Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı samet67

Röportaj için emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel ve özel bir stadımız oluyor 5 sene içinde UEFA finali alırız diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı TØLGA

Fazlası var @Efe dünyada bu kadar donanımlı ilk olacak sahada klima iklimlendirme sistemi olacak hep ısıtılacakmı diye soruluyordu
aslında soğutulacakta stad yer altında olduğu için yazın muazam bir sera etkisi varmış ve bunun zararlarının önüne geçmek için yeni bir sistem
geliştirmişler bütün saha ısı sansörleriyle donatılacak ve 365 gün sahanın ısısı 22-23 derece civarında tutulacak bunun içinde hem ısıtma hem soğutma sistemi
uygulanacak.
koyu renk çim olmasını da özellikle rica ettim zaten koyu renk çim ekeceğiz dedi :D
desen olayınıda gördüm abi şekilli şukullu birşeyler yaparlar umarım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batu K.çetin

vallahi yarın öbür gün bu röportajı gazetelerde kendi haberleri olarak görürsek hiç şaşırmam emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık.
yahu kaç gündür nasıl sakladınız ben olsam çatlardım yayınlayıp paylaşmak için
çok ama çok teşekkürler...

Çevrimiçi Necmi

Yalnız koyu renk çim falan demişsiniz de ben zihnimde canlandıramadım bir resimle falan bana koyu renk çimi gösterebilir misiniz :D

ysariusta

• Ziyaretçi

BEŞİKTAŞ BAŞKANI
Beşiktaşımız için mükemmel bir stad yapıyor, bunu söyleyince malesef bazı arkadaşlar tarafından "yalaka" ilan ediliyoruz
kendi kulüp başkanın yaptığı güzel bir iş var ortada ve bunu malesef GURURlanarak dile getiremiyoruz  :D
harbi Bizde sakat çok  :ebebe:
yok, konu şu aslında bu konuda detayları bilince takdir ediyorsun. herkes etmiştir. bence çatı vb diğer elemanları da bu kadar bilsek aynı takdiri alacaktır Başkan. Biraz ketum sağ olsun.
Eleştirilerin çıkması da biraz bundan.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı İbrahim

Emeği geçenlere teşekkürler de bitek ben mi stadın geçikeceğini anladım bu röportajdan yoksa ben yanlış mı anladım, kimse bişey yazmamışta.

ysariusta

• Ziyaretçi

vallahi yarın öbür gün bu röportajı gazetelerde kendi haberleri olarak görürsek hiç şaşırmam emeği geçenlerin ellerine kollarına sağlık.
yahu kaç gündür nasıl sakladınız ben olsam çatlardım yayınlayıp paylaşmak için
çok ama çok teşekkürler...
ben dayanamadım zaten  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Turco

Röportaj için emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel ve özel bir stadımız oluyor 5 sene içinde UEFA finali alırız diye düşünüyorum :)

uefa finali için kapasitenin en az 45.000 olması gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

desen olayınıda gördüm abi şekilli şukullu birşeyler yaparlar umarım  :biggrinking:
desen zaten her maç yapılıyormuş iki gün sonra kayboluyormuş
artık kendiniz sorarsınız foruma üyelik teklifimizi kabul ettiler. arada bir girip sorularınızı cevaplayabilirim dedi
yanlız fazlada sık boğaz etmezsiniz artık :D

Çevrimdışı salih

10 numara haber 10 numara habercilik 10 numara sorular ve en güzeli 10 numara cevaplar... emeği geçen herkese teşekkürler..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yazıyı okudum, elinize sağlık ama keşke, ekme çim ile serme çimin arasındaki fiyat farkınıda sorsaydınız.

O kısmı anlamadım. En az 30 40 gün kazandıracak bir sistem kaç para fark edecekti.

Çevrimdışı TØLGA

desen zaten her maç yapılıyormuş iki gün sonra kayboluyormuş
artık kendiniz sorarsınız foruma üyelik teklifimizi kabul ettiler. arada bir girip sorularınızı cevaplayabilirim dedi
yanlız fazlada sık boğaz etmezsiniz artık :D

oooo iyiymiş bu translate ile bakarız artık   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

uefa finali için kapasitenin en az 45.000 olması gerekiyor.
öyle bir şey yok kardeşim nerden çıkarıyorsunuz hem 45000 isteselerde sıkıntı olmaz :D

Çevrimdışı salih

öyle bir şey yok kardeşim nerden çıkarıyorsunuz hem 45000 isteselerde sıkıntı olmaz :D
:D :D :)

Çevrimdışı Factatum

Güzel iş alkışlanır, yanlış iş eleştirilir. Bunu böyle kabul etmek gerek. Aşırı pesimist veya optimist yaklaşım, akıllı adamın işi değil.

Ayrıca bize sadece haber değil, bilgi de veren site ve forum yöneticilerine teşekkür ediyorum. Klavyenize sağlık.  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

10 numara haber 10 numara habercilik 10 numara sorular ve en güzeli 10 numara cevaplar... emeği geçen herkese teşekkürler..
Şimdi Başkanı yönetimi ne kadar donanımlıysa taraftarı da o kadar donanımlı sorularla gitmiş. @Necmi abi çok hazır gitmiş orası garanti.

Çevrimiçi Necmi

oooo iyiymiş bu translate ile bakarız artık   :evillol: :evillol:
yok doğu avrupa bölge müdürü Türk :D

Çevrimdışı Mehmet92

Elinize emeğinize sağlık ya belki sizlerden haberi olmayan milyonlarca Beşiktaşlı var ama şu forumu okuyan takip eden 3-5 bin kişi özelinde ömür boyu isimsiz kahramanlar olarak hatırlanıcaksınız.Ben 23 yaşındayım Allah ömür verdikçe vodafone arena'da izlediğim her maçta sizleri,çektiğiniz fotoğrafları,canlı yayın kamerasını hatırlayıp hey gidi günler diyeceğim.Beşiktaş işte sizin gibi güzel insanlar sayesinde Beşiktaş'tır.

Çevrimdışı TALAT

şampiyonlar liginde var 50k ama uefa için ne kadar bilmiyorum.
daha doğrusu uefanın stadlar için verdiği derecede kapasite de belirleyici oluyor diye biliyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batu K.çetin

haydaaa bi de kapasite müjdesi var galiba...

Çevrimiçi Necmi

Şimdi Başkanı yönetimi ne kadar donanımlıysa taraftarı da o kadar donanımlı sorularla gitmiş. @Necmi abi çok hazır gitmiş orası garanti.
yoo çokta hazır gitmedim sadece gece işte 5 dakikada soruları hazırladım
ama plan değiştirdik sohbet niteliğinde yürüdük doğaçlama oldu biraz hazırladığımız
sorulara bakmadım @Fatih  takip ediyordu soruları araya girmediğine göre eksiksiz sorduk sanırım  @Yunus

Çevrimdışı TØLGA

yok doğu avrupa bölge müdürü Türk :D

hehhh tamam köşeye sıkıştırabiliriz biraz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK