Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

ayrıca stadımız asimetri harikası..  asimetri daha stadın dıs sütunlarında baslıyor kendını farkettirmeye. Eskı acıkta sutunların arasındakı mesafe daha fazla dıger trıbunlerdekı sutunlara gore. Tribun cıkıs tunellerıde hep asimetrık yapılmıs. Numaralı ustte 5 büyük 2 kücük trıbun cıkıs tunelı varken tam karsı kapalı ustte 5 buyuk cıkıs tunelı var. Numaralı altta 4 cıkıs tunelı tam karsısında kapalı altta 5 cıkıs tunelı var. Yenı acık altta cıkıs tunelı yok eskı acık altta 6 tane var. Sadece yenı acık ust ve eskı acık ustte trıbun cıkıs tunel sayısı esıt ıkısındede 8 tane. Ayrıca yenı acık ust ıle eskı acık ust kapasıte olarakta asımetrık. Mimarımız asimetride uzman ve helali var güzel stad cizmis:) bence bu stadın tek eksigi eskı acık ustte 2 trıbun cıkıs tunelı fazla olması ve stadın 3 yerındekı ambulans cıkıs tunellerınden daha az kullanılacak olan bır tanesının (yenı acık numaralı tarafındakı olabılır) daha ufak yapılmamıs olması.. Cok ince düsünürüm sanattan anlarım asimetriye hastayım:)
Numaralı küçük dediğin kapılar VİP tribün çıkışları. Ayrıca izleyici sayısı daha az olduğundan daha az kapıya ihtiyaç var. Yeni açık altta yok çünkü orada loca yok ve ortadan giriş çıkış yapılacak. Çıkış kapıları Elit Stat kriterlerine göre planlanmış durumda. Asimetrik düzen sadece sütunlarda özellikle kullanılmış durumda. yeni açık numaralıda bulunan yırtık ambulans için değil. araç çıkışı eski açık numaralıda. Tribün bütün kalsın istenmiş ancak belli güvenlik kıstasları var.

Siz önceki başlıkları bir okuyun hele. Orada bunlar konuşuldu.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çatıcılardan  Hala  çalışanlar  var.   :o_o:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

içeri sokaman problem olurdu onlar çok büyük kamerada minik görünüyor 8-10 metreden bahsediyoruz solo otobüs uzunluğunda bi kolon :D

O kadar varsa haklısın Efe abi  ben tıra falan sığar diye düşünmüştüm eyvallah  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

O kadar varsa haklısın Efe abi  ben tıra falan sığar diye düşünmüştüm eyvallah  :lol:
dışarıdan vinçle sahaya indirirdin sonra tekrar takmak zorunda kalırdın yani şimdiki işten çok farkı olmazdı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

Numaralı küçük dediğin kapılar VİP tribün çıkışları. Ayrıca izleyici sayısı daha az olduğundan daha az kapıya ihtiyaç var. Yeni açık altta yok çünkü orada loca yok ve ortadan giriş çıkış yapılacak. Çıkış kapıları Elit Stat kriterlerine göre planlanmış durumda. Asimetrik düzen sadece sütunlarda özellikle kullanılmış durumda. yeni açık numaralıda bulunan yırtık ambulans için değil. araç çıkışı eski açık numaralıda. Tribün bütün kalsın istenmiş ancak belli güvenlik kıstasları var.

Siz önceki başlıkları bir okuyun hele. Orada bunlar konuşuldu.
baslıgı bayadır takıp edıyorum vıp cıkıs tunellerının kucuklugunu basın trıbunu cıkıs tunelını yenı acıgın locasız oldgunu bılıorum. Burada bır arkadas paylasmıstı avrupadan bır stadta kosedekı yırtıklardan bı tanesı ufak yapılmıstı bızımkındede yapılabılırmıydı bı tanesı dye dusundum.

ysariusta

• Ziyaretçi

baslıgı bayadır takıp edıyorum vıp cıkıs tunellerının kucuklugunu basın trıbunu cıkıs tunelını yenı acıgın locasız oldgunu bılıorum. Burada bır arkadas paylasmıstı avrupadan bır stadta kosedekı yırtıklardan bı tanesı ufak yapılmıstı bızımkındede yapılabılırmıydı bı tanesı dye dusundum.
Bu statta bazı kurallar var. Bunlar defalarca konuşuldu. Bazıları stadın aynı zamanda afet zamanında sığınma yeri olması. Zaten ben direkt oraya sığınırım en azından nasıl yapıldığını an be an gördüm. O kolonlar neredeyse safi demirden.
Bazı kriterler elit stat kategorisi nedeniyle. Çıkış kapıları merdiven düzeni vb. Yırtıklar da aynı şekilde. İç mekanı görünce anlayacaksınız çok detaylı bir proje ve kısıtlı alana çok şey sığdırılmış. Boşa harcanmış hiç bir yer yok.
Şöyle bir düşünün, moda ve kongre alanı, kulüp binası, kartal yuvası, vodafone cep merkezi, 147 loca, basın katı, soyunma odaları, bakım ekipmanları için depo, 370 araçlık otopark, restaurant, vip alanları, taraftar dolaşım alanları, büfe vb, tuvaletler ve muhtemelen benim unuttuklarım. Bunları tekrar yazmamın nedeni şu; bakın burada insanlar planlamadan uygulamaya kadar ilmek ilmek işliyor bu stadı. Bugün bizler, bir konuda fikir yürütürken inanın bir çok başka faktörü unutuyoruz. Çok normal bir durum. Yazarken bunları unutmayalım.   :ok:

Çevrimdışı kralkartal

Bu statta bazı kurallar var. Bunlar defalarca konuşuldu. Bazıları stadın aynı zamanda afet zamanında sığınma yeri olması. Zaten ben direkt oraya sığınırım en azından nasıl yapıldığını an be an gördüm. O kolonlar neredeyse safi demirden.
Bazı kriterler elit stat kategorisi nedeniyle. Çıkış kapıları merdiven düzeni vb. Yırtıklar da aynı şekilde. İç mekanı görünce anlayacaksınız çok detaylı bir proje ve kısıtlı alana çok şey sığdırılmış. Boşa harcanmış hiç bir yer yok.
Şöyle bir düşünün, moda ve kongre alanı, kulüp binası, kartal yuvası, vodafone cep merkezi, 147 loca, basın katı, soyunma odaları, bakım ekipmanları için depo, 370 araçlık otopark, restaurant, vip alanları, taraftar dolaşım alanları, büfe vb, tuvaletler ve muhtemelen benim unuttuklarım. Bunları tekrar yazmamın nedeni şu; bakın burada insanlar planlamadan uygulamaya kadar ilmek ilmek işliyor bu stadı. Bugün bizler, bir konuda fikir yürütürken inanın bir çok başka faktörü unutuyoruz. Çok normal bir durum. Yazarken bunları unutmayalım.   :ok:

haklısın bitsinde konusmayı bırakıp yasamaya baslayalım stadı artıkk..

Yapılacak stadyumunda tuvalet deliğini bile düşünen dünyada taraftar var mı acaba.Aslında şu taraftarla en az 3 -4 tane şamp. ligi kupası hakediyo ama ama ama işte ama

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

haklısın bitsinde konusmayı bırakıp yasamaya baslayalım stadı artıkk..
yok öyle olmayacak bana kalırsa. içeri girip stadı görenler buraya gelip hislerini yazacak. başlık en az bir sene devam o şekilde devam edecek.  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

aynen öyle kaldı 26 :ok:

Günde en az 3 tane ile ay sonu biter ama ben daha hızlı yapılacağını düşünüyorum

Strandjackler kalasların üstünde olacak gibi geliyor bana @Efe

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe  :upto: :upto: :upto:
Son Durumlar Nedir  :alala: Ne kadar iş kaldı sence fikir özeti Geçer misin  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

@ALI RIZA bey lutfen geriden gelip okuyunuz biz 20 sayfa okuyarak geldigimiz gunler oldu. kimseden ozet gecin demedik.  :halay: :halay:

