Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tabi 1. devre de takım kötü gidiyorsa ve stad bitmişse açmak gerekir.
Ilk yarida cok sorun yasiyacagimizi sanmiyorum hayirlisiyla..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Quaresma trivela Mario Gomez kafa Arena Karıştı :halay: :ishock:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Saha içinde 6 kişi gördüm biri namaz kılıyor allah kabul etsin.

4 ü laklak yapıyor, biride kendi halinde takılıyor.

Sanırım çalışan firmalar, iç mekanda çalışanlar.  :lol:

Çevrimdışı Mehmet92

Bu aktar ismail'in burayla alıp veremediği ney?Bugün de forzada buraya sallamış.

Çevrimdışı kadir137

:oha: :oha: :oha: :oha: bu devasa iskeleler nerden çıktı, hangi amaçla kuruldu, ne ara kuruldu bilen var mı  :oha: :oha: :oha: :oha:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

18.07.2015 itibarıyla Vodafone Arena için Toplam 15.862 Adet kombine Satılmıştır :bandit:
Ahmet Ateş Twitter
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bu aktar ismail'in burayla alıp veremediği ney?Bugün de forzada buraya sallamış.

Bende aynısını sordum @Necmi abiye. Pek bişey demek istemedi ama var bi sorunu belli
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı murat

:oha: :oha: :oha: :oha: bu devasa iskeleler nerden çıktı, hangi amaçla kuruldu, ne ara kuruldu bilen var mı  :oha: :oha: :oha: :oha:
Resmi açamadım ama tahmini olarak söyleyeyim arefe günü ben stada gittiğimde iskeleler kurulmaya başlamıştı.yukarıdan gelecek halatlar için kuruluyor iskeleler.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kadir137

Resmi açamadım ama tahmini olarak söyleyeyim arefe günü ben stada gittiğimde iskeleler kurulmaya başlamıştı.yukarıdan gelecek halatlar için kuruluyor iskeleler.

Bi ana gördüm şok oldum. Bu iskeleler kuruluyken merdivenler dizilemez. Acaba merdivenler ne durumda?

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı murat

Bi ana gördüm şok oldum. Bu iskeleler kuruluyken merdivenler dizilemez. Acaba merdivenler ne durumda?

Merdivenlerin bir çoğu yerine dizilmiş ama sabitlenmemiş.merdiven işi birkaç günlük iş.koltuklar takılırken dahi halledilebilir.

Çevrimdışı kadir137

Merdivenlerin bir çoğu yerine dizilmiş ama sabitlenmemiş.merdiven işi birkaç günlük iş.koltuklar takılırken dahi halledilebilir.

Peki kapalı tarafındaki V halatların durumu ile ilgili bilgin var mı Murat abi?

Çevrimdışı Efe

calismalar baslamis ufaktan borularla ugrasiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hafta icinde yeni aciktan basladilar simdide kapalida calisiyorlar uzun halatlar icin kuruldu catida dok teferruat var hicbir asma germe catida bu kadar cok iskele kurulmadi ilginc isler var aslinda cok ozenmisler bellii :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

hafta icinde yeni aciktan basladilar simdide kapalida calisiyorlar uzun halatlar icin kuruldu catida dok teferruat var hicbir asma germe catida bu kadar cok iskele kurulmadi ilginc isler var aslinda cok ozenmisler bellii :)
Efe abi bu zamana kadar işler o kadar karmaşık değildi siz anlatıyodunuz biz anlıyoduk. Ama gittikçe karmaşıklaşmaya başladı anlayamıyorum sinirim bozuluyo :D

