Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

numaralı üst tribün hakkı passolig e 1.2 milyon dolara verildiği söyleniyor doğruluk payı nedir?

Kaç yıllığına verilmiş acaba, bunun en kötü sonucu şu olur, diğer tribünleri daha pahalı satamazsın..

Çevrimdışı murat

SIS Pitches yeni bitirdiği hibrit "SISGRASS" sahası St. George's Park
Bizim evdeki halıda hata vardır bunda yoktur.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Büyütünce halı gibi görünüyor, arada doğal çim olduğunda inanmak güç..
@Necmi, sentetik liflerin arasını iki cm yaptıklarında gördüğümüz yeşilliğin yüzde kaçı doğal çim oluyor acaba?

Çevrimdışı sozkul

stadın gecikmesi onları mutlu etmezki anlaşma stadın faaliyete gectiği tarihten itibaren değil çünki

Doğru mu bu gerçekten? Hayretler içindeyim, Vodafone yaş tahtaya basmaz, riske girmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

18 milyon € geldi ve daha parayi kullanmadik.futbolcu odemelerine ve stada harcanacak buyuk kismi.

İnce iscilik bayramdan sonra hızlanır diye tahmin ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı vdede

Vodofone sponsorluk anlasmasi
Bu sezondan itibaren basliyor
Stad yetismese bile resmiyette
2016-2017 sezonundan itibaren
Diye kap a bildirdiler

Çevrimdışı TALAT

stadın gecikmesi onları mutlu etmezki anlaşma stadın faaliyete gectiği tarihten itibaren değil çünki

farketmez. herkes oraya vodafone arena demeye iki sene önce başladı. aslında dediği gibi 2 sene fazladan kullanmış oldu gibi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

bizim stad bitince futbolcuların kayması yasak falan diyelim. içim acır resmen

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone şu an inşaat alanı dışını çevreleyen reklam panoları için 5 milyon dolar ödüyor.

@Necmi abi bu sahanın etrafı kapalı tamamen. Sanırım tamamı sentetik çim. @MURAT stadı mabetle gezince yorulmuş sanırım gözü halıda, serilecek sanırım salonun ortasına.  :kop: :kop: :kop: git yerine yat.

Çevrimdışı TALAT

resimden tam anlaşılmıyor ama bizim stadın çatısı da resimdeki çatıya benzer bir şey mi olacak malzeme bakımından

Çevrimdışı Savaş

İnsan basmaya kiyamaz buna. Kenardan kenardan oynasınlar. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Büyütünce halı gibi görünüyor, arada doğal çim olduğunda inanmak güç..
@Necmi, sentetik liflerin arasını iki cm yaptıklarında gördüğümüz yeşilliğin yüzde kaçı doğal çim oluyor acaba?

o gördüğünün tamamı doğal çim sentetikler içerde kalıyor görünmüyor sentetik toprak üstüne iki cm çıkıyor
onunda birazı yatar ve doğal çimin içinde görünmez sentetiğin amacı kökleri tutmak @sozkul

Çevrimiçi Necmi

Vodafone şu an inşaat alanı dışını çevreleyen reklam panoları için 5 milyon dolar ödüyor.

@Necmi abi bu sahanın etrafı kapalı tamamen. Sanırım tamamı sentetik çim. @MURAT stadı mabetle gezince yorulmuş sanırım gözü halıda, serilecek sanırım salonun ortasına.  :kop: :kop: :kop: git yerine yat.
hayır hibrit SIS ten bilgi geldi o nedenle koydum bu antrenman sahası ve yeni bitirmişler
sanırım çimlerin boyu biraz uzun @Yunus

Çevrimiçi Necmi

bizim stad bitince futbolcuların kayması yasak falan diyelim. içim acır resmen
aynı şeyi bende düşündüm futbolcular kayarsa küfrederim diye düşündüm :D

Çevrimdışı murat

çimlerin üzerinde yatıyordum @Yunus ama tabi bir hibrit çim değildi. :lol:

