Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018964 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Stadta tatil başladı gibi yarın ola hayrola
yarin ufak tefek calisma olur sonrasi pazartesiye artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

bayadir kuruluyor iskeleler numralida ve yeni aciktada kuruldu
onlar bayadır vardı ama kapalıdakiler beyaz borulardan sonra aceleyle kuruldu.sanki deneme yapıcaklar ordan.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

@Efe ben Numaralıda 3 tane boşluk sayıyorum, 4. nerede?

Çevrimdışı Erhan

Kamerada görünmüyordu kapalıda takılmadı sandık 3 adet kalmış  :halay:

Çevrimdışı vdede

Hala calisma varmi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

kapalıdakide takılmış onu görmemiştim 39 adet takılmış saydım şimdi 3 adet numaralıda var takılmamış mickey mouse lar bitti diyebiliriz :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Dun gece gec saatlere kadar calisip bu sabah 5te baslayan calismalardan sonra,dedim ki bayram sonrasi tamam bu is..goruyoruz ki bu aksam erkenden bitti calisma .. sanirim yarin da dogru durust calisilmayacak.. hani bazi firmalar calisacakti.. bence en acil calismasi gereken firma iz muhendislige bagli cati ekibi olmaliydi.. Sanirim en az 4 gun catiya dair bir calisma olmayacak. Ama insallah yanilirim.
Physical Education Teacher

Çevrimdışı İmansız26

@bjk_mabet  Abi İnce İşçilik Ve İçerideki Çalışmalar Hakkında Bilgi Verebilir misin  ?
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

dün gece 1 sabaha karşı 2 adet kelepçe takılmış iyi iş çıkardılar borulardan da bugün 3 tane takıldı yarında boru takarlarsa iyi olacak ama bence izine çıktılar sabah bakarız :icool:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 21:44:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

yeniinönü fotosunda yeni açığın arkasında siyah parçalar var nedir onlar  :alala:

Çevrimdışı Erhan

yeniinönü fotosunda yeni açığın arkasında siyah parçalar var nedir onlar  :alala:

Strand jacklerle ilgili parçalar olduğunu umut ediyorum :dry:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı vdede

Uzdun bizi

Çevrimiçi Necmi

Dun gece gec saatlere kadar calisip bu sabah 5te baslayan calismalardan sonra,dedim ki bayram sonrasi tamam bu is..goruyoruz ki bu aksam erkenden bitti calisma .. sanirim yarin da dogru durust calisilmayacak.. hani bazi firmalar calisacakti.. bence en acil calismasi gereken firma iz muhendislige bagli cati ekibi olmaliydi.. Sanirim en az 4 gun catiya dair bir calisma olmayacak. Ama insallah yanilirim.
Çatı firması bayramın birinci günü hariç çalışacak yarında çalışma var @gaLaxyKartaLı

Çevrimdışı vdede

Çatı firması bayramın birinci günü hariç çalışacak yarında çalışma var @gaLaxyKartaLı
Guzel haber abi
Bugun calisma yine gec saatkere kadar surdumu

Çevrimdışı Esref

İyi haber ama tolgay olayından sonra sevinemedim tam anlamıyla.  :bawling:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Efe

:halay: :halay: bu işi bitirecekler o kadarr :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı erenoz

Tek ümitli olduğum konu stat. bitirip hayırlısıyla stadimiza geçsek şu sanssizligimiz bile kirilacak gibi geliyor bana. Miladimiz olacak inşallah bu state.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı vdede

İnş

Çevrimdışı Savaş

En büyük transfer stadımız olucak. Yemişim yıldız transferi. Yıldızımızı kendimiz yaratıyoruz daha nolsun :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

ya arkadaşlar birşey sormak istiyorum.neden çift vardiya çalışılmıyor. ya bu adamların 2 lira olsa aylıkları. ek maaş versen 3000 tl kişi başı hadi olsun 4000 tl masrafı var. 50 kişi çalışşsa çatı işinde  ki o kadar bile  yok gorudugumuz kadarıyla.200 bın tl yapıyor para. 3 ay çalıştırsa 600 bin tl. bu kadardamı para yokki akşamları çalışılmıyor. hadi olsun 700 bin 100 bın daha koyalım. en ufak şeye bile milyon eurolar havada uçuşuyo  boyle şeylere para yok benim aklımı almıyor. kaldıki. inşaat işi ile uğraşan biri olarak yevmiye usulşulüde bir suru ınsanı çalıştırabilirler.masrafda azalır.

Çevrimdışı merg

Röpartajı okudum. Gerçekten on numara gazetecilik örneği olmuş. Necmi abiye teşekkür ederim.

Bir soru da ben sorayım o zaman. Stadın erken açılması bu kadar mühimken ve anladığım kadarıyla ekme çim her sene revizyona(sanırım burası başka bir kelimeydi) girmesi gerekirken neden sadece bir senelik serme düşünülmedi? Bu bize 1 ay gibi bir zaman kazandırabilirdi.

Çevrimiçi Necmi

Röpartajı okudum. Gerçekten on numara gazetecilik örneği olmuş. Necmi abiye teşekkür ederim.

Bir soru da ben sorayım o zaman. Stadın erken açılması bu kadar mühimken ve anladığım kadarıyla ekme çim her sene revizyona(sanırım burası başka bir kelimeydi) girmesi gerekirken neden sadece bir senelik serme düşünülmedi? Bu bize 1 ay gibi bir zaman kazandırabilirdi.
çim bir ay erken biterse stadı açabilecekmisin peki
biz burda anlatmaya çalışıyoruz ama siz bir türlü anlamıyorsunuz
çim ekme yapılacak genede çatıdan önce bitecek yani maç oynamak için çimin büyümesini beklemeyeceğiz
peki o zaman neden rulo yapalım şimdi çatı mekaniği kalkacak ve sahaya çimciler girecek tamam senin dediğin gibi rulo çim yaptılar ve işlerini bir ay önce bitirdiler
ne olacak gene çatının bitmesi beklenecek yani rulo çim yapılması sana bir gün bile kazandırmıyorsa neden rulo yapacaksın @merg