baslıgı bayadır takıp edıyorum vıp cıkıs tunellerının kucuklugunu basın trıbunu cıkıs tunelını yenı acıgın locasız oldgunu bılıorum. Burada bır arkadas paylasmıstı avrupadan bır stadta kosedekı yırtıklardan bı tanesı ufak yapılmıstı bızımkındede yapılabılırmıydı bı tanesı dye dusundum.
aslında yapılması gerektiği kadar ufak yapıldı diğer stadlara bir bak özellikle TS ye

bu stadı dünyadaki başka stadlarla mukayese etme bence birinci loca katından itibaren yerin altında bu stad
acil çıkış yapılması gerektiğinde insanlar koridorlardan ve merdivenlerden çıkmak zorunda bir çok stadda insanlar acil çıkışta tribünü terkettiği anda dışarıya
on metre yürüyerek çıkıyor bizde öyle bir şans yok işin kötüsü yangın durumuda tribün çıkışlarını kullanma şansıda pek yok malesef stadın yarısı kapalı alan
üst katlar bu konuda şanslı tribünden çıkınca açık alana çıkıyor. Alt localar ve alt kat tribün tahliye alanı saha olmak zorunda eski açıktaki iki çıkışta buna hizmet ediyor.
yeni açık numaralı köşedeki çıkış aslında çıkış değil orası direk saha malzemelerinin giriş çıkışı için kullanılacak çim ışıkları gibi çok büyük malzemelere her allahın günü giriş çıkış yapacak yani dediğin gibi küçük yapılamaz orda her giriş çıkış kullanım amacına göre hesaplanarak yapılıyor. yani kafamıza göre burayı böyle yapalım deme lüksü yok. acil durumda şaka değil sahaya inmiş yirmibin kişiyi bir kaç dakika içinde tahliye etmek zorundasın sana bunun mecburiyetini koymuşlar. Eski stadlarda pek uygulanamasada yenilerde kuralları arıyorlar yeni yapıyorsan kurallara uygun yapacaksın başka stad demeyin başka stadlar yer altında değil belki bizimde yer altında olmasaydı bir ambulans birde malzeme için iki çıkış yeterli olurdu ama sanmıyorum UEFA nın panik halinde taraftarı sahaya alın talimatı var bildiğim kadarıyla