Çevrimiçi Necmi

Bende aynısını sordum @Necmi abiye. Pek bişey demek istemedi ama var bi sorunu belli
Bizim ismaille ilgili ne bir sorunumuz var yada bir yaşanmışlığımız var kardeşim neyi anlatayım
olmayan bir şeyi anlatamamki ne yapayım burdanda benmi sallayayım yakışırmı herkes kendi sözüne sahiptir.
Yeni bir forum kuruyorlardı o forumu kurmak için geldiler bu forumdaki lisanslı kotları çalıp kopyala yapıştır yaptılar.
burda yönetici yetkisine sahip olup bu yetkisinide kot çalmak için kullanan bir insana yapılması gereken yapıldı.
@Altuğ farketti ve üyelikten attı daha öncede burda obitaş tartışması çıkarıp kendilerine karşı gelenleride
forumdan atıyorlardı bende yönetici yetkilerini bu nedenle kısıtlamıştım kimse kendisiyle aynı düşüncede olmadığı için
birilerini forumdan atamaz onlarda bu nedenle kendi forumlarını kurmak istedi sanırım bunuda burdan çalarak yapmaya
kalktılar zaten bakarsanız buranın kopyası olduğunu görürsünüz. Biz genede haber gönderdik çalmayın ihtiyacınız varsa yazılım desteği
verelim dedik onlarda size mi soracağız internette olan bir şeyi alırız diye cevap göndermişler. Bizde Mustafanın resimlerini
kullanıyormuşuz ama biz kesinlikle mustafanın hiç bir resmini burda kullanmadık bizler emek hırsızı değiliz.
burda bizi saldırarak popilist olmak istiyorlar. ama ne olursa olsun bu güne kadar bir Beşiktaşlı hakkında kötü konuşmadım
bundan sonrada konuşacak değilim bizi bir tartışmanın içine çekmek istiyorlar ama bu olmayacak asla burda Beşiktaş taraftarları
birbirleriyle kavga ediyor imajını burda yaratmam o nedenlede burda onlarla ilgili çıkan her yazı siliniyor işin iç yüzünü bilen
çok arkadaş var ve ciddi tartışmalar çıkar çok suçlamayla karşılaşırlar ve burada kendilerini savunacak söz hakları olmadığı içinde
adil olmaz en doğrusu bu tip tartışmaların olmaması için bunlarla ilgili yazıların silinmesi. @Ferhat Türk
Konumuz ve sevdamız Beşiktaş onun ötesine çıkmaya gerek yok benimle sorunu olan elinde telefon numaram var açar konuşur.
ulaşılmaz insan değilim bunu yapmak yerine orda burda laf  sokmak istiyorsa keyfi bilir biz çiğ yemiyoruzki karnımız ağrısın.
ben bu tür yaklaşımlardan rahatsız olmam ben buyum insanlara kendimi iyi anlatabildiğimi düşünüyorum kimsede aptal değil
kendi yorumlarını zaten yapar heleki konu Beşiktaş taraftarıysa öngörüsünede zekasınada eminim o nedenle bir açıklamayla
yönlendirme yapmanın manası yok hatta bu saygısızlık olur bu yaptığım açıklamada neden burdan atıldığını bilmeniz için gerçi buna
bile gerek yok zaten kotları kopyaladıklarını hepiniz farketmişsinizdir.

Çevrimdışı Efe

Efe abi bu zamana kadar işler o kadar karmaşık değildi siz anlatıyodunuz biz anlıyoduk. Ama gittikçe karmaşıklaşmaya başladı anlayamıyorum sinirim bozuluyo :D

valla bende bukadarini beklemiyordum 17 milyona catinin dibini yapiyorlar teknoloji harikasi olacak ve saglam olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Kameranın önü kapanıyor başka kamare isterükkkkkk @rubi_tobin abiiii  :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 18 Temmuz 2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı TØLGA

fotolar için teşekkürler şimdi  bir sorum var bu duvar kaplama mı  taş kaplama mı neyse artık çok basit geldi nedense bana başka bir işlem yapılacak mı bunlara?  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 16:50:27 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kutay

Vodafone Arena 18 Temmuz 2015 (15:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

fotoğrafları kim çektiyse ellerine sağlık  :claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

strand jacklerin konulacağı bölümler kirişlere yerleştirilmiş :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustij1903

