Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013041 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

söylemiştim çimle ilgili soru işareti kalmayacak aklınızda diye :)
ismini veremiyorum ama SIS diyelim mükemmel karşıladılar bizi ve çok yardımcı oldular
ve işin sonuna kadarda olmaya devam edecekler ve bizim dışımızda başka bir basın kuruluşuna bilgi vermeme kararı almışlar.
bize verme kararı alma nedenleride aslında @FARUK  a teşekkür etmemiz gerekiyor
firmayı bulması ve burda link paylaşması burdan ingilteredeki kurumsal sitelerine çok büyük miktarda geçiş sağlamış
ve bu geçiş bizim kanalımızdan olmuş ve biz röportaj taleb edince tüm Beşiktaş taraftarına bizim üzerimizden ulaşacaklarını
anlamışlar ve o nedenle bizle görüşmeyi kabul etmişler. Gizlilik anlaşmaları olduğu içinde başka bir basın kuruluşuna bilgi
geçmeyecekler @Easthanbool  bu konuda hızından dolayı Faruk büyük bir teşekkürü hak ediyor Faruk meyveyi ekti büyüttü
bizede  hasat etmek düştü.
Abi gerçekten bunca zaman verdiğiniz emeklerin tarifi yok. Emeklerinizin karşılığını bu derece büyük farkla almanız gurur verici. Tek tek isim saymak sanırım imkansız  :) Hepinize sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız.

Çevrimdışı yavvuzz

Abi gerçekten bunca zaman verdiğiniz emeklerin tarifi yok. Emeklerinizin karşılığını bu derece büyük farkla almanız gurur verici. Tek tek isim saymak sanırım imkansız  :) Hepinize sonsuz teşekkürler, iyi ki varsınız.
Faruk kardeşe kocaman , size ufacık teşekkürler abi @Necmi   :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Faruk kardeşe kocaman , size ufacık teşekkürler abi @Necmi   :lol: :lol: :lol:
Teşekkürü bugüne kadar bütün işler için etmiştim o yüzden isim yazmadım abi :) Bunca emeğin meyvesi çok güzel olmuş. Röportaj için ayrıca teşekkürler @FARUK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın,

çatı çalışmaları son hızıyla devam ediyor. bayağı kalabalık var. birsürü kelepçe takılır bugün inşallah...

Çevrimdışı ahmet türken

dünyanın en iyi çim sahası oluyor mesela shaktar stadında bile iklimleme yok ki en iyi yaptıkları stad o 
[/quote]Bizim stad yapılana kadar en iyi yaptıkları stat oydu. Her yerde shaktarın stadını referans gösteriyorlardı. Ama artık malesef gösteremeyecekler. Göstecekleri en iyi referans VODAFONEARena artık

Çevrimdışı Efe

suan kelepcelerde ayar yapiyorlar paletlide kamyonu indiriyor bayaz parcalar cok fazla gun gectikcede fazlalasiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

@Necmi abi elinize sağlık. Önümüzdeki hafta düğünüm var bu güzel bir hediye oldu  :D
Serhat öncelikle hayırlısı olsun. Allah mesut etsin diyelim. Evliliği dört gözle beklediğini biliyorum. Sevgililer günü diye maça gidememiştin ve bir arkadaşımıza kombine devri yapmıştın :) Yalnız evlilik öncesinde hani bazı adetler vardır , kızları hamama götürürler, bekarlığa veda partileri falan olur. Sende evlilik öncesi artık bir gelenek haline gelmiş olan @KUMANOVALI ya danışıp fikirlerini ve tavsiyelerini aldınmı? Eğer yapmadıysan mutlaka bir ara sor veya engin tecrübelerinden mutlaka faydalan derim. Bak bir çok arkadaşımız ondan konu hakkında bilgisinden nasipleniyor. Bu konuda gerçek bir fenomendir

Çevrimdışı keremfrat1

Emeği geçen herkese teşekkürler  :) super olmuş
bende biraz bodrumda analtiyim cimi mizi :) rusya stadi da varsa ooo isim kolay :) yanliz bu cim yenir koyulugundan vallahi :)

Çevrimdışı Altuğ

Serhat öncelikle hayırlısı olsun. Allah mesut etsin diyelim. Evliliği dört gözle beklediğini biliyorum. Sevgililer günü diye maça gidememiştin ve bir arkadaşımıza kombine devri yapmıştın :) Yalnız evlilik öncesinde hani bazı adetler vardır , kızları hamama götürürler, bekarlığa veda partileri falan olur. Sende evlilik öncesi artık bir gelenek haline gelmiş olan @KUMANOVALI ya danışıp fikirlerini ve tavsiyelerini aldınmı? Eğer yapmadıysan mutlaka bir ara sor veya engin tecrübelerinden mutlaka faydalan derim. Bak bir çok arkadaşımız ondan konu hakkında bilgisinden nasipleniyor. Bu konuda gerçek bir fenomendir

@Serhat Akkaya mutlu mesut ol sırada peşinde ben varım Eylül'de. @KUMANOVALI 'dan muhakkak fikirler almaya çalış bu konuda hepimizi çok iyi şekilde aydınlatmakta  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

@Serhat Akkaya mutlu mesut ol sırada peşinde ben varım Eylül'de. @KUMANOVALI 'dan muhakkak fikirler almaya çalış bu konuda hepimizi çok iyi şekilde aydınlatmakta  :evillol:
:D seni çok iyi aydınlatamamış yada anlayamamışsın @Altuğ

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eyvallah @ahmet türken  :) Biraz tırsmadım değil sen engin tecrübe diyince  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sanada şimdiden hayırlı olsun @Altuğ  :claps: İlk fırsatta danışacağım  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

Eyvallah @ahmet türken  :) Biraz tırsmadım değil sen engin tecrübe diyince  :D
:lol: sen istersen özelden pm at kendisine. Tavsiyelerini foruma açık alanlarda yapmaktan çekiniyor.Tavsiyeleri neticesinde forumdan atılmasından endişe ediyor :evillol:

Çevrimdışı ask1903

Çim konusunu röportaj halinde bize aktaran arkadaşlara çok teşekkür ederim. :claps: :ok:

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın güzel insanlar

@Necmi abi elinize sağlık. Önümüzdeki hafta düğünüm var bu güzel bir hediye oldu  :D

@Serhat Akkaya  :poke:  :vur   :ranting2:  :pissed: :pissed: :pissed:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ilhan

Ömür boyu mutluluklar @Serhat Akkaya seni de kaybettik :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi Abi @FARUK @ahmet türken abi @Fatih
Hepinize kendi adıma teşekkur ederim
Elinize kolunuza saglık :claps: :claps: :claps:
Müthiş bir röportaj olmuş :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çim ropörtajı müthiş olmuş emeğiniz için çok çok teşekkürler.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ya biz de diyoruz bu adam niye sürekli negatiflik pompalıyor meğer evleniyormuş :D
Hayırlı olsun... :ishock:

Çevrimdışı cagdas44

Çatı parçaları kelepçelere nasıl bağlanıyor derdimizde parçaların yaklaşması ile son buldu  :biggrinking:

Çevrimdışı rubi_tobin

@Necmi abi bir sorum olacak. stad bittiğinde şu nat geo'da olan mega yapılar gibi bir belgesel çıkacak mı ortaya. böyle bir hazırlık var mıdır?
Bu fikir için başvuru yapıldı ancak istenen para için bütçe ayarlanamadığından stat bitene kadar beklemeye karar verildi.
Ancak çekilmekte olan belgesel mega yapıların ki kadar sıradan değil. Çekin teknikleri ve detaylandırma açısından belgeselden ziyade sinema filmi tadında.
 :ishock: :ishock:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı alfaoz

Mrb arkadaşlar dün membranla ilgili uygulayıcı firmaya mail attım geri dönüş yaptılar ancak sel verip sır vermediler malesef. En azından firmanın doğruluğunu teyit etmiş oldum  :lol:

Çevrimdışı Ceeyyhun

bir gazeteci olarak da, bir taraftar olarak da röportajı çok beğendim ellerinize sağlık @Necmi abi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu fikir için başvuru yapıldı ancak istenen para için bütçe ayarlanamadığından stat bitene kadar beklemeye karar verildi.
Ancak çekilmekte olan belgesel mega yapıların ki kadar sıradan değil. Çekin teknikleri ve detaylandırma açısından belgeselden ziyade sinema filmi tadında.
 :ishock: :ishock:
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık