Bende aynısını sordum @Necmi abiye. Pek bişey demek istemedi ama var bi sorunu belli
Bizim ismaille ilgili ne bir sorunumuz var yada bir yaşanmışlığımız var kardeşim neyi anlatayım
olmayan bir şeyi anlatamamki ne yapayım burdanda benmi sallayayım yakışırmı herkes kendi sözüne sahiptir.
Yeni bir forum kuruyorlardı o forumu kurmak için geldiler bu forumdaki lisanslı kotları çalıp kopyala yapıştır yaptılar.
burda yönetici yetkisine sahip olup bu yetkisinide kot çalmak için kullanan bir insana yapılması gereken yapıldı.
@Altuğ farketti ve üyelikten attı daha öncede burda obitaş tartışması çıkarıp kendilerine karşı gelenleride
forumdan atıyorlardı bende yönetici yetkilerini bu nedenle kısıtlamıştım kimse kendisiyle aynı düşüncede olmadığı için
birilerini forumdan atamaz onlarda bu nedenle kendi forumlarını kurmak istedi sanırım bunuda burdan çalarak yapmaya
kalktılar zaten bakarsanız buranın kopyası olduğunu görürsünüz. Biz genede haber gönderdik çalmayın ihtiyacınız varsa yazılım desteği
verelim dedik onlarda size mi soracağız internette olan bir şeyi alırız diye cevap göndermişler. Bizde Mustafanın resimlerini
kullanıyormuşuz ama biz kesinlikle mustafanın hiç bir resmini burda kullanmadık bizler emek hırsızı değiliz.
burda bizi saldırarak popilist olmak istiyorlar. ama ne olursa olsun bu güne kadar bir Beşiktaşlı hakkında kötü konuşmadım
bundan sonrada konuşacak değilim bizi bir tartışmanın içine çekmek istiyorlar ama bu olmayacak asla burda Beşiktaş taraftarları
birbirleriyle kavga ediyor imajını burda yaratmam o nedenlede burda onlarla ilgili çıkan her yazı siliniyor işin iç yüzünü bilen
çok arkadaş var ve ciddi tartışmalar çıkar çok suçlamayla karşılaşırlar ve burada kendilerini savunacak söz hakları olmadığı içinde
adil olmaz en doğrusu bu tip tartışmaların olmaması için bunlarla ilgili yazıların silinmesi.
@Ferhat TürkKonumuz ve sevdamız Beşiktaş onun ötesine çıkmaya gerek yok benimle sorunu olan elinde telefon numaram var açar konuşur.
ulaşılmaz insan değilim bunu yapmak yerine orda burda laf sokmak istiyorsa keyfi bilir biz çiğ yemiyoruzki karnımız ağrısın.
ben bu tür yaklaşımlardan rahatsız olmam ben buyum insanlara kendimi iyi anlatabildiğimi düşünüyorum kimsede aptal değil
kendi yorumlarını zaten yapar heleki konu Beşiktaş taraftarıysa öngörüsünede zekasınada eminim o nedenle bir açıklamayla
yönlendirme yapmanın manası yok hatta bu saygısızlık olur bu yaptığım açıklamada neden burdan atıldığını bilmeniz için gerçi buna
bile gerek yok zaten kotları kopyaladıklarını hepiniz farketmişsinizdir.