Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011883 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Fazlası var @Efe dünyada bu kadar donanımlı ilk olacak sahada klima iklimlendirme sistemi olacak hep ısıtılacakmı diye soruluyordu
aslında soğutulacakta stad yer altında olduğu için yazın muazam bir sera etkisi varmış ve bunun zararlarının önüne geçmek için yeni bir sistem
geliştirmişler bütün saha ısı sansörleriyle donatılacak ve 365 gün sahanın ısısı 22-23 derece civarında tutulacak bunun içinde hem ısıtma hem soğutma sistemi
uygulanacak.
koyu renk çim olmasını da özellikle rica ettim zaten koyu renk çim ekeceğiz dedi :D

çok iyi abi senelerce sıkıntı yaşamayacağımız bir sistem yapılıyor başkan bu stadı aklında tasarlarken en iyisi olsun demiş kullanılan beton demir yine çatı ve en son çim A+++ BUNLARDAN DAHA İYİSİ ŞUAN YER YÜZÜNDE YOK YADA Bİ KAÇ YAPIDA VAR ene kadar övünsek azdır  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlar liginde var 50k ama uefa için ne kadar bilmiyorum.
daha doğrusu uefanın stadlar için verdiği derecede kapasite de belirleyici oluyor diye biliyorum
hayır şampiyonlar ligindede yok aranan tek özellik elit katagoride olması bunu uefanın
sitesinde bulursun ama tabiki büyük stadları öncelikle tercih ediyorlar ama istenirse vodafone tercih edilmez diye bir
durum yok ama içinde benim olmayacağım bir finali oynasak ne olur oynamasak ne olur çokmu önemli
finalin bir ayağında ben olayımda isterlerse tokide yapsınlar :D

Çevrimdışı TALAT

hayır şampiyonlar ligindede yok aranan tek özellik elit katagoride olması bunu uefanın
sitesinde bulursun ama tabiki büyük stadları öncelikle tercih ediyorlar ama istenirse vodafone tercih edilmez diye bir
durum yok ama içinde benim olmayacağım bir finali oynasak ne olur oynamasak ne olur çokmu önemli
finalin bir ayağında ben olayımda isterlerse tokide yapsınlar :D

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Elinize emeğinize sağlık ya belki sizlerden haberi olmayan milyonlarca Beşiktaşlı var ama şu forumu okuyan takip eden 3-5 bin kişi özelinde ömür boyu isimsiz kahramanlar olarak hatırlanıcaksınız.Ben 23 yaşındayım Allah ömür verdikçe vodafone arena'da izlediğim her maçta sizleri,çektiğiniz fotoğrafları,canlı yayın kamerasını hatırlayıp hey gidi günler diyeceğim.Beşiktaş işte sizin gibi güzel insanlar sayesinde Beşiktaş'tır.
bu forumu günlük 50000 kişinin üzerinde takip eden Beşiktaşlı var :D
günlük ortalama hitimiz 50000 dir buda normal zamanlarda burası türkiyenin en büyük taraftar forumu
günlük giriş olarak tüm takımlar içinde  @Mehmet92

Çevrimiçi Necmi

uefa finali için kapasitenin en az 45.000 olması gerekiyor.
hoş geldin kardeşim

Çevrimdışı TURKahvesi

öncelikle Beşiktaş Arena ekibine şükranlarımı sunuyorum ellerinize ayaklarınıza ve en önemlisi emeklerinize sağlık
Vodafone Arena stadımızın çimlerini yapacak firma ile ilgili haberinin tüm detaylarını hayranlık ve büyük bir gururla okudum çok mutlu oldum
gerçekten harika bir stadımız olacak ki zaten en büyük beklenti ve dileğim buydu

bu güzel forum vasıtasıyla Beşiktaş başkanı sn.Fikret Orman ve yönetim arkadaşlarına saygı ve sevgilerimi yolluyorum

son olarak @Necmi abi çatı,koltuk dizaynı ve diğer önem arz eden konular ile ilgili söyleşi yapabileceğiniz (aynı çim konusunda olduğu gibi tüm detaylarını anlatan) imkanlar varsa lütfen değerlendirin ve biz Beşiktaş sevdalılarına bilgi amaçlı ulaştırın mutlaka tabiki haber sitenizde seyir zevki sunarak.

Çevrimdışı ers_an

@Necmi Abi ellerinize dillerinize sağlık. Keyifle tek solukta okudum. Akıldaki tüm sorular, ünlemler gitti kesinlikle. Yönetimi de ayrıca tebrik etmek lazım, özellikle imkansızlıklar içinde stadyum konusunda ince eleyip sık dokumaları ayrıca takdire şayan. Teşekkürler BeşiktaşArena ailesi.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı mehmetthedum

bu forumu günlük 50000 kişinin üzerinde takip eden Beşiktaşlı var :D
günlük ortalama hitimiz 50000 dir buda normal zamanlarda burası türkiyenin en büyük taraftar forumu
günlük giriş olarak tüm takımlar içinde  @Mehmet92

@Necmi abi, insaat izlemek milli sporumuz... :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla arsivlik röportaj olmuş. Tebrik ederim.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan

@Necmi @FARUK @Fatih ve emeği geçen tüm arkadaşlar ellerinize sağlık, Kadir gecesinde tam bir bayram şekeri oldu.

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi, insaat izlemek milli sporumuz... :evillol:
kendi evimiz olsa bu kadar özenmeyiz valla milyon eurolar havada uçuşuyor çatı 17 milyon euroya transfer edildi çim 2,5 milyon euroya bizim bu seneki yıldız transferlerimiz bunlar fan pörside neymiş :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tekrar sorayım.

Serme çim ile ekme çim arasındaki maliyet farkını göremedim röportajda. var mı bir bilgi bununla ilgili?

Çevrimdışı cagdas44

Tekrar sorayım.

Serme çim ile ekme çim arasındaki maliyet farkını göremedim röportajda. var mı bir bilgi bununla ilgili?

@Armağan Bozkurt maliyet konusunda bize yönelik bir bilgi verilmemiş, genel bir yatırım maliyeti ile geçiştirilmiş, ayrım konusunda soru yok

Çevrimdışı ALBATROS

mabet buradaysan şu koltuk tasarımının ne zaman belli olacağıyla ilgili tarih verebilme imkanın varmıdır? umarım çim gibi yüzümüz güler  :halay:

Çevrimdışı Tolga

Çok önemli bir röportaj yapmışsınız @Necmi abi emeği geçen herkese teşekkürler.

Özellikle alttan ısıtma olacağına çok sevindim :super:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı megiddo

KONU DIŞI: beIN medya grubu Digiturk ü satın aldı. Yayın konusu basta olmak üzere radikal değişiklik ve gelistirmeler yapacaklarmis. Umarım pilot kamera açısına da bi el atarlar zira beIN ingiltere liglerinin de yayınlarını yapıyor, ingiliz tarzı yayın anlayışı gelebilir lig tv ye bu sene.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 23:21:14 megiddo ]

Çevrimdışı TALAT

Çok önemli bir röportaj yapmışsınız @Necmi abi emeği geçen herkese teşekkürler.

Özellikle alttan ısıtma olacağına çok sevindim :super:

ısıtma ve soğutma

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

KONU DIŞI: beIN medya grubu Digiturk ü satın aldı. Yayın konusu basta olmak üzere radikaradikal değişiklik ve gelistirmeler yapacaklarmis. Umarım pilot kamera açısına da bi el atarlar zira beIN ingiltere liglerinin de yayınlarını yapıyor, ingiliz tarzı yayın anlayışı gelebilir lig tv ye bu sene.

Gelsin gelsin, bakalım akhisar stadını gördüklerinde ne yapacaklar.  :lol: :lol:

Çevrimdışı warofpoet

Emeği geçen herkese teşekkürler . Vallaha helal olsun on numara yazı olmuş. Alttan vakum olayı acaip hoşuma gitti ama  :halay: çok güzel olacak çokkkk
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı TALAT

KONU DIŞI: beIN medya grubu Digiturk ü satın aldı. Yayın konusu basta olmak üzere radikal değişiklik ve gelistirmeler yapacaklarmis. Umarım pilot kamera açısına da bi el atarlar zira beIN ingiltere liglerinin de yayınlarını yapıyor, ingiliz tarzı yayın anlayışı gelebilir lig tv ye bu sene.

ya burdaki yönetmenler pozisyonları kaçırıyor. yemişimim ing tarzını. maçı göstersinler yeter :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Tekrar sorayım.

@Armağan Bozkurt maliyetler fark ettiysen hemen hiç yok. Bu sahanın bakım maliyetine başka statlarda saha yapılıyor. Sadece şunu düşün 6 7 ayda 60 000 Avro kadar bir elektrik tüketimi var o sarı ışıkların. Serme de olsa ekme de olsa stadı açmak için çimi değil membranı bekleyeceğiz. O nedenle burada kıstas maliyet değil en sağlıklı olanı tercih ediliyor. Ha çatı işi çok hızlandı diyelim sermeye geçtiler. Onda da sıkıntı yok. Mesele çim değil. Mesele saha yapısı. Ender yapılan sahalardan biri olacak. Çok sağlam bir saha olacak.

Çevrimdışı msoydan07

scoreboardlar nereye koyulacak bilgisi olan var mı  :D

Çevrimiçi Necmi

Tekrar sorayım.

maliyet farkı yok daha doğrusu ekme çim daha maliyetli mesela röportajda ne kadarı var bilmiyorum
daha okumadım :D ama o 9 adet ışık sağlayıcısının maliyeti saha maliyeti kadar mesela gs 3 tane almış lazım olan 9 tane iken yetmemiş çimleri ellerine
vermişler sonra gitmiş parasına kıyıp bir üç tane daha almış ama oda yetmemiş sonra seve seve 9 a tamamalamak zorunda kalmış
fenerde aynı süreçten geçmiş bizde ihtiyaç altı adetmiş ama yönetim riske girmek istememiş 9 tane tam takım sipariş edilmiş
kesinlikle rakam telafuz etmedik yanlış anlaşılma olmasın bu tamamen benim çıkarımım firma gizlilik sözleşmesi nedeniyle vede etik bir davranış olmaması nedeniyle söylemedi biz başka stadlar üzerinden yürüdükyani bizim stad özelliğinde olmayan bir stadın maliyeti 5 M€ civarına yaklaşıyor bizim stad ve antrenman sahası tahminim 10 M€ civarında bir rakam olacaktır ve eminim dünyanın en iyi çim sahası oluyor mesela shaktar stadında bile iklimleme yok ki en iyi yaptıkları stad o  @Armağan Bozkurt
serme çim stadlar hibrit yapılmazsa maliyeti bir milyon avro değil komple çimin yenilenmesi avrupada 100000 € Türkiyede 300000 €

Çevrimdışı Easthanbool

Vay be soluksuz okudum harbiden.Herhalde daha bundan daha açıklayıcı bir yazı olamazdı.
Kadir gecesi yüzümüzü güldürdünüz @Necmi abi Allah razı olsun hepinizden :pray: :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "