Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003282 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Dün akşam Necmi abi söyledi zaten, çimle ilgili bilgi gelecek dedi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün akşam Necmi abi söyledi zaten, çimle ilgili bilgi gelecek dedi.
Dikkatli takipçi :eyes

Çevrimdışı KaanD

Serme cim olucagini aciklayacaklar galiba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gücüne güç katmaya geldik !!!

Çevrimdışı vdede

Muhtemelen

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yldrmaydn

bence serme olacağı zaten süre daralınca kesinleşti ama asıl detay kaç gün süreceğiyle ilgili olacak bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yavvuzz

yönetim napıp etsin stadı fenerbahçe maçına yetiştirsinler . Gereken ne ise taraftara söylesinler yapalım  . Nakitten dolayı böyle bir geçikmeye onların da müsade edeceğini pek zannetmiyorum . Hadi fikret orman , hadi başkan .

Çevrimdışı Erdinç

Serme çim = 1 ay avantaj
Beklenti 20 eylul
Ver coskuyu Başkan kurban oldugum.
Birde kamera acilinca bir bakiyoruz son kelepceler takiliyormus , yeni bir paletli gelmis falan. Hayaller hayaller  gerçek olsa.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

tutki stad yetişme arifesinde fener maçına olmaz ya hani

eğer ışıklandırma yetişmiyorsa gündüz oynayalım

yok koltuk takımı yetişmiyorsa koltuksuz oynayalım (federasyon izin verirse)

üstü tam kapanmamış,seyirclere bir sıkıntı arz etmiyorsa çatısız oynayalım

oynayalım kardeşim otoparksız oynayalım

neyse ne

Çevrimdışı Ermanacer

Strand jackler halatlari yerdenmi kaldiracak? normalde ust tarafa kurulmuyormuydu ?

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı vdede

Baskan borcudadusuruyomus 100 milyon $

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Söz valla cimlerde piknikte yapmayiz :)

bursanın stat tanıtımında taraftar şeritleri geçip çimlere girdi yönetim epey sitemliydi, öyle bir durum olmasa iyi olur çimler zarar görürse hem süre hem ekonomik kayıp olur.

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar FB maçına 2,5 ay zaman kaldı, nasıl yetişir stat, mümkün değil lütfen dua edin aralıktaki GS maçına açılsın, mantıklı olalım

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Erdinç

bursanın stat tanıtımında taraftar şeritleri geçip çimlere girdi yönetim epey sitemliydi, öyle bir durum olmasa iyi olur çimler zarar görürse hem süre hem ekonomik kayıp olur.

Tabiki bir besiktasli olarak uzuldum bursada olanlara dusman olsa anca boyle zarar verirdi. Yazik o kadar emege.bizim stadda oyle bir sey olmaz ama her duruma gore onlem alinmalidir tabiki. Aliniyordur dimi  @bjk_mabet  hocam.

Çevrimdışı Alparslan

Sızıntı büyük ihtimal çimle ilgili. Necmi dün söylemişti bunu. Yarın geniş açıklama var diye.

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı Alparslan

Çatı direklerini birleştirmeye başlamışlar :claps:

Muhtemelen deneme yapıyorlardır önceden.

Çevrimdışı Aykutt

:halay:

@KUMANOVALI_ alinti
birleştir abi...kaldır abi kaldır kaldır...membranı koy.çimler de geliyor.koy koy koy... :super:

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler ben heyecan yarattım ama haber ile ilgili şöyle bir durum var düzenleme işi biraz sürecek gibi. Bazı dökümanlar eklenip daha detaylı bir bilgi sahibi olmanızı sağlamak için süre bir kaç gün uzayacak sanırım. Ancak çim konusunda aklınızda ne soru kalacak ne de artık başka bir şey konuşulacak.  Çok detaylı bir çalışma yapılıyor. Gerçekten değecek. Başkan gibi haftaya netleşir dedik ama kusura bakmayın.

Çevrimdışı Efe

:halay:

@KUMANOVALI_ alinti
dun yeni inonu fotosunda kuruyorlardi ama tam emin olamamistim
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Bildiğim kadarıyla net şunu söylemek lazım yok böyle çim. Yok böyle saha. #sabret

Çevrimdışı ALBATROS

Bildiğim kadarıyla net şunu söylemek lazım yok böyle çim. Yok böyle saha. #sabret

madem çalışma uzun sürecek yemek öncesi çorba niyetine birkaç bilgi yazın içinden  :super:

Çevrimdışı Alparslan

Beyler ben heyecan yarattım ama haber ile ilgili şöyle bir durum var düzenleme işi biraz sürecek gibi. Bazı dökümanlar eklenip daha detaylı bir bilgi sahibi olmanızı sağlamak için süre bir kaç gün uzayacak sanırım. Ancak çim konusunda aklınızda ne soru kalacak ne de artık başka bir şey konuşulacak.  Çok detaylı bir çalışma yapılıyor. Gerçekten değecek. Başkan gibi haftaya netleşir dedik ama kusura bakmayın.
@Yunus Çocuğa şekeri uzatıp aniden geri çektiniz gibi oldu:) Heyecan yapmıştık burada. Beklicez desene:)) Neyse güzel olsunda geç öğrenelim.

Çevrimdışı Alparslan

Bu çatı direklerini çatı kalkmadan sahada birleştirme mümkün olsa keşke. Havada takmak yerde takmaktan çok daha zordur sanırım. Ama sahada yer olması lazım bunun için sanırım. Yerde takılabilse çatı kalktıktan sonra yerine oturtulması çok daha çabuk olurdu sanki.