Çevrimiçi Necmi

Vodofone sponsorluk anlasmasi
Bu sezondan itibaren basliyor
Stad yetismese bile resmiyette
2016-2017 sezonundan itibaren
Diye kap a bildirdiler

yok kardeşim imza atıldığından itibaren başlıyor diye biliyorum bunun açıklaması yapılmıştı şu an stadın üzerinden reklamını yapıyor stada ismini verdi
etrafına reklamlarını astı bunların hepsi sponsorluk içinde olan şeyler tv reklamlarını yapıyor. şimdi baktım 13 Haziran 2013 yılında başlamış
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2015, 01:04:28 Necmi ]

Çevrimdışı vdede

Ciddimisin abi
Ben yanlis hatirladim demekki
Pardon

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ayberk

Defalarca maç izledim hibrit çim olan yerde, hiç kopma , kelleşme görmedim. ilk başlarda anlamadım zaten nedir bu diye  :D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ZEKI

sponsorluk o tarihte gogus reklami icin baslamis olaiblir, stad daha sonra da olabilir, diye dusunmustum bende

Çevrimdışı ibrahim

10 yıl stad ismi 5 yıl forma sponsorluğu şeklinde imzalanmıştı.
Forma başladı diğeri stad açılınca başlıcak şeklinde hatırlıyorum.

Çevrimiçi Necmi

10 yıl stad ismi 5 yıl forma sponsorluğu şeklinde imzalanmıştı.
Forma başladı diğeri stad açılınca başlıcak şeklinde hatırlıyorum.
ya vodafone un resmi sitesinde kendi açıklamasını yayınladım daha neyi düşünüyorsunuz anlamıyorum
13 Haziran 2013 yılında stad sponsorluğu başladı 2014-2015 sezonundada forma sponsorluğu başladı
hatırlamaya çalışmayın açın okuyun işte metin

13 Haziran 2013 tarihinde imzalanan iyi niyet anlaşmasının ardından, Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kamuoyuna duyuruldu. Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında Vodafone, yerine yenisi yapılacak stadyumun isim hakkını, 15 yıllığına aldı. Aynı sözleşmeyle Vodafone, toplam 5 yıl süreyle Beşiktaş’ın ana sponsoru olacak ve futbol takımının formasının göğsünde logosunu bulunduracak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten başlayarak 15 yıl sürecek stadyum isim sponsorluğuna göre, yeni yapılacak stadın adı Vodafone Arena olacak. Sponsorluğun toplam değerinin ise 145 milyon dolar olduğu açıklandı.

Çevrimdışı sozkul

ya vodafone un resmi sitesinde kendi açıklamasını yayınladım daha neyi düşünüyorsunuz anlamıyorum
13 Haziran 2013 yılında stad sponsorluğu başladı 2014-2015 sezonundada forma sponsorluğu başladı
hatırlamaya çalışmayın açın okuyun işte metin

13 Haziran 2013 tarihinde imzalanan iyi niyet anlaşmasının ardından, Vodafone Türkiye ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında imzalanan sponsorluk anlaşması kamuoyuna duyuruldu. Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında Vodafone, yerine yenisi yapılacak stadyumun isim hakkını, 15 yıllığına aldı. Aynı sözleşmeyle Vodafone, toplam 5 yıl süreyle Beşiktaş’ın ana sponsoru olacak ve futbol takımının formasının göğsünde logosunu bulunduracak.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten başlayarak 15 yıl sürecek stadyum isim sponsorluğuna göre, yeni yapılacak stadın adı Vodafone Arena olacak. Sponsorluğun toplam değerinin ise 145 milyon dolar olduğu açıklandı.

15 yıla 114milyon dolar,  Ülker saraçaoğluna 10 yıla 100 milyon dolar vermiş, Ülker olmasa kimi bulurlardı merak ediyorum

Çevrimdışı Ermanacer

Arkadaslar bugun Burak arkadasimizin cektigi fotograflara nerden bakabilirim? bu baslikta goremedim... :ebebe:

Çevrimdışı sbrhrzmn

Koyu renk çim bumudur peki abi, bi fikrin varmı?