Çevrimdışı Murat Gültekin

Sebeplerini tartışmıyorum ama aylardır görmemiz gereken manzara işte bu, saat 17.30 da paydos eden emekçilerden sonra bomboş stadı seyrediyorduk, bugün saat 20.00 ye kadar kolon takıldı, halen daha kelepçelerle ilgilenen bir ekip var. Tamam maddi sıkıntı var, iş güvenliği durumları var ama vardiyalı çalışmak işleri çok hızlandıracak.
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA bey lutfen geriden gelip okuyunuz biz 20 sayfa okuyarak geldigimiz gunler oldu. kimseden ozet gecin demedik.  :halay: :halay:
@ZEKI hocam takip ediyorum okuyorum @Efe görüşünü almak istedim  :bandit:
Gözümüzden bişe kaçmıştir efe yakalar

Günde en az 3 tane ile ay sonu biter ama ben daha hızlı yapılacağını düşünüyorum

Strandjackler kalasların üstünde olacak gibi geliyor bana @Efe

Beden hızlı koyacaklar diye düşünüyorum.. Yanı günde en az 5 koysalar  5  gunde biter :) Hatta ptesi Strandjackler ve halatları yerleştirmeye başlasınlar..

Çevrimdışı Erhan

Bizim strandjackler böyle uygulanabilir mi acaba?

Yer ve kiriş üstü hiç mantıklı gelmiyor bana.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Efe az önce  BJK tv de enbaba kartal programında Hulusi baba çatı işleri için bayram öncesi başkanla  konuştuğumuzda bize verilen bilgiye göre dedi; beyaz çatı kollarının takılmalarında sıcak soğuk havalara göre verilmesi gereken toleranslar varmış dedi.Aralarındaki  mesafenin öneminden bahsetti.O miki kelepçelerin ayarları sanırım o toleranslara  göre  belkide yeniden düzenleniyor.Bazı bölgelerde belkide kaydırıyorlar kelepçeleri.Çatı beyaz üçgenlerinin takılma sayısı 3 ila 4 normal  dedi öyle  söylenmiş..Ayar sonrası işlerin hızlanacağından bahsetti.Bu tolerans ayarlamasından haberin var mı  @Efe????

Çevrimdışı Erhan

@Coşkun Mevsim abi

Evet gayet mantıklı açıklamalar olmuş.Zaten üçgenler konulmadan önce kelepçelerde yoğun bi çalışma oluyor büyük ihtimal dediğin tolerans ayarları yapılıyor. :ok:

Çevrimdışı vdede

Vay arkadaslar 81 mesaj okuyarak zor yetiisdim
Hizlisiniz masallah

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

@Efe  :upto: :upto: :upto:
Son Durumlar Nedir  :alala: Ne kadar iş kaldı sence fikir özeti Geçer misin  :bandit:
son durum borular takiliyor strand jackler ayarlaniyor agustosu bekleyecegiz kaldirma islemi icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe az önce  BJK tv de enbaba kartal programında Hulusi baba çatı işleri için bayram öncesi başkanla  konuştuğumuzda bize verilen bilgiye göre dedi; beyaz çatı kollarının takılmalarında sıcak soğuk havalara göre verilmesi gereken toleranslar varmış dedi.Aralarındaki  mesafenin öneminden bahsetti.O miki kelepçelerin ayarları sanırım o toleranslara  göre  belkide yeniden düzenleniyor.Bazı bölgelerde belkide kaydırıyorlar kelepçeleri.Çatı beyaz üçgenlerinin takılma sayısı 3 ila 4 normal  dedi öyle  söylenmiş..Ayar sonrası işlerin hızlanacağından bahsetti.Bu tolerans ayarlamasından haberin var mı  @Efe????
oyle olmasi gerekiyor abi celik sicakta genlesir sogukta ise buzer kendini cati esneyecek o yuzden ayarlamalar milimetriktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

şimdi stand jackler, dikey uzun halatlar ve iç halkanın takılmayan böümlerimi kaldı kaldırmak için?