Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

suan 2.boru takildi 3.bakalim takilacakmi strand jacklerle de ugrastilar butun gun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

suan 2.boru takildi 3.bakalim takilacakmi strand jacklerle de ugrastilar butun gun
Strand jacklere başlanması keyfimi yerine getirdi açıkçası.  :icool:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Strand jacklere başlanması keyfimi yerine getirdi açıkçası.  :icool:

aynen oyle isin tum bilesenlerinde calisma var suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

sevabına kolonyalı mendilnen kamerayı bi siliveren olaydı iyiydi  :)

Çevrimdışı CanEmre

aynen oyle isin tum bilesenlerinde calisma var suan
Günde 2 tane bağlasalar 21 günde biter mi acaba  :alala:

Çevrimdışı Taylan Kutlu

Strand jacklerle nerde uğraşıyorlar baktım baktım çözemedim kameradan.

Çevrimdışı mehmetthedum

Stad bitimine doğru gelindiğinde hem taraftar ve hem camia içinde stres havası oluşmaya başladı.Hangi tarih yetişir bilinmez ama bu yıl evimize döneceğimiz garanti.Takımımızın tecrübe kazanması için şenol güneş getirilirken taraftar desteğini tam anlamıyla arkasına almak için vodafone arena en kısa sürede bitirilmelidir.Galatasaray türk Telekom arena ya geçtikten beri fb ye sadece 2011 yılında süper kupa finalinde yenilgi yüzü görmüştür.Fenerbahçe diğer 2 büyüğe göre derbilerde saha avantajını cok iyi kullandı.Son 2 sezondur derbi sorunumuzu vodafone arena ile yenicegimizi düşünüyorum.
Yeni yılın en önemli transferi en kısa sürede yetiştirilecek stadyumdur.

vodafone arena ile nice zaferlere inş...

O evsahibi avantajında, stad kadar hatta daha fazla oranda taraftar profili ve baskılı , oyunun içinde olan seyircinin bilinçli ve etki edici tezahhuratı da söz konusu.

Maalesef o konuda bizimkiler biraz sorunlu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı KAP

hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı CanEmre

Bu aygıt üstten çatı kirişlerinden bağlanmayacak mıydı halatlara?
Bağlanacak. Şu an uzun halatlara kablo ile bağlantılarını yapıyorlar.
Sonra kaldırıp halatı kelepçelere strand jackleri de siyah çatı kirişlerine bağlayacaklar.

Arkadaşlar vodafone arena her baktığımda gözüme hep küçücük gözüküyo..Sizede öylemi geliyo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 20:09:32 FARUK ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar vodafone arena her baktığımda gözüme hep küçücük gözüküyo..Sizede öylemi geliyo

Hiç canlı gördün mü?
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 20:13:08 FARUK ]

Çevrimdışı Erhan

Bir üçgen daha takılacak galiba :halay:

Yarın yeni açığın köşeye takacaklar gibi üçgenlerden orda bi hazırlık var.

Strandjackler muamma ama hazırlık olması iyi haber bence
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 19:28:33 Erhan ]

Çevrimdışı KAP

Bağlanacak. Şu an uzun halatlara kablo ile bağlantılarını yapıyorlar.
Sonra kaldırıp halatı kelepçelere strand jackleri de siyah çatı kirişlerine bağlayacaklar.

O çalışmanın yapıldığı yeri pek net göremedim, o kutu içine aldığınız yerde 1 strand jack+ 1 halat bağlantısı mı var
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

3.boru biraz sonra kalkacak bugünde iyi iş çıkardılar son 10 gün ay ssonuna inşallah böyle devam edilir  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Günde 2 tane bağlasalar 21 günde biter mi acaba  :alala:
daaha hızlı olmaları lazım günde en az 3 tane hatta 4 tane bence takılabilir şu boruları bi bitirsinler heralde strand jacklere yoğunlaşacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Hiç canlı gördün mü?
Gördüm.Sizi dış taraftaki kolonlu yapı kandırıyo

Çevrimdışı Efe

1 tır boruyuda barakaların arkasına indirdiler azalmıştı borular takviye geldi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 boru daha takılıyor şimdi kaldırıldı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Gördüm.Sizi dış taraftaki kolonlu yapı kandırıyo

Beni kandıran bir şey yok
Daha yeni gezdim dört bir köşesini
Büyüklük beklentine bağlı
42 bin kişilik stadı neyle kıyaslıyorsan

Çevrimdışı CanEmre

O çalışmanın yapıldığı yeri pek net göremedim, o kutu içine aldığınız yerde 1 strand jack+ 1 halat bağlantısı mı var
4 tane yan tana strand jack var. ucundan kablolar ve sonrasında uzun halatlar kapalı boyunca seriliyor.

