Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6019129 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Numaralı üst tribün isim hakkını passolige satmışız.1.2 milyon dolar alıyoruz verdiklerimizde şöyle: 300 bin dolarlık loca statta reklam alanı tvde 10 bin saniyelik reklam hakkı. :s20: :s20:
Isim hakkini sattiktan sonra neden birseyler veriyoruz onu anlamadim?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğuhan

Numaralı üst tribün isim hakkını passolige satmışız.1.2 milyon dolar alıyoruz verdiklerimizde şöyle: 300 bin dolarlık loca statta reklam alanı tvde 10 bin saniyelik reklam hakkı. :s20: :s20:

kaynak ? @Paletli Vinç

Çevrimiçi COB

Kelepceler bitti mi? V halatlar ne durumda?  Resim falan yokmu?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kelepceler bitti mi? V halatlar ne durumda?  Resim falan yokmu?
3 kelepçe kaldı, 9 V demiri takıldı. Resimler için haber sitesini ziyaret et bu gün yeni resimler var :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı emrah

Evet bende bunu soracaktım.O kelepçe neden tek kulaklı???

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu arada ben de forumu takip eden ama yazmayanlanlardanım. Şu çim röportajından sonra tebrik etmek istedim. Gerçekten röportaj bilgilendirme anlamında çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık.

Çevrimdışı Easthanbool

Bende gördüm ama tam emin olamadım bu doğru mu? Eğer doğruysa klübün anahtarlarında teslim etseydik bir de
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Paletli Vinç

@Fatih bende anlamıyorum nasıl bir rant dönüyorsa vermişse vermişiz
@Easthanbool @AntiqueFC Twitter adresinde gördüm kaynak o doğru olduğuna inanıyorum

Çevrimdışı Efe

halatları mickey mouselara ulaştıracak iskelelerinde kurulumu gayet iyi gidiyor cumartesi ve pazar günü eski açığa geçeceklerini tahmin ediyorum uzun halat serilimide 1 hafta içinde başlayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Yahu manyak olmayin  :D 1.2 milyon dolara (hem de dolar, euro olsa neyse dicem) tribun isim hakki mi satilir hic? Hadi sattin uzerine loca ve reklamlar da saniye mi verilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Paletli Vinç

Yahu manyak olmayin  :D 1.2 milyon dolara (hem de dolar, euro olsa neyse dicem) tribun isim hakki mi satilir hic? Hadi sattin uzerine loca ve reklamlar da saniye mi verilir...
ama sattığımız firma Passolig aktif banktan o krediyi alabilmemizin sonuçları olabilir

Çevrimdışı CrossBoy

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu arada ben de forumu takip eden ama yazmayanlanlardanım. Şu çim röportajından sonra tebrik etmek istedim. Gerçekten röportaj bilgilendirme anlamında çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık.

Ben de tekrar sorayım bari , cevap alana kadar sormaya devam  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

ama sattığımız firma Passolig aktif banktan o krediyi alabilmemizin sonuçları olabilir
O kredi halen kullanılmadı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı martin40

Fransizlarda bayram kutluyorlar anasını satayım :)

Dün Fransada bayram vardi, onumu kutluyolar acaba uzatakar  :lol:

Çevrimdışı Efe

Statta 1 kişi bile yok.  :s20:
çalışanların 1 gün tatili normal cumartesi iş başı olacak sıkıntı yok zaten 3 gündür iyi çalıştılar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

numaralı üst tribün hakkı passolig e 1.2 milyon dolara verildiği söyleniyor doğruluk payı nedir?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı aa1903

vodafone çok karlı bir sponsorluk anlaşması yapmış, bunu şimdi anladım. adamlar 3 yıldır beş kuruş para vermeden reklamını yapıyorlar. stat geciktikçe adamlar mutlu oluyordur.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Hakan Bilgin

vodafone çok karlı bir sponsorluk anlaşması yapmış, bunu şimdi anladım. adamlar 3 yıldır beş kuruş para vermeden reklamını yapıyorlar. stat geciktikçe adamlar mutlu oluyordur.
stadın gecikmesi onları mutlu etmezki anlaşma stadın faaliyete gectiği tarihten itibaren değil çünki
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

SIS Pitches yeni bitirdiği hibrit "SISGRASS" sahası St. George's Park
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2015, 22:22:52 Necmi ]

Çevrimdışı Easthanbool

SIS Pitches yeni bitirdiği hibrit sahası St. George's Park

Bunlar yenir be Necmi abi   :ebebe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "