Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003142 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kaç kelepçe kaldı @bjk_mabet
bugün sahaya cıkamadım iç tarafta idim bilgim yok şuan malesef :( sistem odasıda idim tüm gün nerede ise

Çevrimdışı vdede

Pazar gunune biter ins kelepce isi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

:) selam olsun :)
a.selam olsun, şu fikstür olayı bizi epey gerdi üstad :) herkes en azından bir derbiyi vodafone arena'da izlemek için yanıp tutuşuyor...

Çevrimdışı Mehmet92

:aman:

Abi be sonlara gelindikçe senin de forumda online olma süren neredeyse bitti gibi :D hafriyat zamanları full bizleydin :D

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Stadımızı 5-0'lık İntikam maçıyla açıyoruz

Hesabı göreceğiz Galatasaray

Çevrimdışı Mehmet92

Ben projede çalışan sorumlu olsam bugün alıp megafonu elime tarihi bi gaz konuşması yapardım ustalar gözyaşları içinde çalışmaya koşardı :D :D

Çevrimdışı Erhan

bugün sahaya cıkamadım iç tarafta idim bilgim yok şuan malesef :( sistem odasıda idim tüm gün nerede ise

Eyvallah reis kamera olmayınca bi boşluk oldu hergün sayıyorduk :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi be sonlara gelindikçe senin de forumda online olma süren neredeyse bitti gibi :D hafriyat zamanları full bizleydin :D
harfiyat zamanı sadece kamyonlar vardı şimdi o kadar çok iş var ki yapılan 24 saat nerede ise yetiyor beton gelir dökülür , precast yerleşir , harfiyatı kamyon taşır ama ince iş biraz daha emek istiyor sayısını bilmediğin kadar bölümde odada yada kata çay dağıtmak zor.harfiyat zamanı 10-12 km idi sahaya çay dağıtmam şu an 25-26 km bulduğu bile oluyor bazı günler  :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

Ben projede çalışan sorumlu olsam bugün alıp megafonu elime tarihi bi gaz konuşması yapardım ustalar gözyaşları içinde çalışmaya koşardı :D :D
rusya bile bizim verdiğimiz gaz kadar gaz ihraç etmiyor  :D

Çevrimdışı Mehmet92

harfiyat zamanı sadece kamyonlar vardı şimdi o kadar çok iş var ki yapılan 24 saat nerede ise yetiyor beton gelir dökülür , precast yerleşir , harfiyatı kamyon taşır ama ince iş biraz daha emek istiyor sayısını bilmediğin kadar bölümde odada yada kata çay dağıtmak zor.harfiyat zamanı 10-12 km idi sahaya çay dağıtmam şu an 25-26 km bulduğu bile oluyor bazı günler  :tabe:

Güzel abim emeklerine sağlık,şu stadın isimsiz kahramanısın

Çevrimdışı Efe

Pazar gunune biter ins kelepce isi

hafta icine sarkar bayrama kadar biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Güzel abim emeklerine sağlık,şu stadın isimsiz kahramanısın
her Beşiktaş lı stadın isimsiz kahramanıdır...

Çevrimdışı vdede

Abi bayramda calisma olcak mi varmi bilen

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi bayramda calisma olcak mi varmi bilen

Bayram sevdiklerimizin yanında bayramdır izinliyiz.

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı dropoon

fb maçına kadar şu hale gelse yeter membranları devre arası takarız. bahanede hazır çimler ışık alsın diye henüz membranları takmıyoruz zaten iklimde buna müsait :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı vdede

Ah be stadcim bitivermedin
Ne hale geldik

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

bjk_mabed üst katlar full siyah koltukmu olacak?

Çevrimdışı kyiv

Eğer Konyaspor kabul ederse maçları Konya da oynamak en mantıklısı. Artık 1 sene boyuncada gidilmeyecek en fazla 7 bilemedin 8 hafta sürer gurbet yolları o nedenle geçen seneki kadar sorun yaratmaz.

Bu arada Bayramda çalışma olacak mı?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bayramda çalışmayı geçin, bayram öncesi ve sonrası total 10 gün hiç bir hareket olmaz stadda. daha önceki bayramlardan tecrübeliyiz. memleketine gidenler, izin kullananlar vs. vs.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bugün İstanbula geldim ilk olarak stada gittim
Ve stadı ilk kez canlı gördüm.İNANILMAZ güzel.Dışarıdan gördüm belki ama muhteşem.Resimlerdeki gibi değil.İçine giremesem bile dışarıdan bile harika.Ağaçlı yoldan yürüyüp stada çıktım bugün çok mutluyum.Küfekiler çok güzel duruyor kesinlikle.Ve birkaç fotoğraf çektim iyi değiller ama olsun.Çok çekemedim seyretmeye daldım stadı.