Bizim ismaille ilgili ne bir sorunumuz var yada bir yaşanmışlığımız var kardeşim neyi anlatayım
olmayan bir şeyi anlatamamki ne yapayım burdanda benmi sallayayım yakışırmı herkes kendi sözüne sahiptir.
Yeni bir forum kuruyorlardı o forumu kurmak için geldiler bu forumdaki lisanslı kotları çalıp kopyala yapıştır yaptılar.
burda yönetici yetkisine sahip olup bu yetkisinide kot çalmak için kullanan bir insana yapılması gereken yapıldı.
@Altuğ farketti ve üyelikten attı daha öncede burda obitaş tartışması çıkarıp kendilerine karşı gelenleride
forumdan atıyorlardı bende yönetici yetkilerini bu nedenle kısıtlamıştım kimse kendisiyle aynı düşüncede olmadığı için
birilerini forumdan atamaz onlarda bu nedenle kendi forumlarını kurmak istedi sanırım bunuda burdan çalarak yapmaya
kalktılar zaten bakarsanız buranın kopyası olduğunu görürsünüz. Biz genede haber gönderdik çalmayın ihtiyacınız varsa yazılım desteği
verelim dedik onlarda size mi soracağız internette olan bir şeyi alırız diye cevap göndermişler. Bizde Mustafanın resimlerini
kullanıyormuşuz ama biz kesinlikle mustafanın hiç bir resmini burda kullanmadık bizler emek hırsızı değiliz.
burda bizi saldırarak popilist olmak istiyorlar. ama ne olursa olsun bu güne kadar bir Beşiktaşlı hakkında kötü konuşmadım
bundan sonrada konuşacak değilim bizi bir tartışmanın içine çekmek istiyorlar ama bu olmayacak asla burda Beşiktaş taraftarları
birbirleriyle kavga ediyor imajını burda yaratmam o nedenlede burda onlarla ilgili çıkan her yazı siliniyor işin iç yüzünü bilen
çok arkadaş var ve ciddi tartışmalar çıkar çok suçlamayla karşılaşırlar ve burada kendilerini savunacak söz hakları olmadığı içinde
adil olmaz en doğrusu bu tip tartışmaların olmaması için bunlarla ilgili yazıların silinmesi. @Ferhat Türk
Konumuz ve sevdamız Beşiktaş onun ötesine çıkmaya gerek yok benimle sorunu olan elinde telefon numaram var açar konuşur.
ulaşılmaz insan değilim bunu yapmak yerine orda burda laf  sokmak istiyorsa keyfi bilir biz çiğ yemiyoruzki karnımız ağrısın.
ben bu tür yaklaşımlardan rahatsız olmam ben buyum insanlara kendimi iyi anlatabildiğimi düşünüyorum kimsede aptal değil
kendi yorumlarını zaten yapar heleki konu Beşiktaş taraftarıysa öngörüsünede zekasınada eminim o nedenle bir açıklamayla
yönlendirme yapmanın manası yok hatta bu saygısızlık olur bu yaptığım açıklamada neden burdan atıldığını bilmeniz için gerçi buna
Üstad Necmit iyiki olmayan bir şeyin neyini yazayım dedin.  Olsa kitap olur maşallah.  Bu arada ilave etmeden edemeyeceğim. Bu forum sayesinde bazı yanlı siteleri okumaktan kurtuldum.  Varsa bize fitne fesat sokacak adam olmasa da olur.  Beşiktaş Aşk tır.  Gerisi teferruat tır.  Cümleten iyi bayramlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimiçi Necmi

fotolar için teşekkürler şimdi  bir sorum var bu duvar kaplama mı  taş kaplama mı neyse artık çok basit geldi nedense bana başka bir işlem yapılacak mı bunlara?  :biggrinking:
o taş kaplama diyabaz oldukça kaliteli ve dayanıklı bir taştır.
volkanik kökenli bir taştır iyi cila tutar. çok uzun ömürlüdür.
bence güzel tercih mermerden çok granit özelliklerine yakın bir taştır. Mermer sınıfındadır. aslında köken olarak magmatik olduğu için
mermer olarak sınıflandırılmaması lazım içinde kuvars olmadığı için granit katagorisinede girmiyor bazen kuvarssız granit olarakta tanımlanıyor

Çevrimdışı Ferhat Türk

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için @Necmi abi. Forumu takip etmeyi seviyorum öyle çok sık yazdığım söylenemez ama o tartışmalar varken ben de gayet iyi takip ediyordum yaptıklarından haberim var ama Site kurduklarından haberim yoktu ama haram ile çalıntı ile kurulan sitenin de hayrını göreceğinden şüphem yok(!)
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2015, 17:49:12 Ferhat Türk ]
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

strand jacklerin konulacağı bölümler kirişlere yerleştirilmiş :eyes
hepsine teker teker konacak bunlardan vay halimize ne teferruatlı çatı oldu yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK