Tekrar sorayım.
Serme çim ile ekme çim arasındaki maliyet farkını göremedim röportajda. var mı bir bilgi bununla ilgili?
maliyet farkı yok daha doğrusu ekme çim daha maliyetli mesela röportajda ne kadarı var bilmiyorum
daha okumadım

ama o 9 adet ışık sağlayıcısının maliyeti saha maliyeti kadar mesela gs 3 tane almış lazım olan 9 tane iken yetmemiş çimleri ellerine
vermişler sonra gitmiş parasına kıyıp bir üç tane daha almış ama oda yetmemiş sonra seve seve 9 a tamamalamak zorunda kalmış
fenerde aynı süreçten geçmiş bizde ihtiyaç altı adetmiş ama yönetim riske girmek istememiş 9 tane tam takım sipariş edilmiş
kesinlikle rakam telafuz etmedik yanlış anlaşılma olmasın bu tamamen benim çıkarımım firma gizlilik sözleşmesi nedeniyle vede etik bir davranış olmaması nedeniyle söylemedi biz başka stadlar üzerinden yürüdükyani bizim stad özelliğinde olmayan bir stadın maliyeti 5 M€ civarına yaklaşıyor bizim stad ve antrenman sahası tahminim 10 M€ civarında bir rakam olacaktır ve eminim dünyanın en iyi çim sahası oluyor mesela shaktar stadında bile iklimleme yok ki en iyi yaptıkları stad o
@Armağan Bozkurtserme çim stadlar hibrit yapılmazsa maliyeti bir milyon avro değil komple çimin yenilenmesi avrupada 100000 € Türkiyede 300000 €