar germe aparatı değilmi? yani çatıya yerleştirip halkalar ile tribünde kurulan çelik konstrüksuyonlara bağlanmıyorlarmı? Yani yukarıdan çekerek hava kaldırıyorlar diye biliyorum.
Burada ise yere monte edildiği konuşuluyor yerde iken çatıyı nasıl havaya kaldıracaklarki?

Çevrimdışı YunusEmre

Çok merak ediyorum bu güntekin onay vb şahıslar kameraya bakınca kaç kişi görüyorlar... bana sanki 55 tane vinç var sahada o kadar aktifler yani  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

Akşamdan bir ekip şu boruları birleştirse sabah da direkt olarak taksalardı ne güzel olurdu ama vardır bir bildikleri diyelim..

Çevrimdışı YunusEmre

Halatlar konusunda ise yerde uzun halatların dışında 2 tur daha dönülebilecek kısa halatlar var bence kısa halatların 2si kelepçeye ikisi de bu boruların en üst kısmındaki kulaklara takılacak öyle gördüm ben...

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın ahali.

Bugün daha bi hareketlilik var sanki.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı KAP

Benim anlamadığım birşey var işyerinde olduğu için çok sık ve dikkatli takip edemiyorum. Sorulduysa kusura bakmayın

Bu strand jackler midir nedir o krikolar germe aparatı değilmi? yani çatıya yerleştirip halkalar ile tribünde kurulan çelik konstrüksuyonlara bağlanmıyorlarmı? Yani yukarıdan çekerek hava kaldırıyorlar diye biliyorum.
Burada ise yere monte edildiği konuşuluyor yerde iken çatıyı nasıl havaya kaldıracaklarki?

abi onu ben sordum @CanEmre abimiz şöyle cevapladı üç sayfa öncesinde;

Alıntı yapılan: KAP - 21 Temmuz 2015, 19:14:32
Bu aygıt üstten çatı kirişlerinden bağlanmayacak mıydı halatlara?
Bağlanacak. Şu an uzun halatlara kablo ile bağlantılarını yapıyorlar.
Sonra kaldırıp halatı kelepçelere strand jackleri de siyah çatı kirişlerine bağlayacaklar.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı sallapati

14/42 mi takıldı şimdi beyaz üçgen parçaların?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

cati kolonlarini 1 hafta icinde bitirecekler bence onemli hal alan is strand jackler onlari nasil takacaklar ve ne hizda takacaklar gormek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

16 dediler en son

iyi iyi çok hızlandılar.. çok iyi gidio iz inşaat.. küfeki işi bilezik harici bitti heralde

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

start finish düzlüğüne gelmiş stat.. artık gazı kökleme zamanıdır..işçi sayısı baya fazla gördüğüm kadarıyla...

Çevrimdışı sozkul

Şartlar ve sınırlamalar bu kadarına el veriyor
Başka yerde 50-60 binlik bir stattansa
Mevcut stadı 10 defa tercih ederim
Boyutu betonu koltuğu çatısı vs de bir yere kadar
Orayı canlı tutan ve kutsal kılan hatıralardır,taraftardır
Kimi hayatta kimi hayattan ayrılmış sevdiklerimden izler var orada
Dünyalara değişmem

Bence stadın tek eksiği henüz bitmemiş olması..

Kaldırmadan önce kelepçe ve boruların üst kısmındaki kulaklara kısa halatları da diagonal bağlarlar herhalde kaldırınca gerginleşir.
@Efe  @FARUK hocamdan görüş alalım..
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 11:25:51 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.