Arkadaşlar ben Beşiktaş futbol takımını geçtim voleybol takımı dahi yenilince ağlayan biriydim küçükken.Beşiktaş amblemine bakınca bile ağlayan biriydim.Orta okulda Beşiktaş için iddaaya girdim ve 1.5 dakika nefesimi tuttum.(Ne manyakmışım hala daha gülerim)Büyüyünce biraz daha azalıyo bu duygular ancak hala daha Beşiktaş yenilince sabahları kalkınca Beşiktaş geliyo aklıma yine yenildik diyerek uyanıyorum.Erzurumdan kalkıp Olimpiyatta sahaya inilen maça gitmiştim sırf ilk haftalarda bize şampiyonluğu bu sene kaptırmıycaz duygusuna kapıldığım için.Anlatmak istediğim ben Beşiktaş düşmanı değilim ve bu stadyumu hala küçük görüyorum ve yakıştıramıyorum Beşiktaşımıza

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar ben Beşiktaş futbol takımını geçtim voleybol takımı dahi yenilince ağlayan biriydim küçükken.Beşiktaş amblemine bakınca bile ağlayan biriydim.Orta okulda Beşiktaş için iddaaya girdim ve 1.5 dakika nedesimi tuttum.(Ne manyakmışım hala daha gülerim)Büyüyünce biraz daha azalıyo bu duygular ancak hala daha Beşiktaş yenilince sabahları kalkınca Beşiktaş geliyo aklıma yine yenildik diyerek uyanıyorum.Erzurumdan kalkıp Olimpiyatta sahaya inilen maça gitmiştim sırf ilk haftalarda bize şampiyonluğu bu sene kaptırmıycaz duygusuna kapıldığım için.Anlatmak istediğim ben Beşiktaş düşmanı değilim ve bu stadyumu hala küçük görüyorum ve yakıştıramıyorum Beşiktaşımıza

Şartlar ve sınırlamalar bu kadarına el veriyor
Başka yerde 50-60 binlik bir stattansa
Mevcut stadı 10 defa tercih ederim
Boyutu betonu koltuğu çatısı vs de bir yere kadar
Orayı canlı tutan ve kutsal kılan hatıralardır,taraftardır
Kimi hayatta kimi hayattan ayrılmış sevdiklerimden izler var orada
Dünyalara değişmem

Yiğitcan haklısın kardeşim ama hazmedemediğim bişey var fb  kadar güçlü olamadık söz geçiremedik yetkililere onlar olsaydı inönünün yerinde ????????

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar ben Beşiktaş futbol takımını geçtim voleybol takımı dahi yenilince ağlayan biriydim küçükken.Beşiktaş amblemine bakınca bile ağlayan biriydim.Orta okulda Beşiktaş için iddaaya girdim ve 1.5 dakika nefesimi tuttum.(Ne manyakmışım hala daha gülerim)Büyüyünce biraz daha azalıyo bu duygular ancak hala daha Beşiktaş yenilince sabahları kalkınca Beşiktaş geliyo aklıma yine yenildik diyerek uyanıyorum.Erzurumdan kalkıp Olimpiyatta sahaya inilen maça gitmiştim sırf ilk haftalarda bize şampiyonluğu bu sene kaptırmıycaz duygusuna kapıldığım için.Anlatmak istediğim ben Beşiktaş düşmanı değilim ve bu stadyumu hala küçük görüyorum ve yakıştıramıyorum Beşiktaşımıza

Burada defalarca konuşuldu bu stat fener stadıyla aynı büyüklükte. ayrıca arazinin tamamına inşaat yapıldı. yani yer vardı da yapmadık mı? son ayrıca da şu konuda; nicelik değil nitelik. Bu stadın içinde biz olucaz.  :ok: