Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Mabete göre mi sana göre mi ? Mabete göre 6 oluyor  :)
ne mabete nede bana gore bos iskelelere gore suan 7 kaldi dun bi tane taktilar sonra indirdiler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Paletli bu gün halatı bırakmış kkirişlerin altına koyulan beyaz iskeleleri sokuyor
kurulan borularin altina kuyuyotlar iskelelri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Oğuzhan

Stadımızın hangi maça yetişeceği hakkında fikir vermesi açısından şöyle bir takvim var.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar öncelikle hızlı bir şekilde çim firmasını bulup bize bu röportajın yolunu açan @FARUK
sonrada röportajı yapmaya birlikte gittiğimiz @Fatih  ve @ahmet türken  e özellikle fatih olmasaydı çok
zorlanırdık. ve son noktada sen nokta kullanmıyorsun bari ben gelipte şu noktaları koyayım diyen @Yunus  a
teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir ekip çalışması oldu. Sanırım dünden beride hiç soru gelmediğine göre
yeterli seviyede bir bilgilendirme oldu.
Müthiş bir iş olmuş abi hepinizin elinize emeğinize sağlık  :claps: @Necmi @FARUK @Fatih @ahmet türken @Yunus
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Vodafone Arena %90 gs derbisine yetişiyor değilmi ?

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar öncelikle hızlı bir şekilde çim firmasını bulup bize bu röportajın yolunu açan @FARUK
sonrada röportajı yapmaya birlikte gittiğimiz @Fatih  ve @ahmet türken  e özellikle fatih olmasaydı çok
zorlanırdık. ve son noktada sen nokta kullanmıyorsun bari ben gelipte şu noktaları koyayım diyen @Yunus  a
teşekkürlerimi iletiyorum. Güzel bir ekip çalışması oldu. Sanırım dünden beride hiç soru gelmediğine göre
yeterli seviyede bir bilgilendirme oldu.

Çok iyi bir röportaj olmuş, tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Benim için tek bir soru işareti var, bilgilendirmede belirtildiği üzere bu değerli çimin üzerinde konser düzenlemeyi önermiyor yapan firma, biz ise yeni stadımızda konserlerden iyi para kazanmayı planlıyorduk. Bu olamayacak galiba..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ayberk

Çok iyi bir röportaj olmuş, tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Benim için tek bir soru işareti var, bilgilendirmede belirtildiği üzere bu değerli çimin üzerinde konser düzenlemeyi önermiyor yapan firma, biz ise yeni stadımızda konserlerden iyi para kazanmayı planlıyorduk. Bu olamayacak galiba..
Olabiliyor hatta Donbass Arena ile karşılaştırmalı örnekler verilmiş. Sadece önceden kaç etkinlik olacağını bildirmek gerekiyormuş
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bayrama biter mi sence @Efe ?
bitmeyecak gibi gorunuyor 4 yada 5 tane kalacak yarin calisma sondur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yeni gelen arkadaslar  :hosgeldin
@Serhat Akkaya ömür boyu mutluluklar
Roportaj icinde emegi gecen herkese tesekkurler,
caticilar bayagi hizli gitmeye basladilar.

Çevrimdışı ZEKI

Yeni gelen arkadaslar  :hosgeldin
@Serhat Akkaya ömür boyu mutluluklar
Roportaj icinde emegi gecen herkese tesekkurler,
caticilar bayagi hizli gitmeye basladilar.

Çevrimdışı warofpoet

Stadımızın hangi maça yetişeceği hakkında fikir vermesi açısından şöyle bir takvim var.

10. hafta açarız inşallah. Kasımpaşa maçı ile. 2 maç gs maçından önce orda yapmamız da takım açısından iyi olur.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Su kameraya yakın kkısımda olan diğer çeliklerden farklı duran malzemeler kedi yolunda felan mi kkullanılacak acaba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı FARUK

bugün gelen uzun parçalar iç çatı parçasının üst kısmına bağlanıp dış kirişlere uzanacak parçalara benziyor

Çevrimdışı ahmetx

Rusyada bile Türklerin çim sahaya girme tehlikesini sezmişler. :) | krasnodar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

bugün gelen uzun parçalar iç çatı parçasının üst kısmına bağlanıp dış kirişlere uzanacak parçalara benziyor

@FARUK valla sen dedin ya artık o malzemeler oranınddeğilse de adamlar utanıp oraya takarlar ne desen tuttu   :evillol: